Dick Warlock Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 (edited) Dva tehnicka i podizanje cene istog je cist harac i punjenje privatnih dzepova. Kontrola pregleda o kojoj trube nece postojati, jer je nema ni sada u praksi. To je ono sto moraju da primenjuju i utegnu, ali je lakse i profitabilnije da vlasnicima uvale novi namet. Vece penzije, al skuplji i tehnicki. Pa onda osudis neki autorizovani servis zbog javasluka prilikom pregleda U Beogradu ne moze da se dise od kolicine vozila, doguralo se do registracija BG 132x-**, a niko da se seti da ogranici uvoz polovnih na do 4-5 godina starosti + ostali ekoloski i tehnicki uslovi. Pauk i policija MORAJU da rade više. Prekršaji su na sve strane: brzina uveliko preko dozvoljene, opusteni prolazak kroz crveno (i zuto), parkiranje u jedinoj traci smera (tako da sustinski put postane jednosmeran ili naizmenican), cak i kad ima znak zabrane. EDIT: Junak-spasilac ministar unutrasnjih poslova rekao da nece biti dva tehnicka pregleda, ali ni reci o povecanju cene. Edited May 15, 2018 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 https://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1393414 Quote Posto radim u CIP-u, da vam kazem ovo - Pre par godina po nalogu ministarstva saobracaja je izvrseno istrazivanje uzroka saobracajnih nesreca. Na osnovu baze podataka MUP-a i osiguravajucih kuca uzroci saobracajnih nesreca su bili sledeci: 38% neprililagodjena brzina, 13 % neprilagodjena voznja uslovima na putu, 31 % konzumacija alhohola, 11 % upotreba mobilnog telefona, 0,9 % tehnicka neispravnost vozila, 5,1 % ostalo. Koliko je neispravnost vozila bila uzrocnik vidite i sami... Sto bi rekao AV i njegovi botovi - cifre ne lazu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 noooooooo the time has come! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 Pa kad je gorivo u Srbiji skuplje nego u Nemackoj, a poskupece jos izgleda, pravo vreme za elektro Porse!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 "ne bi bilo loše da elektro porše, parkiraš u moju garažuuu..." Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 ne znam dal smo ovde pominjali da će novi volvo v60 (a potom i limuzina s60) imati dve ozbiljne plug-in hybrid verzije - T6 AWD sa 340 KS i T8 AWD sa 390 ks omg? jedan od boljih sleepera :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Dobro i prethodni plug-in hybrid, doduše dizel, je ukupno imao nešto tipa 280KS, nije ni to malo :) Kad bih imao para definitivno auto koji bih voleo da vozim. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Dizel u hibridnom sistemu nije dobra opcija svakako Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Novi Audi Q8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 na q8 te n8 aghhahagha ahah ahahah! da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 jel samo meni,nekako,mnogo ruzan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 4 minutes ago, mohr said: jel samo meni,nekako,mnogo ruzan? Zadnji deo je ocaj po meni.. Ovo ostalo donekle moze da se istrpi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Ja te X6 varijante zaista ne mogu da istrpim i to jednostavnim sistemom eliminacije zasto bi neko kupio takav auto: - oces terenac? Svaki X5, GLE, Touareg je bolja opcija - oces prostraniji auto? Svaki X5, GLE, Touareg je bolja opcija - oces da ustedis? Skuplji je u svim cenovnicima od normalnih SUV modela i gami - oces lep i skladan automobil? Ruzno je ko kurton SUV kupei su iznedrili ono najgore u ljudima, posebno onima koji mogu sebi da priuste ovo. Nakon pojave koncentracionih logora, ovo je najgora ljudska tvorevina! Ostaje to da majmuni kupuju ovakve automobile samo i samo zbog pišica. Ukinuti demokratiju i svima dati Lade 2107. aupickumaterinu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 @dovlagsi sve se slažem, samo ne znam kako si povezao Q8 sa tom klasom? zar je Q8 ta klasa? Mislim, ne znam kako ga reklamiraju, meni ne izgleda tako... više mi je konkurent velikim RANGE ROVERima i tako to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Po njihovim tvrdnjama bi baš to trebalo da bude Quote Positioned as a more style-focused, luxurious sibling to the Q7, the Q8 is claimed to combine "the elegance of a four-door luxury coupe with the practical versatility of a large SUV." Jedino što nisu kao Mercedes iskopirali X6 100% nego kao prave svoju varijantu kupe-SUV. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 da da, sad sam i ja pročitao, čak je iste dužine kao Q7, samo malo širi i spušteniji... 2 hours ago, Zwerko said: Jedino što nisu kao Mercedes iskopirali X6 100% nego kao prave svoju varijantu kupe-SUV. I dobro je što nisu iskopirali taj ogavni dizajn... ovo meni izgleda mnogo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 I meni izgleda bolje. Ako izuzmemo ovu Dovlinu konstataciju da je zapravo beskorisno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Sve na svetu je beskorisno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Jel sam samo ja ili ovaj profil mnogo liči na Bentli Bentajgu? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 gde je novi X5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 8 minutes ago, Čamuga said: gde je novi X5 buahahaha Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 to i ja gledam juce, stavili vecu masku prednju i enterijer isti preko 10 god vec :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 19 minutes ago, Čamuga said: to i ja gledam juce, stavili vecu masku prednju i enterijer isti preko 10 god vec :DDD Bukvalno si sve rekao.. Bmw mi je uz Porse omiljeni automobil ali stvarno nisu zdravi,uopste se ne trude.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 fazon novi x5 nije zaslužio da bude na ovom topiku koliko je isti Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 opalac, idemo da divljamo! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts