LaG Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 inache bane mi je predobro uradjen. film naravno pun nekih gluposti, ali sam vremenom nauchio da iskljuchim mozak na superhero filmovima. ovaj mi je bash prijao, recimo koliko i x-men origins... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 ne mogu da verujem da si uporedio Betmena sa onim očajem od Vulverin filma, jedino ako si mislio na X-Men: First Class? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 daaa to bre. osim par glupih scena taj film mi je sjajan.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 dobro je, pošto je Vulverin jedan od najgorih filmova koje sam gledao u zadnjih 10 godina. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 haha mene su upozorili da ga ne gledam tako da nisam. ali je dobar vulverin u first class-u :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Bem ti kakav krsh od filma, a gledao u IMAX-u, strava grafika i sve. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 bejnov glas before & after http://www.dailymotion.com/video/xsghk1_bane-s-voice-comparison-imax-prologue-vs-final-film_shortfilms secam se da sam i ja primetio razliku kad sam gledao film i da mi se vise svidjao stari glas iako je bio manje razumljiv Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 pogledah u bioskopu, ako se izuzme americka propaganda, odlicna zabava. retko koji film uspe da mi zadrzi paznju 2.5 sata, tako da sam zadovoljan :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) The Dark Knight Rises 2012 1080p BluRay DTS x264-ALLiANCE Edited November 15, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Upravo odgledao, dobar je kvalitet ripa :) Iskreno da kazem, film je ostavio pomeshane utiske - dobar jeste, ali su po meni neki momenti previshe ubrzani, dok su drugi razvucheni. Koliko mi se svidja neka, da kazemo, druga trecina filma, toliko mi je kraj zbrzan i nekako neuverljiv, osim bash samog kraja koji je ochekivano gotivan. Dark Knight mi ipak ostaje nekako najbolji u serijalu, ali trilogija je definitivno ostavila svoj trag u filmskoj istoriji. Edited November 16, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Protoss retard. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ne kapiram. Torrent se vuce na 1.7-2kb. Vidim u komentarima da nisam sam, zasto je to tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Dobar rip! Meni je ovaj film je jako, jako los... Neverovatno kolko su ga usrali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 film je zapravo najvece sranje u istoriji univerzuma! nista vise nemoj ni da napises, boli te kara Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ne kapiram. Torrent se vuce na 1.7-2kb. Vidim u komentarima da nisam sam, zasto je to tako? zato sto ima ~3000 seedera i ~15000 leechera :D ne moze se tu nista, kad se popravi odnos, popravice se i protok. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ne kapiram. Torrent se vuce na 1.7-2kb. Vidim u komentarima da nisam sam, zasto je to tako? Los ti torrent, hint idi na ovaj, Srba je skidao 30MB/s sa njega: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4251865 Mora da se registrujes na forum though i da ti ne smeta sto je sve na ruskom, ali osim toga su filmovi super, samo proveriti da li svi imaju i engleski audio, ovaj ima. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 hvala momci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Nisam znao da to moze, eve ga ispod, ali svakako mozda nekome pomogne i za neki drugi film. magnet:?xt=urn:btih:BDBD169B7BE136DEFD6D1291FAC2A8729DA49264&dn=Dark%20Knight%20Rises.mkv&tr=http%3a//bt4.rutracker.org/ann%3fuk%3dB9sH1MTwOj Edited November 17, 2012 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 скидам неку верзију од 12 gb. :) Ова ваљда што је Којот постовао. Пичи сад са 400 kbps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) taj od 12gb, meni skida na stabilnih 2 kbps. ovaj ruski na 300 ali on je 6gb. svi ostali pice normalno. dopuna: jedina dobra stvar je Anne u spandexu, i zanimljiv kraj. Sve osim toga je, za mene, razocarenje, mijagi fore, i tralala USA wins akcijanje. jbg :( Edited November 18, 2012 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ali uopste nije USA wins. Kroz celu trilogiju se provlaci kritika modernog kapitalistickog drustva i skrece se paznja na dekadenciju celog tog sistema, bar sam ja tako doziveo. Zlikovci su zapravo veci good guys od Betmena, koji je vrlo sebican na momente zbog pristrasnosti i ljubavi prema Gothamu (hint gotham = uredjenje USA i kapitalistickih zemalja) zbog koje ne vidi u sta se sve to pretvorilo. Pobeda Bemtena ne znaci i pobeda Gothama, on ostaje tako korumpiran, urusen i jadan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 uh huh, ukusi. Ajde priznajem vajb kroz trilogiju, samo za dekandeciju drustva. Neminovna istina da dok postoji on kao simbol dolazice zlikovci u Gotham, samo njegovo postojanje ugrozava ljude oko njega, yin yang ... Ali ovaj film - pa skroz je los. Osim sto Anne ima sjajne noge, ostalo je bas krs. Samo je falilo spominjanje "our boys @home Iraq" u nekom kontekstu. -2 x fejluje da se popne pa onda je tu master mijagi da mu objasni da mu smeta konopac. -pocepane americke zastave se vijore da najave izlazak pandura iz kanalizacije, iz koje dupetom njih 3000 nije mrdnulo 1 mesec, kurva motorom raznese izlaz -iz neke picke materine u aziji se pojavljuje tacno pred catwoman u USA. -krivi mu se faca pod maskom kad prica, sasvim normalno izgleda bez iste. -Bane ubija ljude iz zezanja snapujuci im vratove, svi placenici radije ginu nego da pricaju, sve u ime netolikolepe mastermindice, u ime ljubavi? wat? -Mladi Robin trcakara unaokolo demonstrirajuci svu cistocu mladosti, bez bremena vremesne, iskusnije generacije, opet kontrateg Betmenu, uvek u pravu, postupci samo moralni i bez greske. i jos milion malih gluposti ... mozda meni smeta sto sam odledao se7en, pa sam ocekivao nesto realnije* (lol superhero movie) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Meni jedino smeta sto za film o betmenu iznenadjujuce malo ima betmena :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Meni je film vrhunski do samog kraja, a onda se jako sroza u dva aspekta. Obrt koji smo svi očekivali toliko unazadi lik Bejna i podrije njegov autoritet, da čitava njegova motivacija, kao i njegovih miniona deluju besmisleno. I Nolan u sva tri filma kritikuje štošta vezano za društvo, a onda pusti Betmena da se konformizuje i samim tim tu konformizaciju propagira gledaocima. Opet, da nema toga, kapiram da mu ne bi dali da snimi filmove. :P Osim toga, sve je do jaja. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts