Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Cela :) Dao sam Društvenu istoriju SSSR-a (10 ), Američki 20. vek (9), Društvene fenomene 20. veka (10), Političke fenomene 20. veka (9), Okupacione sisteme u WW2 (7) , Propagandu u 20. veku(10) , Jugoslaviju i svet hladnog rata (9), Jugoslaviju u WW2 (10), Metodiku nastave istorije (10), Psihologiju za nastavnike (8) i Osnove pedagogije sa didaktikom (7). U deset dana jednog spitnog roka 11 predmeta sa cele 4. godine .:)

Video me prota na ulici u sred ovog procesa kakav sam bio raspadnut i pogubljen od nespavanja i hiperunosa informacija xD

Који је то смер? Мени ФПН неостварена жеља... :(

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Cao drugari..

Konacno sam danas sredio svoj bajk zajedno sa drugarima..Hijao imam neodoljivu zelju da se vozikam u nedogled..Sa druge strane,muka mi je od matorih baba koje ne mogu da obuzdaju svoje macke pa zovu non stop da ih skidamo sa drveta i bandere...I pojeo sam nevidjeno dobar sendvic u Happy Food-u na Novom Naselju...Sendvic se zove Happy premium i razbija koliko je dobar :)

Kako ste mi vi drugari ? :)

muka mi je od matorih baba koje ne mogu da obuzdaju svoje macke pa zovu non stop da ih skidamo sa drveta i bandere...

ma daj bre, mora da se zajebavaš, nema toga van filmova

Koji lol mi se desio pre sat i po vremena.

Bio u kornjaci na nekoj internoj proslavi, nebitno za priicu...

I ljudi se vec napili, odem u wc da pisham.... i sad.. wc jako mali, i ima samo lavabo i jedna vrata iza kojih su jedan pisoar i klonja. Stanem ja na pisoar da pisham, ali kad stoji covek tu ne mogu vrata da se zatvore... ono.. vide ljudi da neko pisha. Dolazi lik i nije me video i kad je prisao skroz, izvali me... kaze "U jebote sto je wc mali ovde", i ja kao... "Pa brate.. prodji do klonje slobodno".. i lik mrtav ladan prodje i sedne da kenja. Kadar nevera.

• Upvote (+1) 2

Get smart or die dumb!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...