Mitch Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 koji ste carevi Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Vidim da su ti hemikalije iz panceva overdozirale mozak :) vidim da si isti kao Canak i Djordje Balasevic Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 vidim da si isti kao Canak i Djordje Balasevic Volim i ja tebe, i ja bih voleo da sam kao njih dvojica, ali u finansijama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Da li je neko probao BusPlus zvaničnu aplikaciju za Android? Poznata je po tome da traži broj telefona da bi proradila, a ne šalje aktivacione kodove na svim mrežama. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buspluspogledajte komentare :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 http://piratskapartija.com/busplus-ponovo-u-akciji-prikupljanja-podataka-gradana/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 sto, nije smesno. treba barem na neki nacin da se bori protiv gamadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Smesno mi je to sto je aplkacija 200 puta ocenjena jedinicom, a prva tri komentara su sa 5 zvezdica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 CIA snajka CIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 (edited) Jedna lagana analiza, od kolege forumaša sa jednog drugog foruma Obratite pažnju na ovo: http://www.blic.rs/V...niza-cena-karte http://www.blic.rs/V...-dinara-mesecno http://www.blic.rs/V...-gradski-prevoz Da podsetim, odluka o poskupljenju je doneta još u aprilu! http://www.sllistbeo...012/15-2012.pdf JEBI NE VADI Edited September 22, 2012 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 (edited) Edited September 24, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Neka komunalci udare na mene ako smeju! Znam decka, zajedno smo trenirali jedno vreme u teretani. :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Јао, Џакић, он је паљевина жешћа:) Мислим, не знам га, али знам како се понаша, како пише по форумима и те форе:) Нон стоп изазива људе на фајт, има неке тврде истриповане ставове итд:) Оно, радио фајт са неким рватом и добио и онда га пљуно зато што је ''пичка'', а онда је поред неког другог клекно и био у фазону ти си до јаја, зато што ''је кул момак'' и те форе, изазиво неког нашег лика зато што је у фазону ''да се много курчи'', ма хаварија:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Da da, Dzakic ima svoj fazon "casnog borca" i svoje tripove, ali je ok decko. Ovako, van ringa sto bi se reklo. Makar je bio pre par godina kad smo trenirali, to jest, on se standardno spremao za meceve a ja se rekreirao. Nego sam jedno vreme u toj teretani menjao drugara koji je tamo radio, pa sam ga cesce vidjao i pricao sa njim i sta znam, ja mislim da imam radar za kretene i da ovaj nije kreten. U neko drugo vreme ili sa nekim drugim ljudima, on bi bio skroz kul lik, ovako je bio samo ok. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Ал ми делује да тај свој трип превише примењује, ако ме капираш:) Мислим, шта тебе брига што је неко тамо јадан по твојим мерилима, нит су твоја мерила безгрешна, нит то треба да те тангира:) Ал добро, мени исто делује да је океј у неким сферама, типа мислим да неће да те зајебе и те форе, али капирам да је пренападан са својим виђењем космоса и да превише укључује друге у то, без да се они питају:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Tренираш мма мораш бити поремећен :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Vrlo moguce da si u pravu za te negativne tripove, uslovno receno. Ima nas raznih, a meni je najbitnije kod takvih likova da nisu nasilni po pravilu, da ne moram da se zentam ako stojim pored njih ako me razumes. Sto se toga tice, decko mi je delovao najnormalnije, zacudjujuce nenasilno obzirom na milje iz kog dolazi. A to sto ide i preti i poziva na fajt okolo, mozda je nesto novo kod njega, jer ja ga nisam video buikvalno tri godine, a mozda je u fazonu kao navijaci, ako si tudja navijacka grupa, legitimna si meta fazon. Ako se siris i "zivis za fajt", onda spadas u njegovu grupu unutar koje moze biti i prozivke i izazivanja i na kraju konkretne pegle. Mislim, ne znam, necu da tvrdim, ali tako mi sve to deluje po onome sto znam. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Tренираш мма мораш бити поремећен :) Уа! Vrlo moguce da si u pravu za te negativne tripove, uslovno receno. Ima nas raznih, a meni je najbitnije kod takvih likova da nisu nasilni po pravilu, da ne moram da se zentam ako stojim pored njih ako me razumes. Sto se toga tice, decko mi je delovao najnormalnije, zacudjujuce nenasilno obzirom na milje iz kog dolazi. A to sto ide i preti i poziva na fajt okolo, mozda je nesto novo kod njega, jer ja ga nisam video buikvalno tri godine, a mozda je u fazonu kao navijaci, ako si tudja navijacka grupa, legitimna si meta fazon. Ako se siris i "zivis za fajt", onda spadas u njegovu grupu unutar koje moze biti i prozivke i izazivanja i na kraju konkretne pegle. Mislim, ne znam, necu da tvrdim, ali tako mi sve to deluje po onome sto znam. Па то да, кад си у тој ниши, онда си у том трипу. Али не повинују се сви таквој социјализацији, да је тако назовем. Имаш ти исто тако јако пуно ММА ликова који су оно клише уредног дјечарца који тренира борилачки спорт, петице у школи, десетке на факсу, превише поштује жене ( ), организован живот, ако га нападне пијани батица, гледа да избегне а ако не може, прави полугу и зове полицију итд:) Тако да то и није толико тај фајт миље, колико неки батица миље:) Нпр. имаш тачно клубове за тренирање за које знаш који би одговарали батици из блока који оће да тренира и који би одговарали лику из круга двојке који иде на ММА поподне, а на клавир преподне (што по инструкторима, што по садругарима) и то нема толико везе са самим спортом. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Pod milje sam i mislio na batica milje iz predgradja, Zemuna u ovom slucaju. Ring i taj fajt fazon su mu verovatno pre pomogli nego odmogli sto se tice te socijalizacije i brusenja licnosti. ALi da, razumemo se. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Збунио ме Кали, па сам само наставио да читам у његовом вајбу:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 ххаха :) Стварно мора нешто да ти фали ако ти је ок да се удараш са неким....ок је тренирати бокс у смислу ударам у џак трчим кондиција здрав сам али бавити се тиме професионално где ти је основни циљ да некога ипребијаш што више је нељудски :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Океј, видим да си тврд на ставу, само што ја тај став нема шансе да прихватим, из мора разлога, објективних. Да не причам да ти је цела терминологија тенденциозна, не могу да се бакћем с тим. И да, онда и мени нешто фали, судија Дреде, пошто, да сам млађи и несјебанији, отишо би да тренирам и то фино. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Кали Да си мање оштар и прек сада би вероватно имали готиван вот на релацији фајт-дисциплина-самоспознаја! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Уморан сам Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts