voodoo_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Sav narkomanski sleng znate, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 DROGA DROGA "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Bio do Delta City-a, odgledao Snow White and the Huntsman vrhunski film. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Evo da se pohvalim i ja da znam sta je moli jer sam smrkao mdma! A strip mi je bezveze! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 SLAB SI TI ZA MENE BATO STA SAM JE SVE SMRKO "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 ok onda "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 je l' si smrkao koakin? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 (edited) 100 puta bate Edited June 2, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 koks je odavno zamenio red bull u izlasku. A zamenio bi i dnevni makijato da je je malo jeftiniji. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 a late makijato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 МДМА је језгро ексера. Чабке зна сигурно, хеее. Ко није узимао мет и хорс није се дрогирао. :) Иначе, ја нисам никад пробао ни вутру, причам чисто са хемијскобиолошке стране и из прича других људи. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 krek je za prave muskarce ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ma ko ima muda za heroin? Ja ne bih smeo nikada, jer znam koliko sam se isprimao na sve droge koje sam probao, mogu misliti sta bi bilo sa tim rajskim sranjem. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 мет и хорс су за будале. то је фазон дође сељак у фини ресторан и каже "дајте ми специјалитет куће" јер не зна да чита мени. само за ретке познаваоце, који оду у неку уличицу да тај исти "специјалитет куће који сеља наручује преко мејнстрима поједу на месту где је најбољи, могу да не спадну у групу горепоменутих будала. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Inace, video sam kod vlade da je otkljucao achievement "Kill Diablo on Cocaine (Hell difficulty)" malopre. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Није хорс најгори по постефектима након првог узимања, нити можеш да се навучеш ако пробаш једном. :) То је реално дрога за сиротињу. Мада има и ту разлика у квалитету, па је ово по нашим улицама неко срање. Додуше, ја сам писао из спрдње, нисам знао да је тема оволико популарна. Реално, дрога топик. :)) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Glupi Cacak je glup. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 shrooms Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Dobro plivanje palo jutros od 7. Sad kafica, cedevita, Norah Jones live in Chicago i novine. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Samo da kazem da je primecen Rurovac u "SSI" majici u frizerskom salonu "Snezana" kod Vuka. Nisam mu se javio :/ hah, to sam bio ja, mogao si da se javish Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 zdrvao dolan! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Cao Sejnte! A brate licilo mi na tebe sa ovih slika ovde okacenih, ali su ti oci bili kao da si posmrkao tonu pajda, pa reko da ne diram coveka dok pere kosu :D Edited June 3, 2012 by Touche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts