markotod91 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 mi smo vesele devojke Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 imate dobar stan, kafic, restoran... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Biznis, ali fer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 ах пробавита. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 skakac, f6 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 šiptarski teroristi hakovali sajt BS.ima li ovde na RURu kapaciteta da im se odgovori strašnijom odmazdom? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Ima Mohi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Počeće serijski da im posećuje forume? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Pala mi na pamet ideja da se ofarbam u crveno i odem na premijeru Betmena u Koloseju recimo, da vidim kako će da reaguju obezbeđenje i narod Edited July 24, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Pala mi na pamet ideja da se ofarbam u crveno i odem na premijeru Betmena u Koloseju recimo, da vidim kako će da reaguju obezbeđenje i narod A jel ti pala na pamet ideja da završiš faks što pre i vataš maglu dok još nije izbilo opšte sranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 a gde će to da hvata maglu sa istorijom? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 их, за прекројитеље српске историје су места ваздан отворена. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 их, за прекројитеље српске историје су места ваздан отворена. Dobar, dobar jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 evo ako nekome treba posao ili zeli da menja svoj We're looking for a Senior Java Developer to join our team in Belgrade office. The candidate will implement, debug and document robust, high-volume scalable Ad delivery and Article optimisation services. http://www.linkedin.com/jobs?viewJob&jobId=3439853&trk=job_nov Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 To mi deluje malo komplikovano. I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Nisi još mid-senior level ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 их, за прекројитеље српске историје су места ваздан отворена. Za prekrojavanje nema potrebe da idem preko grane, biju Turci, al biju i naši. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Jbno dobra noc...Izasao sa 2 drugarice na Scena Fest u Indjiji..bile su toliko raspolozene da su same obrtale ture pica..Ja sam samo 3 ture okrenuo... (nisam) ! Edited July 24, 2012 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 ja sam negde čuo da će biti pojačano obezbeđenje na premijeri danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Jbno dobra noc...Izasao sa 2 drugarice na scenafest u Indjiji..bile su toliko raspolozene da su same obrtale ture pica..Ja sam samo 3 ture okrenuo... (nisam) ! Pa nismo ni ocekivali da jesi. Imas kuci zenu i dete (decu?), imas ih i na ruci. Edited July 24, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 imate dobar stan, kafic, restoran... metalineks nameštaj ! jebote, nikad neću zaboraviti tu reklamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Pa nismo ni ocekivali da jesi. Imas kuci zenu i dete (decu?), imas ih i na ruci. Decu (2) ..Ima onih koji ocekivaju..Neki naskacu na sve sto naidju hahah Na levom ramenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts