Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 8/1/2012 at 12:05 AM, Савовски said:

Slatka riba sa kojom sam popričao večeras nije znala šta je bostonska čajanka, ali je znala za pozu ''čajanka'' u seksu, za sta ja ne znam sta je?

Verovatno je trebalo da se radujem kao Keni kad su mu rekli da mu je devojka kurva ili sam refleksno napravio pokerfejs, smorio se koliko danas nikog ništa ne interesuje, popričao još malo i vratio se za moj sto :(

ba dummmtsssss

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

On 8/1/2012 at 7:03 AM, trokty said:

Nisam siguran da je tako, Dule.

Mada, ako je zaista tako kao što ti kažeš... :c

It goes with the brain structure [:D]

Па не, мого бих да извотујем зашто и то са потпором, а без ниподаштавања, али укратко, сличан трип са оним да ћеш ти кроз данџн у скајриму ићи сат времена и гледати сваки камен, а риба ће да уради квест и да оде гајби, али зато ће у тржњаку да буде обрнуто. Или ћеш гледати ургентни центар сапуницу с рибом, па ћеш ти констатовати како је много глупо што имају, не знам, једног портира док ће те она гледати бело, али ће зато набројати свих седамдесет имена и презимена ликова, заједно са бојама очију:)

Није она глупља или тако нешто (можда би те опрала на тесту интелигенције), него само, та врста резона, образовања, интересовања итд. коју ми као брофист ликови вреднујемо, код риба је скроз испретурана и притом не мислим на геј форе типа моја жена фудбал не воли, већ на социо-биолошки трип човека као врсте. Е сад, оно што треба да се уради је да се тај резон остави за ортаке и онда ако си Чабке, караш ту рибу зато што је симпатична и буде вам обома лепо, а не пропустиш да је караш зато што не зна за бостонске чајанке...

Наравно, има изузетака, а ако ти изузеци нису рибе габори са вишком батица хормона, већ готивне препичке, то су онда премоћне дјеве које треба черишовати до краја космоса, али оне остају изузеци:) Исто ко што ће рибе черишовати ликове који су доминантни и одлучни, али умеју да кажу кад су се сморили (притом остајући доминантни и одлучни).

Што се тиче процента, не знам, питајте нормалне рибе по улици о бостонској чајанци, дам вам по двеста кинти ако нисам у праву:) инб4 ''лол, ко да ће ликови бриљирати'' - зато кажем ''нормалне'', нормални ликови хоће бриљирати, нормалне рибе неће. А авераџ ретарди ће машити на обе стране, јелте.

И сад да не скоче руррибе на мене или ликови који имају рибе/другарице које кидају бостонске чајанке, то је генерални оверлеј и није ниподаштавачки, ко што није ниподаштавачки рећи црнцу да је црнац - особина да се буде црн није лоша или добра пер се, али јесте ако си расиста нпр. Па тако кажем, у збиру квалитета, узмимо дефаулт лика и дефаулт рибу, биће исти, само што ће она чупати косе што он није заинтересован за боју фотеља, а он ће чупати косу што су њој бостонске чајанке сувопарне. Ово јесу генерализовани примери, али само да бих исказао поенту. Имаш и гомилу физичких примера, а које људи некако занемарују у том трипу ''исти смо'', а нисмо исти, треба поштовати разлике а не правити сивило, црнац је црнац, кинез је кинез, црнац неће да изгори на сунцу, а кинез ће рецимо да се одвали од једне чашице шљивовице.

Па тако ликови имају слабији периферни вид (чу стори) и лошији мултитаскинг (а јачи фокус), као и уже кукове (мислим на уже у смислу да су још ужи него какви би били да је разлика у примени само рађам/не рађам) јер треба да улове мамута, па ако узмеш да планираш летовање док прилазиш мамуту и притом да се дивиш околном дрвећу, добићеш кљову у главу, а ако је избегнеш, нећеш побећи мамуту јер си спор (животиње које брзо трче имају уске кукове да би имале готиван моменат у праволинијском трчању) итд итд итд.

Хоћу да кажем да не верујем да би се Чабке разочарао у рибу која не диже добро у теши и вози кола испод просека, а смори га што риба не зна за чајанку, зато што је то ''опште образовање''. То је једноставно, објективно, лош потез од стране Чабкета јер су набројане ствари у суштини у истој категорији која гласи - она је риба. Просто, да је бостонска чајанка измишљен трип и да је из неке игрице или књиге, Чабкети и Дулети и Троктији би знали за њу јер је то класично ''мушко знање и интересовање'' (опет звучи као да нешто нападам, ал дајем пример). То што она спада у опште образовање, то значи да опште образовање иде на руку Чабкетима, а тој риби са блеје не и она га је зато избегла јер би јој требало десет пута више напора да га запамти.

Е сад, може се расправљати о томе чији ''сет вредности, могућности и интересовања'' је кориснији за људску врсту, али то је нека пета прича.

Ботом лајн, Чабке, треба потпуно ментално да искулираш Бостонску чајанку исто као што би искулирао кад риба намешта хаљину сто пута и онда је на крају намести онако како је стајала у почетку.

Ја сам мислио да се све ово подразумева (наравно, не толерисати крајности, али бостонска чајанка је далееееко од крајности, а МОЖДА и косовски бој - мало претерах, али у неким случајевима то јесте истина, куће и имања вредна фимејл која има рупу у мозгу са косовским бојем), па сте ме мало збунили, молим за елдере који ово већ знају да ме не зезају што причам да је трава зелена:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Можемо о томе на пиву, али објашњење је врло једноставно заправо:)

И да, питај их о Бостонској чајанци, па ми репортуј резултате:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ево, могао би један поштен ЗОТ (зид од текста) на тему преваре. питање за анализу: ко је крив: он, она или ти?

:D

а ако је то премали изазов, можемо на тему Бога опет. недостајао си нам.

:*

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

За почетак, то ''крив'' ми мало боде очи, некако мени то није у том контексту, ко год да је актер/актерка:)

А за крај, то би захтевало ОГРОМАН вот и то по мојим стандардима, а оно, једном се живи:) Али можемо уживо да претресемо ко шта заступа, то иде много брзо и без бојазни да треба да се понавља нешто трипут услед читања између редова:)

па "крив", ах, па наравно, мало сам превише на УПТу.

:)

мислим да смо се разумели. и да, наравно да сам мислио на мајкусвих ЗОТова. а на пивкана можем, можем, што би рекао мој синчић.

On 8/1/2012 at 9:27 AM, Shekk said:

Kriv je društveno nametnuti mizogini framework seksa kao robe i veze kao ugovorne obaveze :tf:

емоције?

:tf:

Style over subsistence

On 8/1/2012 at 9:15 AM, voodoo_ said:

Valjda ko je kriv, prevarant ili prevareni, debeli šovinisto! :D

и да, ти си са тим ставом да она не може да буде крива већи шовиниста него што бих ја икад могао да будем!

Style over subsistence

On 8/1/2012 at 8:32 AM, voodoo_ said:

Dule, koje je tvoje objašnjenje toga što u visokoobrazovanom stanovništvu žene čine 55% naspram 45% muškaraca? :D

kurve se jebu za ocene na fakultetima

Јој, не могу толко зотоват, и у овим мини зотовима сам себе испрескачем тријес пута, направим шест шпага и на крају не знам де сам почо, а де завршио:) Али интересантна тема, плус што је надасве волим претресат са риллајф другарима сераторима, тако да можемо да запљунемо књижевно вече на ту тему:)

Шек:

Лично немам ништа против секса као робе (у неким случајевима јелте), лично сматрам најстарији занат и најпоштенијим занатом:)

Ово друго је срање, наравно. Али не видим ту ништа мизогино, у оба случаја. Осим ако синоним за мизогино није ''оно што ружна лезбо риба без партнера и у годинама сматра за мизогино, а прима паре за истицање свог става'' :tf:

деј вонт ју ту тинк дет веј!

On 8/1/2012 at 9:32 AM, Debeli said:

и да, ти си са тим ставом да она не може да буде крива већи шовиниста него што бих ја икад могао да будем!

Сад ће да каже ''нисам, нисам, волим жене као што волим мале зеке!'' [:D]

On 8/1/2012 at 9:32 AM, Debeli said:

To što sam napisao "prevarant" umesto "prevarantkinja" ne znači da sam mislio isključivo na osobu muškog pola, ti Natašo Kandić jedna!

Nego sam mislio da u takvom slučaju nema on i ona nego onaj koji je prevaren (muško ili žensko) i onaj koji je prevario (muško ili žensko), i da iz te premise treba poći.

Ја сам скапирао да је случај преваре о коме се жели дискутовати конкретизован на случај да тебе, мене, Дралета, риба превари са неким тамо ликом, стога је написано ''он, она или ТИ'', а не ''партнер што вара, преварени партнер или интрузивни странац'':)

deste carevi o/

ja doso iz cg i dobro sam proso! (poz za vicu)

carevanja bilo kolko hocete, bio sam i na nastupu who see-ja \o/

apsolutni hit leta: (ovde ce me formi, brat po splavovima skapirati!)

IDEMO BRE

JEBI BRE GLUPE CIGANE

JEBI HRENIJA, HRENKA, HRENOVKU STIPETA

pusa

Um caruje, Dundo Maroje!

On 8/1/2012 at 10:00 AM, alfy said:

deste carevi o/

ja doso iz cg i dobro sam proso! (poz za vicu)

carevanja bilo kolko hocete, bio sam i na nastupu who see-ja \o/

apsolutni hit leta: (ovde ce me formi, brat po splavovima skapirati!)

IDEMO BRE

JEBI BRE GLUPE CIGANE

JEBI HRENIJA, HRENKA, HRENOVKU STIPETA

pusa

Sta ti je Pavlovljev ker, sad mi se pije, smrce i divlja!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

@Duki

:tf:

Nije seks roba nego usluga, Drale nek ti objasni ekonomske razlike :tf:

Kako nije mizogino ispirati devojčicama mozak i uslovljavati im samopoštovanje nedavanjem pičke? To je najstariji slučaj veštački kreirane nestašice nematerijalnih dobara :tf:

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...