millanče Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-24-star-wars-knights-of-the-old-republic-film-reportedly-in-the-works KOTOR trilogija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 omigod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 On 5/24/2019 at 3:51 PM, G!!! said: https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-24-star-wars-knights-of-the-old-republic-film-reportedly-in-the-works KOTOR trilogija ? al' će da ga upropaste :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 http://collider.com/obi-wan-kenobi-tv-show-timeline-explained/?fbclid=IwAR2ObP0rzKrUh23fFSDuVcDxjWqF5GE8ea0jPQ6NN26a5QnYR6MD_5VNn1E obi wan serija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Da li je iko zaintersovan za Ep9? Mene, iskreno, od katasrofe od gluposti zvane Poslednji Džedaj apsolutno ne zanima šta će biti dalje, niti mi se gleda poslednja epizoda, bar ne u bioskopu. Toliko su jadni, da se u trejlerima pojavljue Imperator, teško je utvrditi u kom svojstvu će se on pojaviti u filmu. Postoje ideje i naznake da bi moglo biti time travel ispravljanja prošlosti a-la Abramsov Star Trek. Tehnički i ne vidim drugačiji način da se izađe iz narativnog ćorsokaka u koji je franšizu doveo TLJ. Ne znam šta je gore. Iskreno, ali iskreno, ima li neko da mu se sviđa ova nova trilogija, da mu se sviđaju likovi i priča i da je iskreno zaintersovan šta će biti na kraju? Ja sam imao malo poverenja posle TFA da može biti nešto dobro, ali TLJ me je baš dotukao. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 pa ono, klinci su odusevljeni, toliko znam trejlere ne gledam, pa nemam pojma sta se nagovestava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 5 hours ago, G!!! said: pa ono, klinci su odusevljeni, toliko znam trejlere ne gledam, pa nemam pojma sta se nagovestava Posle kad ti klinci uzmu prezimena supruga jer je glavna glumica lezbejka i autobot, biće ti žao što nisi analizirao svaki frejm trejlera i intervjue na YouTube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 U čistoj želji da održim konverzaciju ovde na topiku nekakvu, i u okviru teme kojoj je namenjena - da li je ovo neki tvoj specifičan način na koji kažeš da se tebi nova trilogija sviđa, da si zadovoljan dosadašnjom pričom i likovima, i da jedva čekaš da vidiš rasplet sequel trilogije? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Moje mišljenje? Star Wars su filmovi za decu koje mi stariji očajnički pokušavamo da ih prisvojimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 On 9/25/2019 at 4:37 PM, Jose Jimenez said: Posle kad ti klinci uzmu prezimena supruga jer je glavna glumica lezbejka i autobot, biće ti žao što nisi analizirao svaki frejm trejlera i intervjue na YouTube. ah nisu moji klinci ti koji su odusevljeni, ne zato sto im nesto branim, vec zato sto jos nisu dorasli za to, ono gledali su epizodu 1 i 2 za sada :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Sve i da je samo za decu, nešto se plašim da za iole intelignetnu decu nije. Dete koje ima iole mozga u glavi moglo bi uz novi film pitati stvari kao što su - zašto Rej trči sa upaljenim lightsaberom, POSEĆE SE, što ne ugasi prvo? Šta ako se saplete preko dobro skrivene grančice? - Kako space horses (sporses?) pod opremom i zajahani galopiraju po metalnoj površini star destoyera? Životinje sa kopitima? Po čeliku? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 18 minutes ago, millanče said: - Kako space horses (sporses?) pod opremom i zajahani galopiraju po metalnoj površini star destoyera? Životinje sa kopitima? Po čeliku? kids do be asking that 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Pa ako je gledalo Bambija na ledu, moglo bi imati koncept toga da kopitari/papkari ne fukcioniču na tvrdim glatkim površinama. Možda precenjujem dečju inteligenciju, ajde. Ali sako zna da se ne trči sa nožom u rukama i pritom landara sečivom okolo. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 Počeo Mandalorian, prva epizoda je bila skroz OK, uvod. Ova druga bezveze… ali daću seriji šansu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 Dobar je Mandalorian skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 posle druge epizode, deluje kao da su na pola puta snimanja filma odlucili da ipak formatiraju materijal za seriju i kakav je ovo format od 30ak minuta inace svidja mi se, kako da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Meni legao Mandalorian. Uspešno su iskombinovali vajb originalne trilogije sa scifi vestern temom Fireflyja (minus sjajna interakcija i razvoj likova koji su doneli kultni status seriji), i dovoljno toga se desi u epizodi uprkos 10ak minuta skraćenom formatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2019 Report Share Posted November 26, 2019 dobar je skroz, cim mi se u glavi vrte neke scene i sutradan, dobar je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Jel' gledao ko Rise Fall of Skywalker? Je li istina da je toliko đubre, kao što kaže , i propaganda, što govore, ili nije istina? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Film je djubre kao film. Lose napisan, lose sastavljen, lose reziran. Sad moze napokon kao trilogija da se posmatra i jasno je da nisu imali ni blizu kapaciteta jednog Lucasa koji je sam po sebi u najboljem slucaju prosecan. Paralizovani u strahu za profite uzeli su nesto sto ima sve sastojke da bude odlicna Star Wars prica i dali to JJ Abramsu da napravi nesto dostojno Syfy kanala. Meni je to sve super. Napokon smo se oslobodili bremena da se ta prica zatvori. Zatvorili su sva najvaznija pitanja otvorena u trilogiji pa nema nista vazno da nas kopka. Film je 2 i po sata mindless akcije. Ima cele dve scene koje nesto stvarno vrede. Ben i Rey su odlicno odglumili i barem su tu odradili savrsen casting. Sve ostalo je kopija originalne trilogije od a do z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 da li su se spoileri obistinili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 (edited) Ne baš svi, već samo oni najgori, izgleda. Sumirana cela devetologija u dve sekunde: Edited December 19, 2019 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 On 12/19/2019 at 1:05 PM, Bliss said: da li su se spoileri obistinili? Pogledah i ja konačno... Ako se film gleda kao neka neobavezna akcija i zabava koja će oduševiti mlade naraštaje mislim da skroz pije vodu jer drži pažnju i "zabavno je", a to je valjda najvažnije. Ali priča je omg i ceo razvoj cele te muke ... ne treba ni analizirati sve stavke jednu po jednu, kao na primer plutajuće svemirske brodove. Ima ih previše (brodova!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Zavrsio se The Clone Wars...posle 12 godina. Svidela mi se ova poslednja sezona, xiao mi je sad sto nema dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts