Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

14 hours ago, mohr said:

ne slazem se da se tehnicki lako prolazi,ja sam licno zakasao zbog kuke i na 99 % mesta su trazili da se sve skida na sta sam im ja rekao da od toga nema nista,na kraju nadjoh na jednom mestu gde moze sa drzacem bez kuke...

u pravu si, moja greška - mene su ovi moji pitali da li ima kuku i da li ima tamna stakla, kad sam na oba pitanja odgovorio sa "ne" laknulo im je (a i meni :)

15 hours ago, Lucky said:

Još malo o Honda E:

The company says power will be delivered through the rear wheels and feature four-wheel independent suspension that should make the ride more comfortable. The battery will also be located in the center of the car and below the floor, meaning the center of gravity will be low and the weight of the car will be distributed evenly between front and back, giving more stability and better traction.

The 35.5 kWh Lithium-ion battery powering the car can be charged using a Type 2 AC connection or a CCS2 DC rapid charger. Charging will be fast, reaching 80 percent charge in just 30 minutes.

The car will have a range of over 124 miles, which should be more than enough for trips around town although not enough for traveling long distances. But if you're looking for a small commuter car for the city, the E could fill that need.

The Honda E will go on sale later this year and pre-orders are already open, but only in Europe.

da odgovorim samom sebi, koliko negde videh biće oko 30-35k, što je i dalje dosta skupo za ovo "zezanje", šteta.

• 3 weeks later...
On 6/15/2019 at 10:02 PM, dovlagsi said:

Skuplja od elektricne Korse i 208-ice, mada tehnički čini mi se ipak malo naprednija

brate biće vrh!

Moram da prokomentarišem inače ovu novu vrh "kobasica zonu" parking servisa lansiranu od prvog jula...

Nova-zona-3.10.jpg

Umesto da su, ako su već face, prosto proširili postojeću zelenu zonu na ovaj reon, oni su uveli novu zonu na prostoru gde praktično nema sve ukupno 20 novih parking mesta. Južni Bulevar i dalje spada u 3.6 zonu, tako da 3.10 obuhvata samo Gospodara Vučića i ovih x ulica između Južnog Bulevara i Gospodara Vučića gde su inače ili male privatne kuće ili su ulice tako blesave da ne može ni da se uvede zona i da hoćeš jer su uske, slepe, čudno napravljene.

Ovaj deo desno kao malo "širi" je takođe prepun tih sitnih ulica sa kojima ne možeš da uradiš ništa živo. 

On 7/5/2019 at 3:07 PM, Lucky said:

brate biće vrh!

Moram da prokomentarišem inače ovu novu vrh "kobasica zonu" parking servisa lansiranu od prvog jula...

Nova-zona-3.10.jpg

Umesto da su, ako su već face, prosto proširili postojeću zelenu zonu na ovaj reon, oni su uveli novu zonu na prostoru gde praktično nema sve ukupno 20 novih parking mesta. Južni Bulevar i dalje spada u 3.6 zonu, tako da 3.10 obuhvata samo Gospodara Vučića i ovih x ulica između Južnog Bulevara i Gospodara Vučića gde su inače ili male privatne kuće ili su ulice tako blesave da ne može ni da se uvede zona i da hoćeš jer su uske, slepe, čudno napravljene.

Ovaj deo desno kao malo "širi" je takođe prepun tih sitnih ulica sa kojima ne možeš da uradiš ništa živo. 

Ako su stali sa donje strane G.Vucica, tacbo su pokrili Vracar, odmah prekoputa je Vozdovac 🙂 Zakacili su mi letak iz komunalne, kazu da od ponedeljka, tj danas, krece naplata.

~~

58 minutes ago, dovlagsi said:

Honda

IDEMOOOOO

55 minutes ago, Litt said:

Ako su stali sa donje strane G.Vucica, tacbo su pokrili Vracar, odmah prekoputa je Vozdovac 🙂 Zakacili su mi letak iz komunalne, kazu da od ponedeljka, tj danas, krece naplata.

sve jasno, ali zona je toliko uska i mala da su je mogli pridružiti postojećoj zoni i eliminisati ovu glupost :)

5 minutes ago, Lucky said:

sve jasno, ali zona je toliko uska i mala da su je mogli pridružiti postojećoj zoni i eliminisati ovu glupost 🙂

Tbh, mogli su i  da ne sire jos uvek. Ipak je Lekino oko 3km udaljeno od centra grada a BG nije bas metropola 🙂

~~

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

deo Sports Chrono paketa, služi za merenje vremena od 0 do 100 i sl

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi