spo(ghost) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 nisam mislio na to, ali, kad vec poredis, kakve su ti plocice, takav ti je zivot odnosilo se na to kako su lideri ove drzave zaista ubedjeni da vecina ljudi ovde zapravo prima plate u okviru tih 50k, sto je krajnje imbecilno. :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 e pa matori, opet statistika. Abohak je dodirnuo suštinu. više od 2/3 radi za manje od proseka. a ona 1/3 nakucava prosek. to što Abohak zove "realna plata" je zapravo ono što se u statistici naziva modus. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 kapiram da u tim statistickim podacima nisu usli prihodi neprijavljenih radnika i koji su ispod tog "zvanicnog" modusa :) svakako, junikorns end rejnbovs... junikorns end rejnbovs maj frends :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 nisam mislio na to, ali, kad vec poredis, kakve su ti plocice, takav ti je zivot odnosilo se na to kako su lideri ove drzave zaista ubedjeni da vecina ljudi ovde zapravo prima plate u okviru tih 50k, sto je krajnje imbecilno. :) Ubeđeni malo morgen. Jedino u šta su oni ubeđeni je da treba švalerki da kupe novi džip, pre nego što ih smene novi lopovi. Back on the topic: cena jedne vožnje je stvarno skandalozna, jedna vožnja pola kile čorbe, i to za taj kvalitet usluge. Ne znam šta se desi samo sa onom pričom da će busminus rezultovati povećanjem kvaliteta usluge GSP-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 juče se vozim busom i jedna žena plaća kod vozača kartu i ja je pitam koliko je karta, a ona mi kaže 145 dinara. 2x skuplje nego na trafici. šta reći... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Al' zato autobusi nisu bili ovako prljavi i smrdljivi ne pamtim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 to je zato sto ne placamo karte, pu! pu! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 juče se vozim busom i jedna žena plaća kod vozača kartu i ja je pitam koliko je karta, a ona mi kaže 145 dinara. 2x skuplje nego na trafici. šta reći... Wow. Mogao bih da se kladim da u celoj ovoj priči neko debelo krade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 мислим да на ту нереално високу просечну вредност плата пре утиче непотпун узорак него једноцифрен проценат ових који примају стотине хиљада. у узорак не улазе несрећници који раде на црно за дваес иљада. Wow. Mogao bih da se kladim da u celoj ovoj priči neko debelo krade. МА ШТА НАМ НАПРИЧА ЈЕБО ТЕ ПА ЈА МИСЛИО ДА ЈЕДНОРОЗИ И ЛЕПТИРИЋИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 мислим да на ту нереално високу просечну вредност плата пре утиче непотпун узорак него једноцифрен проценат ових који примају стотине хиљада. у узорак не улазе несрећници који раде на црно за дваес иљада ^ dis МА ШТА НАМ НАПРИЧА ЈЕБО ТЕ ПА ЈА МИСЛИО ДА ЈЕДНОРОЗИ И ЛЕПТИРИЋИ [roflmao] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 I see plans within plans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 sta je bre 145 dinara ?>??? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Карта за превоз ако се купује у аутобусу :) ако купиш на трафици 72 динара :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 karta koja ne važi ako, ne daj bože, moraš da presedneš na drugi bus. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Al' zato kad se voziš busom redovno, moraš jaknu na hemijsko minimum jednom godišnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 ja kad se vozim gsp-om na duze, obavezno obucen jaknu za cigane 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 ону црвено-белу? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 a dobro sad sto da preterujemo pa da mi jos i gaze jaknu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 juče se vozim busom i jedna žena plaća kod vozača kartu i ja je pitam koliko je karta, a ona mi kaže 145 dinara. 2x skuplje nego na trafici. šta reći... 145 dinara je karta za minibus jebote 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 tolko je taksi u Novom Sadu da te vozi dok ne dobijes morsku bolest Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 poskupeo je taksi u Novom Sadu pre par meseci, i to osetno - npr. vožnja koja je nekad bila 200, sada je 300 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Holy guacamole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 U beogradu je start 170 beše i oko 70 po kilometru (započetom?) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 poskupeo je taksi u Novom Sadu pre par meseci, i to osetno - npr. vožnja koja je nekad bila 200, sada je 300 dinara. ma plljacka. za te pare se mi iz rakovice odvezemo GSP-om do centra i nazad, i kusur mi ostane! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Ne razumem čemu ovakvi postovi, ok, znamo da je skuplji prevoz u BG-u, nisam nigde napisao da nije. Niti sam napisao da je "pljačka", napisao sam samo da je taksi "osetno poksupeo". Ako nešto poskupi za 50%, ako to nije osetno poskupljenje onda ne znam šta je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts