Vlada_ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) yup, still sranje taman da pocnem da gledam 'community', rekoste da je dobra serija, mozda mi promeni zivot iz korena Edited November 7, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 zev... Popovi su neophodni pre svega u Vladi i NBs, sudovima, tuzilastvima...pozeljno je i da po jedan bude u svakom domu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Poznajem nekoliko stalnih lekara, hirurga cak, sa vma koji nisu vojna lica. I? Kao sto rekoh, ne moraju biti vojna lica da bi radili za vojsku, a pogotovo ne moraju biti na stalnom spisku ako im je jedina svrha u doba rata. this... Postoje CIVILNA lica PRI vojsci, na to se cak i puskari odnose. Sto znaci da nemas cin, niti vukljas uniformu. Popovi, jebiga, imaju. Verovatno kad izleveluje do pukovnika dobije smite greater evil albanian. Dobro jutro. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 jbte, opet za jedno popodne 5 strana palamudjenja o nekoj gluposti, nije lud peja sto je batalio forum! Није он зато напустио, он да је овде исто би тако паламудио! Владо јел то Филип Жмахер лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 http://www.telegraf.rs/vesti/406875-pobednica-slagalice-biser-inteligencije-bez-posla-izdrzavaju-je-roditelji Не знам да ли сте гледали Слагалицу кад је ова учествовала, ал ликуша жешће иде на курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 jbj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Мене је она фасцинирала, није ми јбј, него баш у том трипу у ком је Протосу безвезе. Риба кида ону слагалицу и то кида све, и то ко робот, тотално сам био у фазону који курац, то је баш нерибоидно од ње:) Не знам, узме оне скочко треф трипове и реши их фазон у четири реда са паузом од пола секунде између упита, а притом ја гледам и не капирам патерн по коме она вади следећи упит:) И још плус зна и остале трипове, типа она нолиџ питања... Јесте да прича ко робот, али то је толико роботски да обрће круг и не може да ми иде на курац него и је до јаја кад гледам:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Превише је надмена, из авиона се види. Јебем јој маму! „- Radila sam u privatnoj firmi, ali ne bih opet volela da radim tamo. Najviše bi mi odgovaralo da radim u nekoj državnoj instituciji, recimo u sudu – kaže na kraju Milica.“ Мене је онај клинац од 17 година фасцинирао. Дечко ће у њеним годинама бити 3 пута паметнији и начитанији од ње. Мој број реши док си реко пиксла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 piksla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Јебем јој маму! ју хев ишуз:) А и ове друге пријаве ти немају много везе са животом:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 tezak psiho, verovatno bi je primili u ludnicu da obave testove Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 ју хев ишуз:) А и ове друге пријаве ти немају много везе са животом:) Зар није надмена? Зар није ретард због ове изјаве коју сам квоутовао? Бтв, њу је тај клинац победио и прекинуо низ од 4, 5 победа који је до тада имала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 meni je ona car, gotivna, ali i pomalo skeri, ko neki idiot savant koji šuška i samo čekaš kaće da poludi i poubija ljude u studiju radi joj mozgić milion na sat, i jako je obrazovana. Тај неки фазон. Ја не бих чак ни блејо с њом, тотално ми делује несигурно за блеју, зајеби:) Протосе, управо је поента у томе да је све то небитно, ја реко теби, не њој:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 (edited) Kao neko ko godinama radi u/za privatni sektor, mogu da konstatujem da je je izjava sasvim na mestu...svi bi pobegli iz privatnog sektora da im se pruzi sansa... A, i, sta fali...pravnica i hoce da radi u sudu... Edited November 7, 2012 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Ја такође не видим ништа ретардирано у тој изјави, али оћу да нагласим да је то небитно:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 nemke, nisi odgledao snimak emisije u kojoj je doticna ucestvovala Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Nisam....sudim samo na osnovu kvoutovane izjave... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Не знам на шта циљаш, мислим, нико овде не каже да она није психо, него Протос каже да јој јебе маму ретардирану набеђену нормално нормално па у пичку, па онда опет, а све у паузама линковања и коментарисања чланака на форуму:) И опет остајем при своме да протосова ТОЛИКА фасцинација за узрок има неке ишуз, невезано за то да ли је риба болид или није:) А ако ћемо у ту страну (што не бих, мишљење је као дупе, ал ај, врзино коло), риба је рекла пет и по речи у тим емисијама, јер је робот који само шљака и ћути. Притом нема оне сељачке реакције које има пола такмичара, оно, лик стисне тастер пре тебе, а ти онда вртиш главу и пухћеш пет минута како ми гледаоци случајно не бисмо помислили да ти то ниси знао. Несигурне лезбејке сви до једног. Ова риба просто не даје материјал за толику анализу (осим тога што је скери у свом роботизму). Али риспект за кидање у квизу, свакако. Да су сви такви у оној слагалици, ихај. 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 ako ima pravni i neko iskustvo u struci, očigledno da teško fejluje na razgovorima. ili to, ili pokušava da se ugura u državnu službu a nema vezu, ludica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 pa naravno da je niko ne bi primio posle prve izgovorene recenice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Пре ће бити да фејлује на разговорима, мислим, риба треба да буде луди научник на брду који прави неки зрак смрти, а не правник:) едит овај Кили је вагуе по обичају, Кили појма немам шта покушаваш да кажеш све време 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 to sto neko sabija slagalicu ne mora da znaci da je biser inteligencije...koliko doktora nauka prodaje carape na buvljaku pa o njima niko ne prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Не знам на шта циљаш, мислим, нико овде не каже да она није психо, него Протос каже да јој јебе маму Јеботе, Дуљо, не будимо деца. Та псовка је исто што и типа „лол каки ретард дафак“, а ти се ухватио за то као да бих желео да је рејпујем и бацим на локално ђубриште. Како може да јој изјава буде на месту? Има разлике кад би ти између 2 избора изабрао бољи, али с обзиром на стање на терену, мораш да изабереш овај гори, јер је бољи заузет. Статус кво је врло зајебан, с тога немаш простора за маневре. Простије речено, оће риба да лади јаја у државној служби, али пошто не може, радије ће да седи кући и да живи на грбачи родитеља, него да узме ствар у своје руке и мало загреје дланове. Ја само мислим да девојка није навикла да ради, па чим мало загусти, она рони сузе крокодилске. Јеботе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Дуле опет си пијан:) Риба јесте евидентно ултра паметна и образована, само није нормална. Видиш то и на слагалици, ако ништа, слагалица обухвата велики рејнџ трипова. Мислим, не треба сад писат у новине о њојзи, ако си на то мислио, то да, али овако причамо. Мислим, упадљиво је некако, видиш да нисмо раније причали о ликовима са слагалице (осим о Славољубу:) ). brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Јеботе, Дуљо, не будимо деца. Та псовка је исто што и типа „лол каки ретард дафак“, а ти се ухватио за то као да бих желео да је рејпујем и бацим на локално ђубриште. Како може да јој изјава буде на месту? Има разлике кад би ти између 2 избора изабрао бољи, али с обзиром на стање на терену, мораш да изабереш овај гори, јер је бољи заузет. Статус кво је врло зајебан, с тога немаш простора за маневре. Простије речено, оће риба да лади јаја у државној служби, али пошто не може, радије ће да седи кући и да живи на грбачи родитеља, него да узме ствар у своје руке и мало загреје дланове. Ја само мислим да девојка није навикла да ради, па чим мало загусти, она рони сузе крокодилске. Јеботе. Па не буди ни ти деца, нисам ја ни мислио да ћеш стварно да јој куцаш на врата, али имаш неки трип већи од нормале у односу на појаву, невезано за сленг. Ево, да питамо људе?:) Узео сам ја све то у обзир. Не мислим ни ја да би неко стварно дао кућу некој клинки са топика, али преводим то као ''екстремно ме привлачи'', а не као ''није лоша''. Ти си од целе слагалице, коју је објективно искидала, нашао то да је напржени дебил, риба која је две речи укупно рекла и седела са робот фацом цео квиз. А и што се тиче перформанса у квизу, и ту си шкрт јер ''је онај мали добио''. И онда ''нећу да је рејпујем'', јок него успутно коментаришеш:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts