Zwerko Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Ja mi da se on i sad prodaje odlicno. Mada mi taj manuelni menjac nikako nije jasan - meni je uvek bila logika da to i treba da se vozi kao automobilcic iz luna parka... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Pa ovo je bas ruzno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Smartu se u zube ne gleda!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Skica nove Fabije, zvanična Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Nikolasi bi bolje nacrtaoFelne su nekako ispale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 lol koji termin "zvanična skica"... sem ako se to zvanična ne odnosi na to da je iz škodinog studija, da nije neki random gari crtao, onda ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) eh, skica.... edit: ova crna je najjaca verzija sa 1.2 TSI od 105 KS.... Samo da prokomentarisem za Insigniju i mesto pozadi - taj auto nema mnogo mesta ni napred ni pozadi... Znam, zato sto sam hteo da ga kupim. A sto se tice velikih limuzina, sve L verzije limuzina itekako imaju mesta pozadi, kao i svakave Nissan Teane, Toyote Camry i cak i moj Ford Modeo... Edited July 17, 2014 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 joj šta je ovo :(( neki festival ružnoće ... ajde iz profila ovako deluje bolje, ali deluje i kao Seat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Izitgolf izitleon!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 kakvi horori.. jos ce da drknu cene posto su novi modeli :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Biće lepa Fabia, nismo još videli serijski model, ono su gore samo test mule. Inače, oficial photo za BMW 2 SportsTourer Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 (edited) Samo mi je onaj zeleni bas ruzan spreda, ovo ostalo mi je sve ok, ali je pitanje da li je to finalni izgled. Po meni, ako bude iole pratila liniju Rapida i Oktavije ce to biti sasvim lep mali auto. A ovo je onaj BMW s pogonom na prednje tockove? Edit: cek, tek sad vidim da je oficijelna fotka? S kravom?! Edited July 18, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Da, FWD. Da, sa kravom. o.O Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 mene podseća na stila Mene isto. Kasne 15 god sa dizajnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Neko bi rekao "dobio je šta je tražio" - http://www.liveleak.com/view?i=bfc_1405832575 a ima i ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 al' će tek sad da padne "podmazivanje", samo na drugoj lokaciji :) Svi koji naprave saobraćajni prekršaj moći će s policijom da potpišu što su se dogovorili i tako isposluju minimalnu predviđenu kaznu, saznaje “Blic”. U praksi, ovaj sporazum znači da vozač koji od sutra bude uhvaćen u prekršaju, najpre dobija zapisnik od policije i čeka pokretanje postupka. Kada prekršajni sud usvoji policijsku prijavu, vozač dobija poziv i saznaje da je protiv njega pokrenut postupak. Tada, vozač može da ode u policijsku stanicu i traži da potpiše sporazum o priznanju krivice. U dogovoru s policijom vozač dobija minimalnu novčanu kaznu propisanu Zakonom o bezbednosti saobraćaja, a zatim se pregovara i na koliko će mu meseci biti oduzeta vozačka dozvola. - Vozači neće moći da se dogovaraju o broju kaznenih poena jer želimo da sa ulice izbacimo one najnesavesnije - kažu u saobraćajnoj policiji i dodaju da za najveće prekršaje u saobraćaju, kao što su nasilnička vožnja i potpuno pijanstvo, nema dogovora.Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu, kaže da vozač ne mora odmah po sudskom pozivu da potpiše sporazum, već to može uraditi i tokom postupka. Ali, vremenom gubi beneficije. - Kada vozač u toku suđenja shvati da će biti strože kažnjen, tada može tražiti sporazum sa policijom. Ali, tada će mu MUP dati mnogo nepovoljniju ponudu - najavljuje Marinović.Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, podvlači da je ova novina dobra, ali da se nikako ne zloupotrebi. - Za ljude čiji je prvi prekršaj, to je odlična stvar. Ne smemo da dopustimo da se primenjuje na nesavesne i bahate vozače - upozorava Okanović. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Achievement unlocked! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Pa kad voziš samo do pijace vikendom Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 u crkvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 not a single fuck was given :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 AHA! Tokom poslednja dva dana sa dva automobila, beogradskih registracionih tablica, ukradena su sva četiri točka dok su bila parkirana u naselju Cerak.Dva dana za redom vlasnici automobila ostaju bez sva četiri točka, a prema rečima čitalaca "Blica" koji nam je i poslao fotografije, na ovaj vandalizam još niko od nadležnih nije reagovao. Kako navodi, interventna policija u ovom naselju non stop patrolira i zaustavlja maloletnu decu, a kad se desi neka krađa niko od nagležnih se ne obazire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Stavio sam ja to tamo u Njuz, to su one iste slike koje su ovde kacene pre fazon godinu dana pa je bila diskusija da li je Cerak ili ne :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 zato sam i okačio! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 bogte http://www.worldcarfans.com/114080279121/ferrari-458-italia-replica-is-a-really-nice-effort Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts