Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, Dule_smor said:
3 hours ago, G!!! said:
ja ovaj kooooontinent nisam u zivotu cuo da se ovako izgovara 

Ni ja vala...isto kao plaaaanina itd...ne znam koji su pravopis oni ucili, al dobro

Pa baš sam u kolima slušao, krećem i kao idu vesti na Radio Beogradu, i jedno 4-5 reči je ovako akcentovano, naravno sad ne mogu da se setim nijedne 🙂 Ali to je taj RTS fazon 🙂

Evo recimo ima ovde snimak vesti od juče - https://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/radio-beograd-1/4623323/.html poslušaš samo prvih dva minuta i sigurno ćeš uhvatiti više od jedne reči sa tim akcentom 🙂

29 minutes ago, Lucky said:

Pa baš sam u kolima slušao, krećem i kao idu vesti na Radio Beogradu, i jedno 4-5 reči je ovako akcentovano, naravno sad ne mogu da se setim nijedne 🙂 Ali to je taj RTS fazon 🙂

Meni je u kontekstu ove korone i gluposti uvek interesantno kad izgovore "labOratorija" [:D]

A saopštenje realno nikad besmislenije, sa sve šestotomnim rečnikom Matice srpske. 

• Like +1 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 3 weeks later...

Iskreno nije mi puno drugačije od nekih evropskih gradova. Npr. imaš industrijsku zonu Pariza gde je puno beskućnika, imigranata i raznih kriminalaca. Preporuka je da se ne pešači tuda ni danju ni noću.

Zato se stranci često zapanje kad dođu kod nas, jer očekuju da je sve proporcionalno gore, a dočeka ih obrnuto stanje.

1 hour ago, Jose Jimenez said:

Iskreno nije mi puno drugačije od nekih evropskih gradova. Npr. imaš industrijsku zonu Pariza gde je puno beskućnika, imigranata i raznih kriminalaca. Preporuka je da se ne pešači tuda ni danju ni noću.

Zato se stranci često zapanje kad dođu kod nas, jer očekuju da je sve proporcionalno gore, a dočeka ih obrnuto stanje.

slažem se sa ocenom da Parizom ne treba šetati ni danju ni noću :)))

šalu na stranu, ima tih zona, ofc, ali ja ništa slično kao u USA gradovima nisam video u Evropi. Možda i zbog veličine tih gradova pa samim tim broja stanovnika itd, a možda i zbog toga što makar po Evropi nisam viđao te stvari baš u strogom centru. Makar otkad nema ciganmale ispod Gazele :))