spo(ghost) Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 душевног и моралног инвалида дискриминишем?!?! јујујују... извините госпођо Кандић, нећу више, немојте само да ме шамарате... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ја мислим да је Драле само у једној од својих поетичких турбуленција и да не дискриминише инвалиде пер се:) Али стоји да џизује у пентс кад напише богаљ, кластер, живаљ, педер, кабадахија, злотвор, жутица и остале речи од којих нама урбаним ''брате'' ликовима није добро Ахахахха, царски. Дуљо маестро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ne može, imaju aparate ali BusPlus naplaćuju u kešu Po zakonu o zashtiti potroshaca moraju da ti prime karticu ako je imaju u objektu i koriste za naplacivanje druge robe. Razlog zashto to ne rade je jer je procenat provizije preko aparata za kartice 5% a kako je isti procenat na BusPlus aparatima, firma zapravo ne zaradi nishta ako ti naplati preko kartice. Ovo je proverena istina, jer mi je to posao da znam, i radim u jednoj firmi koje drzi 20tak prodavnica slicnih korner shopu. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 jaoj, prekrasno, uvek mi je išlo na kurac kad neće da prime karticu iako su tu proviziju uredno zaračunali u cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Ako sam dobro shvatio ne smeju da mi odbiju karticu i mesto gde placam nece zaraditi nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Pa teoretski ne smeju da ti odbiju, prakticno se to desava. Poenta je da Busplus prodavcima daje proviziju jednaku proviziji koju naplacuje banka za kartice, i Busplus bole dupe kako neko placa. Tako da ako platis karticom Busplus onaj u trafici nece zaraditi bas nista od toga, mozda je cak i u malom gubitku, nisam siguran. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Pa eto, puska u rukama borcima protiv BusPlus-a. Ko ima vremena i zivaca, bila je i ona nagradna igra Intese gde bilo koja transakcija karticom vodi na more, mada nista nije potrebno kad placam regularno priznatim sredstvom placanja. Mada verujem da ima neki podzakonski akt/clan po kom mogu da odbiju karticu. Mislim kad je neko platio karticom u kladionici ili na nekom salteru, ili opet dobio fiskalni od vozaca busa ili za tiket? Prijave za neizdavanje fiskalnih računa: 3619-900 Republičke inspekcije MINISTARSTVO TRGOVINE I USLUGA Nemanjina 22–26, www.mtu.gov.rs Tržišna inspekcija Omladinskih brigada 1, tel. 2699-310 - Odsek za rešavanje prijava građana (dežurna služba), 2699-610 (07.30–22.00) - Odsek za kontrolu kvaliteta industrijsko-neprehrambenih proizvoda, Omladinskih brigada 1, tel. 2602-334 - Odsek za kontrolu usluga, Omladinskih brigada 1, tel. 2694-592 Republička tržišna inspekcija nadležna je za: - Nadzor prometa robe i usluga - Kontrolu kvaliteta industrijsko-neprehrambenih proizvoda - Kontrolu u cilju zaštite potrošača - Kontrolu merila i mernih jedinica - Kontrolu upotrebe robnih i uslužnih žigova, znaka kvaliteta i oznake porekla proizvoda - Kontrolu snabdevenosti tržišta i cene - Sprečavanje nelojalne konkurencije - Utvrđivanje uslova za obavljanje privrednih delatnosti ako ne oni, MINISTARSTVO FINANSIJA Nemanjina 22–26, www.mfin.gov.rs Poreska uprava Save Maškovića 3–5, tel. 3950-528, www.poreskauprava.gov.rs Info centar: 3950-556, 3950-538 (09.00–15.00) Poreska policija: 3950-514 (08.30–16.30) Prijave za neizdavanje fiskalnih računa: 3619-900 Prijave nelegalnog priređivanja igara na sreću: 3117-293, 3117-639 Prijave za poreska krivična dela: 3950-514 Kol centar za PDV: 3950-617, 3950-556, 3950-505 Primedbe i sugestije na račun rada zaposlenih u Poreskoj upravi: 3950-528 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 inace kad smo kod fiskalnih, pretpostavljam da i menjacnice moraju da izdaju neke papire za svoje transakcije? danas sam kupio nesmemdakazemkoliko eura u onoj Trange Frange menjacnici i sve sto sam dobio je isecak odstampan na onom kalkulatoru sto koriste racunovodje fazon... deluje kao racun sa onih kasa iz C Marketa iz '89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 pa ti kuoiu banci za 122 umesto za 117 u menjacnici, pa ces dobiti papir :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Inače AUD prebacio stotku, infinite moneys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Mora menjačnica da ti da onaj "račun" što nije baš kao fiskalni ali piše koliko si zamenio i za šta, onaj širi od fiskalnog ali sa "roze" fontom. Doduše, ne znam šta ti to znači, nije da ćeš dobiti "besplatne pare" ako ti nisu dali račun :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Inače AUD prebacio stotku, infinite moneys :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Fala Draško đe čuo i ne čuo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Inače AUD prebacio stotku, infinite moneys :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Mora menjačnica da ti da onaj "račun" što nije baš kao fiskalni ali piše koliko si zamenio i za šta, onaj širi od fiskalnog ali sa "roze" fontom. Doduše, ne znam šta ti to znači, nije da ćeš dobiti "besplatne pare" ako ti nisu dali račun :) pa necu ja dobiti nista, ali pretpostavljam da ovako mogu da smute i zajebu drzavu za porez or something. Nije da to ne rade i svi ostali, al ovo je bas onako obvious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Verovatno si u pravu ali čini mi se da te menjačnice prolaze neku baš ok kontrolu, što ne znači da ne menjaju pomalo i na crno. Sad kad već pomenu, meni se dešava da ne sačekam taj isečak, odnosno kao da ovaj što menja namerno "odugovlači" da ga ne bi izdao ili da bi cancelovao štampanje ili šta god, ali nikad se nisam baš udubljivao u tu problematiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 PAE Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 alfy pls, bilo pre mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 fok yu ducy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Potrošim mesečno tri markice na benzin al vredi svaki dinar, fuk u djuly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 brate, šta je ovo, mohi priznaje kad nije u pravu a vudu troši pare, počinjem da se plašim ove 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 I Ivan da završi faks HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 reče kali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 HIJAO IDEMO LOMI! vudu postao aktivni vozac, meni je to vise nego dovoljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted August 29, 2012 Popular Post Report Share Posted August 29, 2012 i pored retardiranih cena goriva, kola su i dalje najbolji proizvod koji humanoid trenutno moze da koristi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts