gruja Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 jbg kad smo nolajferi :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Ja do pre ovog topika nisam ni znao ko je IP. da li je moguce da RUR raspravlja o njemu 92 strane? ni meni ovaj deo nije jasan, vec mesecima se spominje totalno nebitan lik svuda po ruru, koji djavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Čekaj da krene da se gura i u fotografiju pa će biti druga pesma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Cekaj da krene da svira three litttle birds od bob marlija, pa ce biti druga pesma! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Čekaj da krene da se gura i u fotografiju pa će biti druga pesma! drugi Emil? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 Pa realno komso... istok umesto istoka ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 mislim komšo da to nije tvoja priča Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 pa da jeste, gadio bih se samom sebi do kraja zivota Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 pozdrav od dakice iz bangladeša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 kakva ludica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 trebalo je da napise "da li si stvarno toliki jadnik, radim neko istrazivanje ..." u stvari, ajde da svako pitanje zavrsimo sa "radim neko istrazivanje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 o mon dieu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 PAE Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Da li su sve 'uticajne starlete' kurve? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 Evo ga novi predivni tekst sa nišom širokom kao dlaka mog međunožja. Baš pogađa suštinu uticajnosti. Izgleda da je radio neko istraživanje pa sve proučio dobro i objavio potom. http://www.politika.rs/pogledi/Cekaci-posla.sr.html Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Samo u Srbiji!11 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SIN Posted September 5, 2012 Popular Post Report Share Posted September 5, 2012 Evo ga novi predivni tekst sa nišom širokom kao dlaka mog međunožja. Baš pogađa suštinu uticajnosti. Izgleda da je radio neko istraživanje pa sve proučio dobro i objavio potom. http://www.politika....i-posla.sr.html Jebo sam mu mamu da mu jebem nabedjenu, arogantnu. Kako smo samo lenji za razliku od Norvezana! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted September 5, 2012 Popular Post Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Istoce Pavlovicu, jebem ti familiju bezobraznu, arogantnu, retardiranu. jebote, pa je l' on zaista krivi ljude koji ne mogu da nadju posao i ovim tekstom im 'preporucuje' da se ugledaju na norvezane? zaista? p.s. nek se tera ko god me proganja minusima Edited September 5, 2012 by vlada_ 7 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 ajde da napravimo neki kolaž/kompilaciju najbitnijih Istokovih ispada i pošaljemo tipa na info@obraz.rs, admin@united-force.org i slično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Osim njegovog prepotentnog i nadmenog stava ima jedna stvar u celoj prici koja je istina, a to je da ljudi kod nas masovno cekaju posao umesto da ga aktivno traze, ukoliko ne mogu da ga nadju uvek mogu da se prekvalifikuju za nesto drugo. Tacno je da ljudi kod nas cekaju da im nesto padne sa neba umesto da se aktivno bave sobom i stvaranjem karijere, ceo taj proces zahteva mnogo vremena i truda. Imam ja par ortaka koji se upravo tako ponasaju kukaju kako je sve sranje a ne zele nista da rade i tako prolaze dani i godine a oni stoje u mestu sto me iskreno jako nervira a kad zelite da im objasnite da to nema smisla nailazite na zid nerazumevanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 pa tako je to u srbiji, posla ima, samo nece niko da radi!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 pa tako je to u srbiji, posla ima, samo nece niko da radi!!1 Ma uopste se ne radi o Srbiji mozes da stavis bilo koju zemlju, rec je o ljudima koji zive ovde, ja imam taj trip jer imam drugare koji mogu da rade i sve ali jednostavno ne zele, ispod casti im je da rade za malu kintu, ja im onda predlozim da idu na casove nemackog na primer pa da zapale za Nemacku ali im ni to nije resenje.... Ok mozda sam malo preterao ali to je zato sto imam neki licni problem sa tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Sasvim je normalno da ljudi zele da rade u svojoj struci koju su gulili 4-10 god zivota. Meni je uzasno da me vozi taksista koji je magistrirao ekonomiju ili arhitekturu, a desavalo se. I ajde pred kraj karijere da promenis posao, primer, zivim u Njujorku, ceo zivot sam radio u laboratoriji i pravio lekove i dosta mi je toga, od 60. do 70. cu da setam cuke. Ali u Srbiji dobijes diplomu bilo cega i ostanes da stojis u mestu i pitas se, za sta sam ja ucio od 18. do 25. kad sam sa 18 takodje imao vozacku i mogao biti taksista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 takvih ljudi nema mnogo, ljudi koji verovatno imaju faxeve? i koji mogu sebi da priuste da odu u nemacku sa druge strane imas toliko nezaposlenih koji bi radili bilo sta samo da imaju da plate porez i da se prehrane, a o cuvanju nekog dostojanstva i ostalim glupostima ni ne razmisljaju... i onda dodje istok i popisa se svima po faci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 (edited) Ma dobro to je tacno, medjutim i kod nas ljudi upisuju fakultete za koji znaju da ovde ne mogu da nadju posao a ne zele da idu u inostranstvo, ako bas neko zeli da bude nesto za sta kod nas nema posla treba da razmislja o tome da zavrsi to i da zapali preko i da mu to bude glavni cilj sto u ovo vreme nije toliko komplikovano. DAAD daje svima skoro stipendije od 750 do 1000 evra mesecno za studiranje u Nemackoj a mozete da primate i vise stipendija odjednom... Znaci postoji nacin da se nekako iskobeljate ali da to je sranje sto morate da odete iz svoje zemlje da bi se bavili poslom koji zelite ali za to je vec kriva neuredjena drzava... Edited September 5, 2012 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts