LESkOpoz Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Gledao Kusturicin "Dom za vesanje" u Sava Centru, pa bio na Adi na pivu, a sad na spavanjac. Sutra rano rodjendan, da se zaradi koja kinta, pa fudbal na Adi. Moze, moze... :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Ne moze "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 dule idemo u studio da wall of spermujemo klinke u markiranim jasama! Прво у театро! Четвртком! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Postavio sam licni rekord. 6 dana nisam izasao van kuce (bukvalno). Brinem se da ne dobijem neku bolest koze zbog nedostatka sunceve svetlosti :D Blejim kod neke random porodice dok traje jebeni spring break. Po ceo dan na skypu a i odgledao sam vec 2 sezone Two and Half men. Charlie Shean car "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 \o Dobro jutro Napolju carski prohladno, ali divno jutro za prosetati/neki sport sportisati o/\o Dobro jutro Napolju carski prohladno, ali divno jutro za prosetati/neki sport sportisati o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Zena me probudila vristeci zasto je nisam probudio ranije da idemo na pijacu da kupimo cvece... Sad ce joj se rasprodati sve dobre sadnice... Jebalo ih prolece i sve divne stvari koje se rade u prolece :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Da ju je u 8 probudilo dete boleo bi je kurac za cveće jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Zena me probudila vristeci zasto je nisam probudio ranije da idemo na pijacu da kupimo cvece... Sad ce joj se rasprodati sve dobre sadnice... Jebalo ih prolece i sve divne stvari koje se rade u prolece :) A da ne pričamo što već u startu kasnite sat vremena zbog promene sata :) Ja sam inaček skroz zaboravio na promenu, mislim prvi put u poslednjih x godina. Nije da me je nešto pogodilo specijalno, ali sam sve vreme mislio da je jedan broj sati, a ono je zapravo drugi :) A ako budete stvarno pravili te akcije do Pančeva, možda bih i ja došao nekom prevoznom sredstvu, bajsu, motoru ... ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 (edited) hm, ne radi sat? hm istripovao sam, radi ali mislim da kalendar ne radi? Edited March 25, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 stanko, je l imaš mouse ili trackpad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 nema ni mouse ni trackpad, on ima MX500 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 igrao danas fudbal na Adi, osecam se kao da me je traktor pregazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 :D ja juče opikao 2 i po sata sa ortacima, jutros sam morao da popijem andol koliko me je probadao bol u butinama. tuga koliko sam trom :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Ја сам данас УБАЦИВАО НА КОШ сат времена и доћопао сам до гајбе, ај вин! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Danas sporta bez.Odmaram na HC hip hopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Ja sam igrao fudbal danas u jebenoj sali, lepo sam se ispekao al na pari, bez masti i ulja, na zdrav način, kao u Debelamaro® tiganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 ja trcao 2 dana (kosutnjak i tas) i iskasljao sam pluca.. in other news, RLovao kod mohija na rostilju, mega bleja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 A da ne pričamo što već u startu kasnite sat vremena zbog promene sata :) Tenički smo mi ustali u 8 po starom, kuršlus je izbio kad sam joj rekao da je 9 :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 ja danas igrao malu ligu bez briga u basketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 ja sam juce igrao fudbal, a danas sam zakucavao na basketu! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Ја сам данас УБАЦИВАО НА КОШ сат времена и доћопао сам до гајбе, ај вин! nisi. ja sam sa ortacima igrao CS! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 ja sam igrao fudbal danas, i rucao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 nisi. ja sam sa ortacima igrao CS! Е, ал ниси погино од тога! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 danas sme ceo dan razbijao stomak, neki jako bolni grcevi su bili u pitanju sinoc sam posle brda piva pojeo neku govnjivu pljesku... auf, jedva dodjoh sebi pre par sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 ja sam danas radio 8 sati u pukao na kladzi 500 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts