dovlagsi Posted April 13 Report Share Posted April 13 Ista kita ko Avendžer koji se radi u Poljskoj, naravno da će se i ovo tamo praviti 🤷 glupi političari nek izumru više Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13 Report Share Posted April 13 On 4/11/2024 at 11:36 PM, dovlagsi said: Novi kompakt SUV Alfa Milano a šta je sad ovo, Avenger u Alfa formatu, tj. manji nego Tonale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13 Report Share Posted April 13 Predstavili su ga kao da je revolucija a ono jos jedan random govno suv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13 Report Share Posted April 13 pa šta je ovde revolucionarno? samo smanjili postojeći model i kao evo vam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 13 Report Share Posted April 13 Stellantis ide na veći promet kroz prodaju identičnih automobila sa drugačijim karoserijama kroz sve brendove 🤷 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16 Report Share Posted April 16 On 4/11/2024 at 11:36 PM, dovlagsi said: Novi kompakt SUV Alfa Milano Kako se ovaj auto pravi u Poljskoj, italijanska vlada je naložila Stelantisu da mu promeni ime. I ovi promeniše u - Junior. Dakle, ovo neće biti Alfa Milano nego Alfa Junior, sve 5 dana nakon predstavljanja. Nije njuz. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16 Report Share Posted April 16 Uzgred, budući RAV4 će biti u prius fazonu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17 Report Share Posted April 17 On 4/16/2024 at 8:08 PM, dovlagsi said: Uzgred, budući RAV4 će biti u prius fazonu guraju ova "ravna" zadnja svetla kod dosta modela sad vidim, i Korola Cross ili kako se zove ima slična, ne mogu da je razlikujem od Highlandera koji ima ista takva 🙂 Inače, Nissanu neko nije poslao email sa informacijom da se ljudima zapravo _ne_dopada Tucson dizajn 🙂 a ni Kona i ekipa 🙂 bukvalno uspevaju da naprave sve ružniji auto svaki put 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 17 Report Share Posted April 17 1 hour ago, Lucky said: bukvalno uspevaju da naprave sve ružniji auto svaki put pazi, meni je JUKE dobitnik nagrade za "most improved design" lagano :)) ok, nije bilo tesko napraviti bolje od one grozote, ali usudicu se pa cu napisati da mi ovaj aktuelni cak i lep! takodje, tu nagradu lagano osvaja i Prius, ovaj novi je mozda i jedan od lepsih automobila danasnjice. jos jedna random misao - Toyota Corolla sedan - jako lep auto, mozda i najlepsi sedan trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18 Report Share Posted April 18 7 hours ago, togFU said: pazi, meni je JUKE dobitnik nagrade za "most improved design" lagano :)) ok, nije bilo tesko napraviti bolje od one grozote, ali usudicu se pa cu napisati da mi ovaj aktuelni cak i lep! takodje, tu nagradu lagano osvaja i Prius, ovaj novi je mozda i jedan od lepsih automobila danasnjice. jos jedna random misao - Toyota Corolla sedan - jako lep auto, mozda i najlepsi sedan trenutno. Juke definitivno, ali kao što kažeš, u odnosu na ONO svaki naredni je prosto odličan. I ovaj novi, iako ima te kružne blesave farove, mnogo je bolji nego stari, nekako su ih lepše uklopili. Novi Kaškai (trenutni) mi je u odnosu na prošli "so so" - mogu da vidim da je iz nekih uglova nešto bolji, iz nekih mi je isti, možda je u nekim taj prošli jednostavno više automobil nego što bi bio novi, ali opet, možda je to stvar ukusa. međutim ne znam stvarno šta su hteli da postignu sa ovim najnovijim, palo mi je napamet da bi hteli da ga redizajniraju da bi ga kao izdvojili u odnosu na ostale, jer sad da Juke nema te kružne farove lagano bi ljudi mogli da mešaju sva tri modela koja imaju koliko slično izgledaju. Ali ovaj novi su samo dodatno poružneli ali zadržali te osnovne linije pa i on sad izgleda dosta kao trenutni, ali ovo "saće" stvarno ne kapiram. Novi Prius jeste ok, ali za Corolu sedan ne delim mišljenje, meni je to nekako najbezličniji auto koji sam video na ulici, i apsolutno mi pristaje da bude taxi/cargo vozilo 🙂 totalno taj fazon Fiat Tipo samo u Tojota varijanti. za razliku od te corole kao što rekoh ova cross mi je ok, dopada mi se taj prednji deo uzet sa highlandera a vidim da sad i novi rav ima neke kombinacije oko toga. i oni "mali" automobili su im gotivni - Jaris itd. Problem kod Tojote trenutni je užasni kvalitet izrade iznutra i grozni infotainment. Ovo drugo koliko sam video krenuli su da sređuju, novi Yaris Cross i tako ti imaju normalne ekrane, ali za taj kvalitet plastike ne znam šta planiraju i da li nešto planiraju. Ovo što sam i na sajmu automobila pogledao je katastrofalno. Onaj RAV4 iznutra imaš osećaj kao da si u automobilu od 10k evra. Samo su se malo iscimali kod onog bz4x, pa kad bi to preneli i na druge modele, nešto bi se postiglo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 18 Report Share Posted April 18 10 hours ago, togFU said: jos jedna random misao - Toyota Corolla sedan - jako lep auto, mozda i najlepsi sedan trenutno. ovo je nešto najrandom što sam danas pročitao. zna se koja je Korola najlepša! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21 Report Share Posted April 21 C3 Aircross, Citroenova verzija Avengera Zanimljivo što će moći da se dobije i sa trećim redom sedišta iako je samo 4,39m Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21 Report Share Posted April 21 Neka ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22 Report Share Posted April 22 13 hours ago, dovlagsi said: Zanimljivo što će moći da se dobije i sa trećim redom sedišta iako je samo 4,39m to će biti ona "pro forme" sedišta 🙂 ili eventualno za decu do 3 godine 🙂 izgledom me malo podseća na onu neku tojotu malo manju, što podseća na land cruiser matori samo kao da je dve-tri klase manja, bilo je par komada i kod nas po gradu, baš možda i u ovako nekoj boji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 23 Report Share Posted April 23 fj cruiser Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 23 Report Share Posted April 23 btw Opel Grandland, bitan proizvod za uopšte opstanak Opela kao brenda u Stelantisu deluje fino, negde između 3008 i 5008 ali sa skladnijim dizajnom biće plag-in i EV varijanta, gde će EV imati 98kW batt za do 700 km dometa opel najbolje auto Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 9 hours ago, dovlagsi said: fj cruiser e jest' ta! ne ovako po dizajnu, on je svakako dovoljno drugačiji jer je ovo kružno itd, nego taj momenat pravmo mali off road. 8 hours ago, dovlagsi said: deluje fino, negde između 3008 i 5008 ali sa skladnijim dizajnom 'de mu ovu boju nađoše da mi je znati :)) ne znam, i dalje je ovo neki render koliko vidim, ne deluje kao final proizvod, sačekao bih malo sa ocenom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24 Report Share Posted April 24 Meni ovaj Granland izgleda super, što je baš retko da kažem u skorije vreme za kola. Doduše morao bih da potvrdim uživo, i prethodni mi je delovao dosta ok a onda kad sam ga video uživo su mi nekako proporcije čudne, nešto mi je off a ne mogu da zaključim šta tačno, ali mi se ne sviđa. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 4 hours ago, Zwerko said: Meni ovaj Granland izgleda super, što je baš retko da kažem u skorije vreme za kola. Doduše morao bih da potvrdim uživo, i prethodni mi je delovao dosta ok a onda kad sam ga video uživo su mi nekako proporcije čudne, nešto mi je off a ne mogu da zaključim šta tačno, ali mi se ne sviđa. mokka ova trenutna ev je na slikama delovala super i dosta nekako moderno, uživo je druga priča. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24 Report Share Posted April 24 Ovaj Laki... I ova brončana boja i Mokka su sjajni, šta ti je? 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 1 hour ago, dovlagsi said: Ovaj Laki... I ova brončana boja i Mokka su sjajni, šta ti je? 🙂 šalio sam se, sve je top! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 27 Report Share Posted April 27 openbalkan-etc.com Da li neko koristi? Interesuje me da li mogu da vežem za karticu koja npr. ima 7€, da prođem rampu koja košta 10€, i da naknadno prebacim 3€ koji fale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27 Report Share Posted April 27 51 minutes ago, cali said: openbalkan-etc.com Da li neko koristi? Interesuje me da li mogu da vežem za karticu koja npr. ima 7€, da prođem rampu koja košta 10€, i da naknadno prebacim 3€ koji fale. pa ako pratiš moj primer i ako nešto nisu menjali, možeš 🙂 ja sam prošao sve rampe da bi me tek na kraju dana blokirali jer nisu uspeli da naplate sa kartice (neki njihov problem). Ja sam onda pisao supportu (kačio sam i ovde) pa su me nešto zezali (u fazonu zovi telefonom taj i taj broj a ja u inostranstvu) pa su onda prosledili dalje i taj neko negde je kliknuo na "naplati" i tad je prošla uplata i odblokirali me. a i inače koliko sam ispratio tek na kraju dana odrade to skidanje para kada i puste na mail, tako da bih ja na bazi tog primera rekao da si ok sa ovim što pitaš. Mislim da to rade i inače kako bi tek združeno odradili jedno skidanje sa računa, možda zbog provizija kartica itd, pa posebno kad ideš kroz mkd ili grčku itd gde na svako malo plaćaš, da ne bi na tih jedan evro dali pola evra provizije, verovatno čekaju da saberu sve pa odrade jednu naplatu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 27 Report Share Posted April 27 Verovatno da će moći, pošto tek posle dan dva zaduže karticu. Tada mi je stigao i mejl od njih sa fakturama i od banke sms da je plaćeno karticom.Edit: ulete Laki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 28 Report Share Posted April 28 Super, hvala vam. Uspešno sam potvrdio to što ste rekli, i vidim da se dobije i 6% popusta u odnosu na plaćanje na rampi. Inače su pomenuli na šalteru AMSS da su skeptični za sve najave o uključenju Crne Gore, Hrvatske i Grčke. Citiram: "mnogo se priča, malo se radi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts