togFU Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 1 hour ago, G!!! said: ja ovaj kooooontinent nisam u zivotu cuo da se ovako izgovara Dođi u NS 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 ja ovaj kooooontinent nisam u zivotu cuo da se ovako izgovara Ni ja vala...isto kao plaaaanina itd...ne znam koji su pravopis oni ucili, al dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 1 hour ago, Dule_smor said: 3 hours ago, G!!! said: ja ovaj kooooontinent nisam u zivotu cuo da se ovako izgovara Ni ja vala...isto kao plaaaanina itd...ne znam koji su pravopis oni ucili, al dobro Pa baš sam u kolima slušao, krećem i kao idu vesti na Radio Beogradu, i jedno 4-5 reči je ovako akcentovano, naravno sad ne mogu da se setim nijedne 🙂 Ali to je taj RTS fazon 🙂 Evo recimo ima ovde snimak vesti od juče - https://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/radio-beograd-1/4623323/.html poslušaš samo prvih dva minuta i sigurno ćeš uhvatiti više od jedne reči sa tim akcentom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 29 minutes ago, Lucky said: Pa baš sam u kolima slušao, krećem i kao idu vesti na Radio Beogradu, i jedno 4-5 reči je ovako akcentovano, naravno sad ne mogu da se setim nijedne 🙂 Ali to je taj RTS fazon 🙂 Meni je u kontekstu ove korone i gluposti uvek interesantno kad izgovore "labOratorija" A saopštenje realno nikad besmislenije, sa sve šestotomnim rečnikom Matice srpske. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 1 hour ago, Zwerko said: Meni je u kontekstu ove korone i gluposti uvek interesantno kad izgovore "labOratorija" A saopštenje realno nikad besmislenije, sa sve šestotomnim rečnikom Matice srpske. i time da je vuk karadžić tako govorio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 A Ivica koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 Neću da pustim klip - nastaviću da mislim na osnovu slike da je iskidala mongolsko pevanje grlom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 48 minutes ago, Jose Jimenez said: Neću da pustim klip - nastaviću da mislim na osnovu slike da je iskidala mongolsko pevanje grlom. vrlo blizu, poslednje sekunde pesme su ključne :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 4, 2022 Report Share Posted January 4, 2022 Meni je ovaj ples ipak bolji 😄 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2022 Report Share Posted January 4, 2022 4 minutes ago, sttevann said: Meni je ovaj ples ipak bolji 😄 meni krivo što nema više od te emisije da se pogleda, pošto sam shvatio da je u tim trenucima i Vesić potpisivao live svoju knjigu i delio ljudima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 4, 2022 Report Share Posted January 4, 2022 Kako nema, kucaj na yt "Novo jutro 1.1", i imas gomilu klipova, cak i celu emisiju! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 4, 2022 Report Share Posted January 4, 2022 haha, ovaj mali debeli bog plesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2022 Report Share Posted January 4, 2022 41 minutes ago, sttevann said: Kako nema, kucaj na yt "Novo jutro 1.1", i imas gomilu klipova, cak i celu emisiju! opa! eto zabave za popodne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 ko je jovana jeremic i cime se istice 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 3 hours ago, G!!! said: ko je jovana jeremic i cime se istice 🙂 ističe se time što je verovatno sa nekom dijagnozom :)) bila na happy jedno od glavnih lica i tad je bila luda, onda prešla na pink i obrnula igru. na primer: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 51 minutes ago, manson said: lol eh :)) šta će još narod da izmisli 🙂 kapiram da već negde i neka kaže da se udebljala jer mora da nahrani svoje tri persone 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 18, 2022 Report Share Posted January 18, 2022 koji užas postaju neke od ovih USA država. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2022 Report Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, manson said: koji užas postaju neke od ovih USA država. već smo pričali na tu temu, ko je jednom bio u USA većem gradu ništa mu ovo nije iznenađenje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 Iskreno nije mi puno drugačije od nekih evropskih gradova. Npr. imaš industrijsku zonu Pariza gde je puno beskućnika, imigranata i raznih kriminalaca. Preporuka je da se ne pešači tuda ni danju ni noću. Zato se stranci često zapanje kad dođu kod nas, jer očekuju da je sve proporcionalno gore, a dočeka ih obrnuto stanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 mislim da nema svuda na tom nivou sranja pariz ima beskucnika, i to se drasticno se izmenilo u poslednjih 10 godina na gore, ali oni imaju debelu socijalnu pomoc zbog koji i dalje mnogi iz kolonija dolaze na prvom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 1 hour ago, Jose Jimenez said: Iskreno nije mi puno drugačije od nekih evropskih gradova. Npr. imaš industrijsku zonu Pariza gde je puno beskućnika, imigranata i raznih kriminalaca. Preporuka je da se ne pešači tuda ni danju ni noću. Zato se stranci često zapanje kad dođu kod nas, jer očekuju da je sve proporcionalno gore, a dočeka ih obrnuto stanje. slažem se sa ocenom da Parizom ne treba šetati ni danju ni noću :))) šalu na stranu, ima tih zona, ofc, ali ja ništa slično kao u USA gradovima nisam video u Evropi. Možda i zbog veličine tih gradova pa samim tim broja stanovnika itd, a možda i zbog toga što makar po Evropi nisam viđao te stvari baš u strogom centru. Makar otkad nema ciganmale ispod Gazele :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 (edited) da, pariz je katastrofica, prvi put kad sam bio sokirah se situacijom kada sam prosetao jedno vece tu oko hotela, a nisam bio nesto sad u nekom vukojebina delu Edited January 19, 2022 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts