absolute Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 He...provalio sam da je koleno pocelo da me boli i kad se penjem uz stepenice...gotov sam :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ja sam za 5 godina po Bgu preko omladinske čistio sneg, radio po magacinima, lepio deklaracije, radio kao maskota, delio flajere, radio kao redar na utakmicama zvezde i repke, radio kao fizički radnik na pojedinim javnim dogadjajima, radio ankete, radio kao vodič... Tako da nije baš da sam totalni neradnik :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 zaobidji omladinske, uzimaju ti mnogo kesa, jes da se najlakse tako nadje posao, ali ne vredi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kad bi svi bili heroinski zavisnici ova drzava ne bi imala problema sa neradom i nezaposlenima! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Upravo sam dobio ovaj message na Battlefield 3 nemackom serveru "Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Serbia are not allowed." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Цока Србин! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 tuzi ih opstini Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 zaobidji omladinske, uzimaju ti mnogo kesa, jes da se najlakse tako nadje posao, ali ne vredi.. Zaobidji omladinske, idi u meridijan ili balkan bet :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 nikako tamo,ocajne kvote... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 soccer ili zero bet AE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Лооооол. Бетсити! Поз. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 A Mocart? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Није ни Моц лош у последњих пар месеци. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Mocke "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kakva se bre ovo stajska balega oseća u vazduhu, oće Amerikanci da nas potruju hemadžom u pizdu materinu :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 @BabaStraja duva vetar iz pravca Surčina, Altine i 13. maja i donosi smrad stoke sa obližnjih farmi @Djole_Jovanovic— Marko Mudrinic (@markomudrinic) July 23, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Odoh 5 dana u Kotor, pa 5 dana u Rovinj. Vidimo se drugari za desetak dana. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Nadam se da si poslušao „Ostajte ovde“ bar jednom pre nego što si krenuo. I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kakva se bre ovo stajska balega oseća u vazduhu, oće Amerikanci da nas potruju hemadžom u pizdu materinu :c i kod mene smrdi, ne tripuj se, ne moraš da se tuširaš pre spavanja :D lik je za šamar Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 i kod mene smrdi, ne tripuj se, ne moraš da se tuširaš pre spavanja :D E hvala, sad mogu da nastavim sa večernjim aktivnostima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 kako smrde svinje ffs You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 blokovi se kupaju u mirisu stoke.meni uopšte ne smeta. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 koje pišanje u oči. da pojasnim, FON je proteklih godina "štitio" svoje studente tako što svako ko diplomira zaključno sa oktobrom 2 ne polaže prijemni ispit za master i samim tim ostavlja manje mesta za nekoga ko dođe sa privatnih fakulteta da opere diplomu. prvo, bez preterivanja je praktično nemoguće diplomirati do 31. avgusta ukoliko student već nije očistio sve ispite u junu i ostao mu je da odbrani diplomski (a zamislite koliki je to broj ljudi). drugo, ko mi jebe mater kad ne umem da igram fudbal pa ne putujem sa faksom na međunarodna takmičenja. u svakom slučaju mi se nije išlo na master generalno, pogotovo ne na FON, al' sam se lomio jer su me smarali ljudi da završim. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Lezim na lezaljci kraj reke i odjednom osetim da me nesto ugrizlo. Pogledam ruku kad ono prilicno veliki mrav, pokusavam da ga lansiram i ne moze, odjednom jos jace me ugrize a ja ne mogu da ga skinem. Kao da je hteo da udje u mene, neverovatno se borio i sada imam crvenilo. Ne mogu da verujem da mrav moze tako jako da ujede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 koje pišanje u oči. da pojasnim, FON je proteklih godina "štitio" svoje studente tako što svako ko diplomira zaključno sa oktobrom 2 ne polaže prijemni ispit za master i samim tim ostavlja manje mesta za nekoga ko dođe sa privatnih fakulteta da opere diplomu. prvo, bez preterivanja je praktično nemoguće diplomirati do 31. avgusta ukoliko student već nije očistio sve ispite u junu i ostao mu je da odbrani diplomski (a zamislite koliki je to broj ljudi). drugo, ko mi jebe mater kad ne umem da igram fudbal pa ne putujem sa faksom na međunarodna takmičenja. u svakom slučaju mi se nije išlo na master generalno, pogotovo ne na FON, al' sam se lomio jer su me smarali ljudi da završim. Ja sam diplomirao pocetkom jula, krajem juna, totalno np. 1 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts