killYg0r Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 jel mi se cini ili su ljudi poceli u dosta velikom broju da uzimaju novog swifta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 pa kad je apsolutno best buy u toj kategoriji, 9k jura za onakav nov auto, samo suzuki bre SS! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 ima fabia za 8500/8700 sa skoro istim motorom! mada mi se cini da je prednji deo prostraniji u swiftu ali zato pozadi ni macka ne moze da stane :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 swift je pojam za fabiju, u svakom pogledu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 slusaj dovlu kili ako meni ne verujes!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 najlepši prednji deo ikada, maserati ghibli Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 iju al je dobra mazda 3, skoro ko 6 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 (edited) ima fabia za 8500/8700 sa skoro istim motorom! mada mi se cini da je prednji deo prostraniji u swiftu ali zato pozadi ni macka ne moze da stane :D Nije uporedivo ni kad gledas motor ni kad gledas opremu. Ako pogledas cenovnik za Fabiu za 8.800 mozes da uzmes model sa 1.2 motorom od 70KS i bez klime :( Ako pogledas da za 200 evra vise dobijas Swift s klimom (i jos malo vise opreme) i sa motorom koji ima 20KS vise nije realno da se uopste porede ta dva modela. Na stranu poredjenje brendova i modela. Edit, a ako poredis Fabiu sa 86KS motorom i klimom ona je 1.500 evra skuplja od Swifta. Doduse to jeste turbo motor koji bih ja pre vozio, ali opet za tako mali gradski auto nije bas toliko bitno. Opet kazem ako se ne ulazi u poredjenje brendova, jer ces Fabiu posle prodavati jednako dobro kao VW sto nije slucaj sa Swiftom... Edited June 28, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 skoda ima akciju u kojoj daje klimu i jos po nesto zaboravio sam, i cena je 8700 za 1,2 HTP 51 kW/70 ks 5G ali prednosti swifta su takodje sto je redovan servis 10k dinara u suzukiju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Ali je i dalje 20KS slabiji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 oba spadaju u kategoriju gradskih automobila, tako da to i nije toliko lose 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Bolja je kupovina Swift definitivno, a Killy je u pravu za ovu akciju, 8700 je za srednji nivo opreme (klima, podizaci, daljinsko itd) jedino sto ne ide radio CD fabricki u okviru te cene, nego se ubacuje Pioneer .. Sad su doduse povecali za 100eura cenu ove akcijske zato sto sada sva vozila koja spadaju u 2014. komisionu godinu moraju da imaju ESP odnosno ESC kako ga krste ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 fabia sa tri cilindra, kosilica, kad upalis klimu ne mosh uzbrdo :D dajte ljudi, pls, ako neko kupuje gradski auto ovih dana i ne uzme swifta dok je ovoliko jeftin nije za zivot na ovoj planeti, eto ako nekog zanima sta ja mislim. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Ide ta Fabia sa tri cilindra jako lepo... imali smo dve tri u firmi.. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted June 29, 2013 Popular Post Report Share Posted June 29, 2013 Te idu posto su firmin auto. 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 :D 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 :D 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Неко ће да кисне ко Џеза :) Видесте ли га уживо? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 ja jesam. zvuči bolesno. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Могу да замислим само. Срећниче :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 pa ako si iz beograda, videces ga i ti :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Ал' не долазим у скорије време. Ако се батица не смори до следећег лета, видећу га :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts