dovlagsi Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 infografik najprodavanijih brendova po državama, kao fino objašnjenje zašto tojotu boli kurac da ima konkurentne/lepe automobile za evropsko tržište Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Je l ovo Škoda kod nas, jebao nas otac da nas jebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 da, i u finskoj izgleda :D edit: ne, ipak je Bosna, kod nas Fiat naravno Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Nema, žabarin lelemudi kad napravi, najbolje auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 GSI IS BACK!! Nova Opel Insignia GSI Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Dovla dži es aj, shvatam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 To je Peugeot GTI! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 GSi ce biti samo verzija opreme, jer motor ostaje isti 2.0 sa 260 ks, dakle uskoro ce biti predstavljena i opc verzija, za koju cenim da ce ici sa istim blokom ali oko 350 ks. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Wat, jel su oni normalni?B92: Nissan Leaf "ukida" kočnicu, sve na jednoj papučici http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&nav_id=1284737Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Samo menjaju kako funcionise pedala gasa, ne brini Dule, ostaje i dalje pedala kocnice :) koliko kapiram ovo je nešto najpribliznije "kocenju motorom" što možeš da imaš na nekom elektricnom automobilu koji naravno nema manuelni menjac. Plus ce na taj nacin verovatno biti efikasniji u regeneraciji energije prilikom kocenja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Al zato je ova vest vise za njuz :Dhttp://www.blic.rs/mf6cbv5Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Kineski neki proizvođač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 22 hours ago, kruko said: Šta je ovo iznad kenije? čuj kenije šta je ovo iznad kine - oduševlja me kad iskoči neki njihov brend u bilo kojoj kategoriji koji kida po prodaji a niko živ ne zna za njega van kine :)) On 21.7.2017. at 1:19 PM, Dule_smor said: Al zato je ova vest vise za njuz :Dhttp://www.blic.rs/mf6cbv5 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk davnih dana sam negde čitao da ovo primenjuju italijani, ili su i oni razmatrali. doduše, njima malo više ide u korist što tamo naplatne rampe postoje na svakih 100 metara pa možeš nešto preciznije da meriš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 a to sto neko moze da vozi 200 pa onda svrati na pumpu i iskulira na kafi nema veze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 crkli majci sa zakonima i pravilima koje ce da iskopiraju iz svajcarske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 43 minutes ago, Dule_smor said: a to sto neko moze da vozi 200 pa onda svrati na pumpu i iskulira na kafi nema veze? ofc, ko god da ima dva grama mozga (ako se tako može reći a vozi 250 na sat) će tako uraditi. ne bi me čudilo da bude i pregršt onih koji tako nešto neće uraditi nego će da jurnu od A do B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Takvom odrebom bi mogla da se kontrolise brzina kretanja. Osim maksimalne brzine od 120 km/h, na autoputu je propisana i minimalna brzina od 50 km/h. Ostanes 2 sata na kafi i kazne te jer si vozio ispod 50 km/h na autoputu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Quote Moze da im 222 premijere, to nije dobar auto. Ja sam 2009 godine, kada je izasla prva Insignija, kupio. I to sam mnogo platio taj automobil, da bi mi nakon nekoliko godina puklo krilce turbine i uletelo u motor i iskrivilo glavu motora, sva sreća bio je automobil pod garancijom. Takodje ubrzo je poceo da krcka sav unutra. Kvlaitet nista spec, da nekazem loš za tu cenu koliko je kostao auto. Posle toga sam kupio Audi A3 SportBack, to je nebo i zemlja, bukvlano kola koja se ne mogu uporediti na stran AUdija naravno. Eto budući kupci Opela ili Insignije da znaju. Mozda su se sada popravili. I šta su dovraga Opel grandlend i kroslend i šta više ti ljudi predstavljaju od kola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 zabarija ima sitema di tutor .. uzas :D https://www.autostrade.it/en/tecnologia-sicurezza/sicurezza/tutor u praksi kao da vozis samo sa kamionima po putu, svi tempomat na 127 - 129 i to je to. iako ne pise nigde, ne mere duz celog puta negu ulaz - izlaz, tako da ovo za kafu definitivno vazi (inace bi fasovao par kazni do sad bar) .. ni neprijatelju bi pozeleo takav sistem da uvedu nemacka uopste nema nesto bolje puteve (u proseku) nego zapadna evropa .. tako je ogranicenje samo stvar kulture i sl, ja bi svuda nolimit i udri ko kako hoce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 18 hours ago, Junkie said: zabarija ima sitema di tutor .. uzas :D https://www.autostrade.it/en/tecnologia-sicurezza/sicurezza/tutor u praksi kao da vozis samo sa kamionima po putu, svi tempomat na 127 - 129 i to je to. iako ne pise nigde, ne mere duz celog puta negu ulaz - izlaz, tako da ovo za kafu definitivno vazi (inace bi fasovao par kazni do sad bar) .. ni neprijatelju bi pozeleo takav sistem da uvedu nemacka uopste nema nesto bolje puteve (u proseku) nego zapadna evropa .. tako je ogranicenje samo stvar kulture i sl, ja bi svuda nolimit i udri ko kako hoce. e pa da, onda nisam omanuo, znao sam da sam video to kod njih negde. što se samih ograničenja tiče, sve je to pitanje kulture ofc, pa ne može ograničenje da bude 120kmh sa fićom i kecom i 120kmh sa današnjim automobilima, tj. može, i jeste, ali jednostavno nisu to jedina merila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Registarske tablice ubuduće će biti bez suglasnika Č, Ć, Š, Ž, Đ i slova koja ne pripadaju srpskom pismu - Y i W, a slovo X ostaje. “Registarske tablice koje su izdate do dana stupanja na snagu Pravilnika, a čija registarska oznaka sadrži slova latiničnog pisma srpskog jezika Č, Ć, Š, Ž i Đ, ili latinična slova Y i W, važiće do isteka roka za zamenu tablica utvrđenog propisom po kome su izdate”, objašnjavaju iz MUP-a. Znači, eto meni nove tablice uskoro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Mislim da sad svi menjaju tablice jer imaju neki rok trajanja od 7 godina, glupost nikad veća, valjda od sledeće godine. A ovo da su izbacili je realno korisno, retardi su što je uopšte tako uvedeno. Edit: ali si propustio deo Napominju da se ova odluka o slovnom delu ne odnosi na oznake registarskih područja, odnosno grada u kome je registrovano vozilo. Dakle i dalje će biti ŠA i SA, VŠ i VS što je po mom misljenju užasno debilno jer ih je baš teško razlikovati s udaljenosti veće od fazon 5 metara. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 bedak, ništa od željenih RČ tablica znači :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 uslikao za ove prilike ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Jos da je PK RC!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts