dovlagsi Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 On 6/3/2021 at 3:42 PM, togFU said: Iznutra jeste malo bolje ali kontam da je do fotke, ne vidi se lepo koliko je taj ekran kao odvojen lol, izgleda kao ona daska sa osloncima koju koriste karatisti, da je lome :)) pa kao floating fazon... pa vrv ima i onaj neki backlight tu kao sa alija što utakneš na usb od tv-a 🤡 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Skoda je u fazonu - jel hoćete veliki ekran? Evo vam veliki ekran! Imam utisak da ne vidiš pola haube od njega 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Tesla influens, jebla ih tesla Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 20 hours ago, dovlagsi said: Tesla influens, jebla ih tesla slažem se, ali tesla je nekako uklopila bolje, ovo sam pukli veliki ekran na sred i kao evo vam ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 zezaš se sa mnom, jelde? 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Možda je mislio na Teslu S ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 1 hour ago, dovlagsi said: zezaš se sa mnom, jelde? 😁 ali to je ovde jedini element u inače minimal automobilu - i jeste poveći. ovde je pored svega što imaš od "distrakcija" još i ogroman ekran. Ne kažem da je ovde kul, meni je i ovaj dizajn kao iz devedesetih, posebno volan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 3 hours ago, Lucky said: ali to je ovde jedini element u inače minimal automobilu - i jeste poveći. ovde je pored svega što imaš od "distrakcija" još i ogroman ekran. Ne kažem da je ovde kul, meni je i ovaj dizajn kao iz devedesetih, posebno volan. Ja ne znam kako se vozi sa ovolikim sranjem ispred sebe, bukvalno traffic hazard Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 Još ako pustiš neki dirty movie... Ali Tesla ima auto-pilota! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2021 Report Share Posted June 10, 2021 3 hours ago, Zwerko said: Još ako pustiš neki dirty movie... Ali Tesla ima auto-pilota! Odigraš Witchera na putu do kuće i/ili posla, ima li šta bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 BMW Serije 4 Gran Coupe divna kupeolika limuzina! . . . . . . . . . . . . GROK GROK! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2021 Report Share Posted June 12, 2021 15 hours ago, dovlagsi said: BMW Serije 4 Gran Coupe divna kupeolika limuzina! . . . . . . . . . . . . GROK GROK! odazada je kao neki lexus ... možda malo mercedes, što je generalno ok. spreda jbg 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 12, 2021 Report Share Posted June 12, 2021 primetite i ručke vrata, back to eighties fazon Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 Toyota Land Cruiser 300 nema više buđoni 4cyl dizela, već 3,3 d4d 310 ks i 3,5 benz turbo 410ks 👍 prva prava nova generacija još od 2007. not bad Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 (edited) JBT kako je ružan.. kocka do kocke, kockica. Edited June 13, 2021 by Santa 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 3 hours ago, dovlagsi said: Toyota Land Cruiser 300 nema više buđoni 4cyl dizela, već 3,3 d4d 310 ks i 3,5 benz turbo 410ks 👍 prva prava nova generacija još od 2007. not bad kako misliš not bad, vidi na šta ovo liči ... k'o volvo da je dizajnirao osamdesetih. 20 hours ago, dovlagsi said: primetite i ručke vrata, back to eighties fazon to je sad ope' moderno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 meni je ovo bukvalno ružnije od modela sa topica "kineske kopije automobila"... bar da je kocka do kocke... ovo je nešto kao kocka koju smo pokušali da zaoblimo, i to nismo uspeli iz 14 puta ali smo sve te pokušaje ostavili kao deo finalnog dizajna :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 fugly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 On 6/12/2021 at 5:41 PM, dovlagsi said: primetite i ručke vrata, back to eighties fazon koji užas, kupe mi je do jaja, ali ovo je baš užasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2021 Report Share Posted June 13, 2021 Šta znam, meni jedan od gotivnijih lend kruzera. I dalje je ostao pravi terenac, tako da mu je teško da bude lep in general 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 8 hours ago, dovlagsi said: Šta znam, meni jedan od gotivnijih lend kruzera. I dalje je ostao pravi terenac, tako da mu je teško da bude lep in general 🙂 ok, verujem da će arapi da ga kupuju na lopate, ali brate baš je ružan :)) ajde da ostavimo priliku da nas impresionira uživo :)) možda mu slike hvataju loš ugao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 LC izgleda kao kopija neke kineske kopije. Yes bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 Ne znam kako je dovla propustio da okači ovo 😄 Opel Manta EV Meni je ovo na prvi pogled bilo jako kul, ali prednji deo su baš usrali... enterijer mi je čak i super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 40 minutes ago, togFU said: Ne znam kako je dovla propustio da okači ovo 😄 Opel Manta EV Meni je ovo na prvi pogled bilo jako kul, ali prednji deo su baš usrali... enterijer mi je čak i super ali adidas trenerka :))) i naravno: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 zar Dule nije iz Smedereva 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts