Slađan Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Ne znam zašto Čili mora da citira celu sliku, a ne znam ni zašto se ne vidi Stark Tower na listi! a mislio sam o tome kad sam kliknuo reply, ali rekoh "nek ide ćivot." Pa da, više logike ima da bude stark tower nego kola ili kuća. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 aj sad pročitaj šta si napisao keve ti :D Lol, fak, "video" sam da je linija na desnom odelu. Gde još i sa naočarima da se cimam na ovu skupoću Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Ovaj Tom Vejts osim što je car, opasno nema veze sa današnjim Vejtsom. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 bravo za tom vejts intervju! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Ali ladno je Bane Tom Hardy, tek sam sad skontao! Jedan od najboljih negativaca u filmovima definitivno! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 mene je film odusevio, iako sam hteo da zaspem na jednom delu pet minuta na pocetku betmenovog boravka u onom zatvoru kada ga razjebe bejn" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 sad sam odlgedao drugi put, još bolji mi je film, baš sam ga odlgedao drugačije nekako i pokapirao neke dodatne stvari. Btw, bioskop u Ušću je nula za onaj u Delta sitiju. Inače http://io9.com/5930509/watch-the-first-trailer-for-the-animated-adaptation-of-the-dark-knight-returns , nadam se da će ostati verno izvornom materijalu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 You make me sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 sad sam odlgedao drugi put, još bolji mi je film, baš sam ga odlgedao drugačije nekako i pokapirao neke dodatne stvari. Btw, bioskop u Ušću je nula za onaj u Delta sitiju. Inače http://io9.com/5930509/watch-the-first-trailer-for-the-animated-adaptation-of-the-dark-knight-returns , nadam se da će ostati verno izvornom materijalu. Pa ako je verovati trejleru bas i nece preterano, mislim pratice opstu strukturu to da sigurno, ali samu radnju dijaloge i to ne verujem, mada opet dosta su me prijatno iznenadili sa Year One filmom koji je sjajno uradjen, ali i smorili sa Justice League: Doom koji su baš ukakili, a i plaši me šta im znači ovo part 1, nema ni two face-a, ni jokera, ni supermena... Ako izbace scenu gde nalupa šamare supermenu smoriću se :D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 meni je film odličan, ima možda 2-3 sitnice koje mi se nisu svidele, ali sam baš zadovoljan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 сад тек одгледах. Дефинитивно Вејтс = Џокер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Gledaj juce, odlican film, jako mi se svideo Jedino sto su u Uscu prokleto bajate kokice prvi put sad, i zvuk se gubio u onoj sali 4 par puta na kratko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Mi smo gledali juče u Delti i prvo je za vreme reklama i trejlera tako prskao zvuk sa jedne strane da je pola ljudi bilo u fazonu zapušava uši i sl. Onda je počeo film, da bi geniji ipak shvatili da je prso zvuk, onda su napravili pauzu od jedno pet minuta i onda je počeo film normalno. Meni je sam film kao film vrlo ok, u smislu da je to što očekujem od "betmen" filma. Priča je dosta dobra i meni film nije bio spor kao što su neki rekli. Očigledno su ostavili prostor za dalje nastavke sa Robinom, makar bio i sam Robin :) Naravno, kraj je malo cheasy, po meni bi bolje bilo da je zapravo zaista riknuo, ovako je baš kao romantična komedija što neko reče. Bejn je po meni dobro odrađen, i s obzirom da nisam čitao stripove, meni je uvođenje još jednog negativca zapravo bio jako lep twist (plus što kasnije možeš da rekonstruišeš da se to provlači kroz ceo film - ona kad namešta kamin, kad kaže da nije uvek bila bogata, stalno pričaju o "detetu", ne dečaku i sl). Posebno mi se svidja kako su odradili Bejnov glas. Malo je idiotska ona scena kad se panduri vrate pa napadnu skupštinu grada, pa kad krene tuča pesnicama umesto mašinkama. Ova gospođica Hatavej je malo mršavija za moj ukus, ali njammmmmmmm.... a tek na motoru double njammmmmmmmmmm... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 da se citiram meni je prica slabija u odnosu na ranije delove, i bas mi je lose sto je bejn maltene nestao sa platna u poslednjoj trecini filma zajedno sa slabim klimaksom, i to posle onakve gradnje njegovog karaktera kroz ceo film kao pravog straha i trepeta za betmena, a da ne pricam tek o taliji - iz neba pa u rebra. tako da ne mogu mirne savesti da stavljam ovaj film u istu kategoriju sa, recimo, drugim delom i dzokerom sto se tice price i character developmenta. sa druge strane, ovaj deo mi je dinamicniji dosta i gluma mi je najzad takva da nemaju svi onako prenaglasene reakcije sve vreme na sve sto se desava oko njih, kao sto nolan to obicno zna da radi u svojim filmovima, TAKO DA SVI SKONTAJU STA JE HTEO DA KAZE. fajt = 0, kao i u svim prethodnim delovima. medjutim, sve ovo na stranu, da mi je duplo epskiji od prva dela zajedno, jeste \o/ i to je bitno, ovo je betmen jebemumisa! Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 (edited) Upravo gledao. Pro je. Dzozef Gordon novi betmen, ma idemo ! \o/ Edited August 2, 2012 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Govno od filma. Svi ste omadjijani. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 ako nije bilo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 ovo je bilo aktuelno još kod prvog batmana i machinista, sad naravno dorađeno, stvarno je fascinatno šta ljudi rade. doduše ok, iza njih stoji ogroman tim stručnjaka, ali opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 http://io9.com/5931536/what-would-nightwing-have-looked-like-in-the-dark-knight-rises-[spoilers] Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Kad sam gledao trejler prvi put ocekivao sam da ce se pojaviti Nightwing negde pred kraja filma kad bude prpa Betmenu i da ga spasi kao sto ga je spasila Catwoman. Tipa obuce batsuit ali ne moze da koristi njegovu masku zato sto je samo kodirana za Brusa (Ono kad dzoker pokusa da mu skine masku u drugom delu pa ga udari struja), dosao bi na scenu i zatekao onesvecenu Catwoman, spasio nju i uzeo one njene naocare i rekeo neki cheesy punchline :). Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 nisam zadovoljan, meni je sve to nekako sporo, mozda sam i sam kriv jer sam max podigao ocekivanja chitajuci lol komentare tipa, zavalite se i uzivajte. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 (edited) krece scena gde betmen nosi bombu da baci u vodu a u glavi mi ova scena: Edited August 4, 2012 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eGejQXAO2Xk Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts