Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

ма колико ми били ефикасни, ако треба да променимо неколико системских закона, али на начин да не угрозимо финансијску стабилност, потребне су нам радне групе за писање предлога измена сваког од тих закона, па то онда мора да иде у законодавно-правно, па у Скупштину. уз то мораи бисмо да променимо планину подзаконских аката, где би нам требало на десетине људи месецима да мењају подзаконска акта, правилнике, контне оквире. онда бисмо морали да наложимо банкама да се усагласе, да им дамо рок, да им одржимо информативне семинаре и одвојимо пола контроле банака да одговара на питања наредних месеци и препеглава гличеве у систему.

Kapiram da su strucni timovi zauzeti menjanjem zakona o NBS svaka dva meseca? :) A da, to je ionako nebitan zakon, pa je dobro eksperimentisati s njim :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Kad budem placao platu radio voditelju onda cu od njega traziti da mi peva.

онда види следећи пут са Торбицом да се појавиш на Пинку, па тражи. само буди друг, па немој да вређаш. није до тебе што од тога не може да буде ништа. мада, ко зна... видиш да Кјоот верује како ће сад да буде нешто "од свега тога" кад су се нашли прави људи за притисак.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Da znam da nisi sisica koja ce prva da zapali iz zemlje ako krene po zlu udario bi sad na to da cete tom politikom doci do situacije da mozete da kotroliste samo da li drzavne firme placaju doprinose svojim zaposlenima jer ce svi koji privredjuju nesto zapaliti.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

kojom brate politikom?!?!?! da ne radimo ono što ti hoćeš, pa kud puklo da puklo?!?!!? tebi će da bude dobro, tebi nešto trba i to hoćeš, a što će neko drugi da plati kolateralne štete - to te ne interesuje? po čemu se ti onda razlikuješ od Miškovića koji je prilagodio sistem sebi, jer je imao uticaj, a svi smo platili da njemu bude dobro...

razmisli malo...

Style over subsistence

kojom brate politikom?!?!?! da ne radimo ono što ti hoćeš, pa kud puklo da puklo?!?!!? tebi će da bude dobro, tebi nešto trba i to hoćeš, a što će neko drugi da plati kolateralne štete - to te ne interesuje? po čemu se ti onda razlikuješ od Miškovića koji je prilagodio sistem sebi, jer je imao uticaj, a svi smo platili da njemu bude dobro...

razmisli malo...

Politikom "seri seri moj golube beli" i "nece vam se svideti sta cemo da uradimo BUAHAHA".

neće ti se svideti šta će da bude urađeno, jer si u gornjim slojevima balona naduvavanog 30 godina farmerkama iz trsta, rigli žvakama i em-ti-vijem, dinastijama i tračarama. neće ti se svideti jer balon ne da će da pukne, nego će da eksplodira. onda rešenja ne mogu da budu u skladu sa očekivanjima balon likova.

priznajem da ima jeda i u meni, jer su ŠUPCI radili na sistemu poslednjih godina, pa je tako štetu pravosuđu napravio jedan minđušar šerparoš, ološ kojem je prvo radno mesto funkcija, i jedna priglupa i polupismena pripravnica koja je postala ministar, pa još na hiljade primera šabanerije koja se ponaša kao da je izmislila Svet i Kosmos, sa svojim neukim rešenjima i po sistemu lako ćemo, daj mi ono što mi odgovara... ima jeda u meni i ima radosti što će sve da ode u kurac. zapravo je sve otišlo u kurac, vozamo se na leru, po inerciji, može još sledeće godine da nas malo izvuče poljoprivreda, jer je ove godine podbacila i to je onda to. za godinu dana biće dža ili bu. i nešto ne mislim da će PP i MB da budu u fokusu. i nešto ne mislim da će diskurs da bude da se još žešće nastavi kao do sada, liberalizacijom do pobede. eto. imam i ja prava da budem besan.

Style over subsistence

neću se smejati, ali ću da budem srećan. i to neću da budem srećan u "eto ti" fazonu, nego ću da budem srećan, jer će konačno nešto da krene u pravom pravcu.

edit:

i nećemo oko toga da li će pući ili neće pući. kažem ti da je PUKLO. perfekat. ostaje da se vidi kako će da se anfolduje i kad će koga da dokači to saznanje. nije ti simptomatično šta se dešava u finansijskom sektoru, koji je na silu jedini držan zdrav na uštrb svega ostalog?

polako, Mohi, polako.

Edited by Debeli

Style over subsistence

Evo kako se zaradjuje na internetu.

292859_10151117238407862_1531441328_n.jpg

Ovo je url> http://my4.me/konkurs

A ovo je taj car na FB> https://www.facebook.com/Wirenet

A ovo sajt firme> http://my4.me/2

Smrdi mi na Istoka iako nije, jebeš mi mater :)

edit: evo ga i na apr, bole me djoka, javno dostupna informacija. kapital STO dinara http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseCapital/5724081?code=EFB91B6F009E0695A2FF185ADC79ABCD3EDCE663

Edited by nickwood

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

neću se smejati, ali ću da budem srećan. i to neću da budem srećan u "eto ti" fazonu, nego ću da budem srećan, jer će konačno nešto da krene u pravom pravcu.

edit:

i nećemo oko toga da li će pući ili neće pući. kažem ti da je PUKLO. perfekat. ostaje da se vidi kako će da se anfolduje i kad će koga da dokači to saznanje. nije ti simptomatično šta se dešava u finansijskom sektoru, koji je na silu jedini držan zdrav na uštrb svega ostalog?

polako, Mohi, polako.

Potejto potato, videcemo da li ce se anfoldovati kako ti mislis. Ako se ne anfolduje tako, svaki izvoz ce nam pomoci.

ја сам 100% за то да се вама олакша пословање. и ако морамо да мењамо низ системских закона, да их мењамо. али не због ПП, него због ПЛАНА да се читав систем направи ефикаснијим. тај значај далеко далеко превазилази утицај ПП на економију Србије.

Style over subsistence

Да знаш да ти не треба тролфејс на крају :)

Иначе, овако се заради на нету... бре:

Milorad "Majkl" Trkulja, Srbin iz Australije, uspeo je da izbori istorijski trijumf na sudu protiv internet giganta Googlea, koji će morati da plati odštetu od više stotina hiljada dolara zbog toga što rezultati pretrage Trkuljinog imena "narušavaju njegov ugled". Analitičari smatraju da bi ovo mogao da bude presedan koji će drastično uticati na internet pretraživače.

"смејте се, смејте, али ова прича има тужан крај."

daj, draško, molim te. shvatiće te neko ozbiljno.

ja znam da su one mere tvoj vlažni san, donekle su i moj, ali šanse da zemlja sa ovakvim nivoom političkog i finansijskog suvereniteta donese takve mere su manje od šansi da dobiješ na lutriji pet puta za redom.

Kako je moguće da nekoga tužiš za rezultat upita nad javno dostupnim podacima? o.O ? Anyone?

Мислим да прича иде како је он њих обавестио да је то грешка што излази о њему и да тај резултат морају да избаце из претраге :) Мада опет није гугл то објавио већ неко дриги......тако ти је то кад се качиш са србином хахахахааа

Нема  будућности без истине.

daj, draško, molim te. shvatiće te neko ozbiljno.

ja znam da su one mere tvoj vlažni san, donekle su i moj, ali šanse da zemlja sa ovakvim nivoom političkog i finansijskog suvereniteta donese takve mere su manje od šansi da dobiješ na lutriji pet puta za redom.

ја само знам једну сурову истину, а она гласи да кад испуцаш сва лоша решења, остају ти само добра. немој да се завараваш мислећи да је ово само твој и мој "влажни сан". ово је идеја која је већини стручне јавности нада за будућност. то што 10 ликова врти ултралибералну причу по телевизији не значи да су у већини или да су у праву, већ да још није зрело.

Style over subsistence

Kako je moguće da nekoga tužiš za rezultat upita nad javno dostupnim podacima? o.O ? Anyone?

Ne razumem se u pravne termine, ali Gugl je dostigao odredjenu velicinu i za njih ne vaze vise ista pravila. Recimo tuze ih i za monopol jer u rezultatima pretrage favorizuju svoje rezultate. A kad bi ti ili ja napravili sutra neki web search portal i stavili sebe kao prvi rezultat, niko ne bi mogao da nas tuzi.

ја само знам једну сурову истину, а она гласи да кад испуцаш сва лоша решења, остају ти само добра. немој да се завараваш мислећи да је ово само твој и мој "влажни сан". ово је идеја која је већини стручне јавности нада за будућност. то што 10 ликова врти ултралибералну причу по телевизији не значи да су у већини или да су у праву, већ да још није зрело.

a MMF od kojeg u ovom momentu u potpunosti zavisimo će nam dozvoliti da ukinemo devizno tržište? oće kurac, znači morali bismo da izađemo iz aranžmana s njima. to znači da nema više pozajmica za plate i penzije, što znači da (koja god da je u tom trenutku) aktuelna vlast pada u spektakularnom maniru. oni su toga naravno svesni i zato nikada neće povući nikakav radikalan potez već će u nedogled produžavati ovu agoniju.

ostaje nam da se nadamo.

prosto ne verujem da ovakve stvari moram da ti pričam, ti kao da si ovu realnost u potpunosti zamenio svojom. brate, mi se nalazimo u zemlji u koju su pre neki dan došle dve veštice da predsedniku i premijeru iščupaju uši, a ova dvojica su pet sati kasnije uveli sankcije iranu, a ti pričaš o zatvaranju deviznog tržišta i regulaciji finansijskog sektora [roflmao]