Lucky Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 6 hours ago, manson said: "Kada hoće da se jave na mobilni telefon, moraće da drže lakat uz telo. Takođe, neće smeti naglo da stanu ili menjaju način kretanja", napisao je Okanović. "Ako pešak vodi malo dete sa sobom, moraće čvrsto da ga drži za ruku. Ako gura kolica sa bebom ispred sebe, moraće da zastane ispred svakog ćoška da osmotri ide li trotinet. Pešak koji vodi psa, će morati da ga na kratkom povocu drži tik uz nogu", opisao je Okanović. Među predviđenim pravilima je i ono da, ako pešak sretne dragu osobu, neće smeti da raširi ruke da je zagrli. "Neće smeti noću da nosi crnu kesu za đubre. Pešaci sa lošim sluhom moraće da pojačaju slušni aparat na maksimum. Slepi i slabovidi pešaci moraće pažljivije da uoptrebljavaju beli štap i još mnoga toga što ranije nisu morali", napisao je on. pored toga što treba da ide u njuz topic a ne ovde zbog držanje ruke uz telo i crne kese za đubre noću (a što ne sme da nosi crnu kesu noću? 🙂 ovo mi sve deluje kao i ona priča kad je bilo ne sme pešak da priča telefonom na prelazu itd, i onda se to pravilo poštovalo dve nedelje ili kad je neki saobraćajac baš zadrt. ili ono slušalica handsfree mora da bude samo u jednom uvetu 🙂 59 minutes ago, dovlagsi said: ne mora ko neće pa dobro, rekoše da će tu biti salon! to je ionako taj "premium" deo galerije u koji niko živ ni ne zalazi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 15, 2023 Report Share Posted January 15, 2023 B92: Jeep Avenger: Automobil godine http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2273393 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 9 hours ago, manson said: B92: Jeep Avenger: Automobil godine http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2273393 Jeep je pobedio ubedljivo, i to sa 328 poena, na drugom mestu je Volkswagen ID. Buzz (241 bod), a na trećem Nissan Ariya (211 bodova). haha, i dalje mi je vrh da automobil godine može da bude auto koji niko nije ni provozao do sad ili ako jeste to je bio test drive od pola sata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 pošaljite prosečnom ovdašnjem vlasniku bmw-a za instatni svrš: https://www.instagram.com/reel/Cnch7WhpBOX/?igshid=MDJmNzVkMjY= 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 radujem se što ponovo postoji m3 karavan, ali ljudi, jel ovo nekome lepo?? 3,0 I6 bi-turbo 510 ks 650 nm 3.8 sek 280 kmh Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2023 Report Share Posted January 18, 2023 mnogo je lepo! aerodinamična hauba je posebno dobar momenat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 ludi italijani i dalje drže Ypsilon, osvežili su ga malo za 2023. koristi hibrid sistem iz aktuelnog fiata 500 Sa svim italijanskim bonusima izađe oko 13-14 hiljada eur 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 17 hours ago, dovlagsi said: ludi italijani i dalje drže Ypsilon, osvežili su ga malo za 2023. koristi hibrid sistem iz aktuelnog fiata 500 Sa svim italijanskim bonusima izađe oko 13-14 hiljada eur 👍 pa i izgleda kao prepakovani fića 🙂 pozadi malo kao pežo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Ne znam što komentarišeš izgled - tako izgleda već više od 10 godina :) 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 moramo se složiti da izgleda lepo već 40 godina, ako računamo sve generacije koje su sve bile lepe na svoj način Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 1 hour ago, Zwerko said: Ne znam što komentarišeš izgled - tako izgleda već više od 10 godina 🙂 pa malo su ga zafićastili i malo zatojota jarisovali 🙂 jeste da on izgleda slično tako ali je prethodni imao malo svog šarma, i malo taj old-school fazon, ovaj sad to već nema. ne kažem da je nužno ružnije ili bolje, ali je više mainstream nego prethodni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 (edited) Civic Type-R u Japanu startuje od 35.750 evra, u Americi je početna cena oko 40.600 evra, a u Nemačkoj 55.500 evra. kakve razlike brt Edited January 21, 2023 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Uvek su bile velike razlike, al danas je baš nenormalno. Srećom, i dalje postoji Singapur. