Vlada_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Šta mislite, koliko mi je pametna, odnosno glupa ideja da odnesem kućište do obližnjeg automehaničara da kompresorom dobro produvam unutrašnjost? Sasvim sam siguran da će više nego efikasno da istera svu nataloženu prašinu, ali nisam baš siguran da li taj vazduh pod toliko jakim pritiskom neće možda da ošteti nešto? edit:wrong pic, hvala milivoje :] Edited March 10, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ... valjda ovo ? nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 tih topica je bilo mali milion i uvek su propadali kad se neko pametan seti i ubaci "i onda dakija jebu crnci" ili tako nešto :) e pa na te sam mislio a ne na ovaj caps lock party :)dobro je, jos uvek nije gadna amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 savke, ja kad god sam tako nešto radio, završio sam sa dva-tri ventilatora koja tandrču i moraju da se menjaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Mogao si ranije u Gmailu vrlo jednostavno da pratiš dva ili više naloga odjednom, međutim pojma nemam gde se to sad radi otkad su promenili interfejs, čačkaj malo po opcijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Drugovi, braćo, pijanci, kumovi i ortaći dajte neki program (dobar) za posmatranje dva GMail naloga. Ili predlažete da sve integrišem u Outlook ili nešto slično? Ја користим ову екстензију, ставио освежење на 30 секунди, за 2 налога и боза. https://addons.opera.com/en/addons/extensions/details/google-mail-notifier/3.0.1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ovaj Kori! Napravio je drugi gmail nalog da bi koristio, i kad zatreba, promovisao blagodojeti opere! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 umro mebijus :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 kratko pitanje: Koja je "najkompletnija" knjiga o javi, cisto da imam uz sta da pratim predavanja. /summon voodoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 javadoc o/ \o Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 http://www.mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=86-7555-286-6 Ima novije izdanje za Javu 7 na engleskom (Java: The Complete Reference, 8th Edition), mada je i ovo za peticu puna kapa. Odlična knjiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Sad sam cuo pesmu Zeljka Joksimovica koja ce nas predstavljati za evroviziju. Istokovao je Coldplay - Paradise. http://www.youtube.com/watch?v=YLxmTIoHqco "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 danke vudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 koja stvar jbt, lol No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Lol uvod identičan ko kod Kikijevog refrena od ''zaboravljenih'', ali baš očigledno identičan sa minimalnim odstupanjima У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 teshko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Jooooj udaje mi se jedna rodjaka iz Makedonije, konačno posle par godina idem u motherland da rokam uz makedonsko vino i navatam neko devojče \o/ \o/ \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 navataj i oplodi neku albanku uz klimaksni urlik KOSOVO JE SRBIJAAAAAA The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Одслушао Јоксимовића - безвезе је песма. Није нека да те буде срамота док слушаш, али није добра. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) navataj i oplodi neku albanku uz klimaksni urlik KOSOVO JE SRBIJAAAAAA video bih te da li bi tako pricao da je tvoja sestra ta Albanka Edited March 11, 2012 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Kolko je ovaj dvini u stvari licimeran! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 KOME TI BRE DA MU SESTRA ALBANKA The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 KOME TI BRE DA MU SESTRA ALBANKA Zaboravio si da kazes da cete se sresti KAD-TAD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 KOME TI BRE DA MU SESTRA ALBANKA BOLJE TO NEGO MADJARICA,POSTO SE MADJARICE JEBU KO LUDE XEXEEXEXEXE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 A SIPTARI SE ONOLIKI HATCHUJU IZ HIVEA? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts