Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

jebo im pas mater, išao sam do grada, pa do šumica, pa nazad na nbg, i pet puta su ulazili, i svaki put stoji autobus po pet minuta. došlo mi da pitam one isprane njuške u autobusu koliko su u stanju da istrpe.

pa jesam i ja ispao pička al

1. nisu me startovali nijednom danas

2. bio sam na skoro svakom protestu protiv đilasa i busplusa, potpisivao peticije, nonstop agitujem protiv njih

3. bojkotujem busplus :D

mostar ka NBG, sava centar ka mostaru, slavija - tu sam ih danas video da su zauzeli busiju, mada nisu bili komunalci s njima. pored toga su banuli i u ustaničkoj kod pijace i na bežanijskoj kosi, al mislim da je to bilo u prolazu, nije ih bilo po 20

došlo mi da pitam one isprane njuške u autobusu koliko su u stanju da istrpe.

Сто посто је било још људи који су тако гледали остале, укључујући и тебе. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Sigurno su posle toga i oni otišli kući i zapitali se o svom životu!

Samo tako nastavi, još malo pa neće više biti kontrolora uopšte!

Naravno! U nedelju je, nakon mog akta, jedna kontrolorka sela na stepenik, krenula da jeca i da se trese, posto ipak prvenstveno gledam da napadam zensku populaciju. Mislim da su drzali autobus jedno 45 minuta, umesto uobicajenih 20, dok se zena ne povrati, jelte. Ali je ipak ispalo da se skida sa dopa, pa ima telesnu krizu. I onda su doleteli i komunalci, dve marice, foke i padobranci, i ja sam im objasnio o cemu se zapravo radi, i onda su tako prosvetljeni isprebijali ostatak kontrole, cak se i vozac ponudio da me baci do kuce, ali sam mu rekao da zivim u Rakovici. I onda smo se smejali i smejali....

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 3

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...