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 52 minutes ago, dovlagsi said: Uvek su bile velike razlike, al danas je baš nenormalno. Srećom, i dalje postoji Singapur. šta da radimo u singapuru? jeftina su im kola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Baš suprotno, oni nam služe da se tešimo, verovatno je Civic Type-R tamo bar 100k. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 nema ga još uvek tamo, moraćemo da se zadovoljimo sedanom sa 16" felnama: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Bar smeš uz ivičnjak da se popneš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 On 1/21/2023 at 11:03 PM, Zwerko said: Baš suprotno, oni nam služe da se tešimo, verovatno je Civic Type-R tamo bar 100k. haha, pa ono imajući u vidu koliki je singapur, nije da su ti potrebna kola 🙂 a osim ako nema neki čudan zakon, upravo iz tog razloga kapiram možeš da ih pazariš u maleziji 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Iako nije popularna vrsta automobila kod nas, interesantno je za videti kako se menjalo kroz godine. jasno je ovo smanjenje kad su uveli zadnju klupu ali definitivno više nije fokus na vožnji deset ulovljenih jelena nego udobnom odlasku u klabing! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 čudi me da nemaju opciju kao 2 door i 4 door 🤔 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 čemu kad mogu da imajo uvek 4 door i dodaju još par metara pozaadi? 😄 meni je bila uvek misterija ta njihova blentavost za pickupima dok mi nije jedan ortak objasnio.. za 20k dobije all-in-one varijantu.. za cenu goriva ga bole briga, za parking ga bole briga.. kao što bi davao 2x više para za neki hatchback kad će mu raditi manje posla, sem ako je baš zaluđenik za aute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 46 minutes ago, Junkie said: čemu kad mogu da imajo uvek 4 door i dodaju još par metara pozaadi? 😄 meni je bila uvek misterija ta njihova blentavost za pickupima dok mi nije jedan ortak objasnio.. za 20k dobije all-in-one varijantu.. za cenu goriva ga bole briga, za parking ga bole briga.. kao što bi davao 2x više para za neki hatchback kad će mu raditi manje posla, sem ako je baš zaluđenik za aute. ma ameri prosto imaju svoje veličine vozila i to je to. što prate i veličine parking mesta i onda ih baš briga. čak i "obični" automobili imaju dodatno po koju desetinu cm napred i pozadi onih njihovih ludih branika, a kamoli ova ogromna čudesa koja vozi svaki drugi amer. Mislim da sam čitao negde da je ovaj F150 tipa najprodavaniji pikap ikada plus blizu na lestvici najprodavanijih automobila u USA generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 36 minutes ago, Lucky said: ma ameri prosto imaju svoje veličine vozila i to je to. što prate i veličine parking mesta i onda ih baš briga. čak i "obični" automobili imaju dodatno po koju desetinu cm napred i pozadi onih njihovih ludih branika, a kamoli ova ogromna čudesa koja vozi svaki drugi amer. Mislim da sam čitao negde da je ovaj F150 tipa najprodavaniji pikap ikada plus blizu na lestvici najprodavanijih automobila u USA generalno. Nije baš blizu, više je na samom vrhu 🙂 Quote Ford's F-Series has been the top-selling vehicle in the United States since 1981. Mislim F-series ne uključuje samo F-150, imaju i one veće 😄 Mada je dobra fora što je recimo u 2022. godini https://www.cnbc.com/2023/01/07/americas-top-10-bestselling-cars-of-2022-tesla-makes-the-cut.html prvi F-series kome je pala prodaja za fazon 10%, pa mu se sad približavaju Chevrolet Silverado i Dodge RAM, sve naravno pikapovi. Posle ide RAV4 🙂 a na listi od 10 ima još par pikapova. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts