Lucky Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 Grozne su felne, ali evidentno je Pežo krenuo putem kao Hjundai/Kia u Aziji tako ovi u Evropi. Hajde da probamo nešto novo i ludo što se tiče dizajna pa nam možda prođe. A ako fejlujemo nema veze sledeću generaciju ćemo probati još nešto luđe i divlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 haha, gledao sam pre par meseci review nekog drugog pežoa i voditelj baš za ove felne reče "prelepe nove felne" a ja u wtf fazonu. Ogavno, ceo auto je baš PREDIZAJNIRAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 Pa kad je prodana dusa koja prica sta treba za pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted January 9, 2023 Popular Post Report Share Posted January 9, 2023 Što bi rekao drugar koji je radio recenzije hardvera za PC Press: Pošto su ti poklonili hardver, ili ćeš reći "sjajan" ako zaista valja, ili ćeš reći "dobar za te pare" ako je đubre. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2023 Report Share Posted January 11, 2023 renault megane rs ultime poslednji RS ikad! priča prelazi u Alpine sad 1,8 16v turbo 300KS 420Nm, neko će primetiti, motor iz dovlinog espejsa! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2023 Report Share Posted January 11, 2023 1 hour ago, dovlagsi said: poslednji RS ikad! priča prelazi u Alpine sad u šta prelazi? alpine oni što prave zvučnike su kupili renoov RS podsegment? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Laki bukvalno provocira kontent! Prosto je nemoguće da ne znaš za brend Alpine, revived sportski brend Renoa koji već neku godinu pravi ovo: neko će opet primetiti da i ovaj alpine a110 koristi motor iz dovlinog espejsa! Da bude jasno: ALPINA - BMW-ova sportska podružnica; ALPINE - renoova sportska podružnica; ALPINE - proizvođač ozvučenja. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 33 minutes ago, dovlagsi said: ALPINA - BMW-ova sportska podružnica; ALPINE - renoova sportska podružnica; ALPINE - proizvođač ozvučenja. hahaha, i onda ja provociram kontent a imaš tri firme koje se isto zovu 🙂 tj. dve i ovu treću koja je ono "pozajmi moj domaći ali ga malo izmeni": 34 minutes ago, dovlagsi said: Laki bukvalno provocira kontent! Prosto je nemoguće da ne znaš za brend Alpine, revived sportski brend Renoa koji već neku godinu pravi ovo: ali šalu na stranu, stvarno nisam čuo za ovaj brend niti da je aktivan već koju godinu i da tu Reno nešto pravi neke svoje sportske automobile 🙂 35 minutes ago, dovlagsi said: neko će opet primetiti da i ovaj alpine a110 koristi motor iz dovlinog espejsa! jasno je da hoćeš da nam prodaš espace nakon fijaska sa akumulatorom ali mudriji smo od toga da nam poturaš tamo neka sportska vozila na slikama! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2272214 Quote Registracija automobila poskupela je od 1. januara 2023. godine od 700 pa do 3.000 dinara u zavisnosti od godišta automobila, snage motora i kubikaže. Polisa koja je pre poskupljenja bila 10.000 dinara, sada će njena cena da iznosi 11.500 dinara, dok će vlasnici sa snagom motora većom od 110 kilovata polisu morati da plate 25.854 dinara umesto dosadašnjih 22.679 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Dobro, bar ovog puta nije od 15. avgusta pa da opet budem među prvima nagužen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 2 hours ago, manson said: https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2272214 najjače je što oni tako svakih par meseci poskupe pa onda kao ako neko reaguje kao nešto vrate, onda opet probaju, pa tako u krug dok ne bude najpogodniji trenutak da poskupljenje ostane na snazi 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Motor iz Tojote naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 7 hours ago, manson said: Motor iz Tojote naravno 🙂 meni je ovo sumnjivo, avganistan a pada sneg! a i zar nisu tamo talibani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 meni je ovo sumnjivo, avganistan a pada sneg! a i zar nisu tamo talibani!Pada sneg tamo.A vest sam video na RT prvoTaliban praises Afghanistan’s first supercar https://www.rt.com/news/569782-taliban-praise-afghan-supercar/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 ma znam da pada sneg, šalim se, svakako super uspeh za njih tamo, posebno imajući u vidu u kakvim uslovima rade i kako su razvijali ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Naleteo sam na neku vest oko aukciji za jugo, gde su neke u amerikama prodali: Quote Međutim, primerak je prodat po ceni od 9001 USD, čime se potvrdilo da 12.100 USD za kabrio verziju nije bila samo puka slučajnost ili ishitreni potez nekog "jugonostalgičara“. ali deo te vesti je i slika enterijera i gledam - pa ovo izgleda bukvalno kao noviji automobili posebno ovi EV i ti što guraju taj feeling samo na sredinu gore se stavi jedan LED i to je to. spolja je i dalje nakaradan ali unutrašnjost opušteno može biti neki hipsterski EV. vidi ti te prekidače, braon enterijer, ludilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Mazda MX-30 e-Skyactiv da, mazda konačno skapirala da im je jedini ev u ponudi bulja, ali nam nije ponudila ono što ste svi isprva pomislili! iako je ovo zaista plug-in hibrid, kombinacija agregata je šou - elektromotor je u kombinaciji sa single-rotor wankel benzincem, koji nije povezan sa točkovima/menjačem, već radi samo kao generator za 17,8 kWh baterije! 😁 i onda na kraju pr saopštenja kažu ukupna snaga je 170 ks 😁 masterpis majke mi! na točkovima ti je 140 konja a na šasiji jedno 200 kg više (motor + rezervoar 50 lit) , al nema veze imaš veći rejndž zbog on board punjača batt 👍 šou (neko će primetiti da ovaj mali auto ima samo 8 lit manji rezervoar od 5m 2t dovlinog super-turbo espejsa! kad sipam pun može oko 450 km, tuga božja... kad radi, naravno ) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 Isti ovakav je bio naš jugić vožen od 1989. do negde 2004. recimo U ovu "kasetu" može da stane hemijska olovka i možda današnja lična karta, ali nisam 100% siguran. Menjač ne znam da l je gori postojao. Ali vozio sam ga nakon što sam položio jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 7 minutes ago, voodoo_ said: Isti ovakav je bio naš jugić vožen od 1989. do negde 2004. recimo U ovu "kasetu" može da stane hemijska olovka i možda današnja lična karta, ali nisam 100% siguran. Menjač ne znam da l je gori postojao. Ali vozio sam ga nakon što sam položio jbg. eh, svi smo vozili juga 🙂 moj je morao iz druge u prvu, iz lera nisi mogao u prvu da ubaciš nikako. 38 minutes ago, dovlagsi said: Mazda MX-30 e-Skyactiv plus na sve to izgleda kao opel mokka. verovatno na slici i zato što je all black pa se ne vide lepo linije, ali opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 13, 2023 Report Share Posted January 13, 2023 sa tim "projektom" kasne već godinama, sećam se da su bar pre 5 najavili. fora je da ti "agregati" ne moraju da ispunjavaju iste norme kao obični motori, tako da su uspeli na konto toga da stave wankel unutra, pa valjda računaju da će ljudi samo zbog toga da kupuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 https://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2273230 Quote Uskoro stroža pravila za pešake Između ostalog, navodi se da će pešaci, kada izlaze iz zgrade ili lokala na trotoar, morati da pogledaju levo - desno - levo. "Kada hoće da se jave na mobilni telefon, moraće da drže lakat uz telo. Takođe, neće smeti naglo da stanu ili menjaju način kretanja", napisao je Okanović. "Ako pešak vodi malo dete sa sobom, moraće čvrsto da ga drži za ruku. Ako gura kolica sa bebom ispred sebe, moraće da zastane ispred svakog ćoška da osmotri ide li trotinet. Pešak koji vodi psa, će morati da ga na kratkom povocu drži tik uz nogu", opisao je Okanović. Među predviđenim pravilima je i ono da, ako pešak sretne dragu osobu, neće smeti da raširi ruke da je zagrli. "Neće smeti noću da nosi crnu kesu za đubre. Pešaci sa lošim sluhom moraće da pojačaju slušni aparat na maksimum. Slepi i slabovidi pešaci moraće pažljivije da uoptrebljavaju beli štap i još mnoga toga što ranije nisu morali", napisao je on. Kada je reč o vozačima, u Nacrtu se, između ostalog, predviđa oduzimanje vozila za najteže prekršaje i to ako se radi o povratnicima, odnosno za počinioce najtežih prekršaja, ukoliko ih ponove u određenom roku, predviđeno je da se vozilo oduzme do okončanja sudskog postupka. Okanović ističe da ovde nije reč o trajnom oduzimanju vozila i da je njegova pretpostavka da se radi o tehničkom propustu koji će biti regulisan kroz amandmane. "Trajno oduzimanje nije predviđeno Nacrtom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja, pretpostavljam tehničkom omaškom, jer ako vi oduzmete vozilo samo u trajanju postupka, to nije ono o čemu smo pričali sve ove godine. Trebalo bi da sud može da izrekne meru oduzimanja vozila koje je upotrebljeno za izvršenje najtežih prekršaja", navodi Okanović i ističe da je Komitet za bezbednost saobraćaja već uputio sugestiju Ministarstvu unutražnjih poslova da se u nacrt unese izmena u pogledu trajnog oduzimanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 JEBI PESAKE I BICIKLISTE A kad bi bili realni ovaj Okanovic je mungos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 Slepi i slabovidi pešaci moraće pažljivije da uoptrebljavaju beli štap i Gandalf koma Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 ja sam bio 100% ubeđen da je sa njuzneta vest 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 ne mora ko neće Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts