Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

danas se spustam Cetinjskom ulicom, a stvorila se neka kolona od ~4 automobila i svi idu uzbrdo od Bajlonijeve pijace ka Politici.

svi voze 2km/h jer su se usrali od leda, a najjaci je bio poslednji lik koji je vozio punta i imao onaj "samo sad izguraj, nemoj sad da me izdas!" pogled.

car =D

@rebel

te ljude koji prave te situacije u kojoj daju sebi za pravo da naduvaju nekog zbog necega sto je rekao bi posle u tri picke materine da kopaju rudnike bakra

a tom ortaku mozes isto slboodno da kazes da je pickica koja daje ribi da zove tebe, njegovog ortaka i pomisli da moze da sere nesto

Треба да пошаљем неку скрипту другару бусом у Ваљево. Је л' зна неко колико се обично пара даје возачу за такве ствари?

On 7/3/2012 at 4:24 PM, mohican said:
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Има и нешто што се зове пошта. :)

Ако ти није фрка да му то баш вечерас стигне, имаш могућност сутра до 11 да предаш "данас за данас". Цена је у том рангу, као за аутобус... али му стигне на праг, а не да иде по мразу до буске.

Nisam posedovao ni jednu konzolu posle play station keca, al izgleda da cu iskesirati neki polovan xbox/sony sledece godine samo da predjem MGS4, MGS Ground Zeros, MGR

i OVO

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆❄ ❆

odavno nisu ovoliko fejlovali putari oko prvog snega. sinoć (dan i po po prestanku padavina) nije bila očišćena nijedna uzbrdica prema bežanijskoj kosi, a GSP fala bogu fura trkačke slikove, pa smo imali jedan autobus na dva sata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...