Majstor bora Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 3 hours ago, voodoo_ said: MacBook Air i R2D2, i onda neko kaže stereotipi su sranje vidis da je wannabe nema Thunderbolt display :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 odakle su samo izmileli ovi pacovi u tolikom broju, nije mi jasno Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Quote #lifestile Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 (edited) a cek, je l ovo ili su likovi for real? mislim nerealno Edited August 25, 2016 by Neptune Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Ovaj Petar Vasić je to toliko podigo na viši nivo da je postao parodija samog sebe. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 stvarno je lik nerealan a još su gori ljudi koji prate i podržavaju njegov "rad" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 ok, za njega i znam i makar u vizelnom smislu mu fino izgledaju ovi postovi, ali ko je ovaj drugi bajko? jedino ako nije neki trol. 1 hour ago, Zwerko said: dobro primećeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 ja bih rekao da je ovaj lik stvaran http://nikolalelek.com/citati/najbolja-investicija/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 kol'ko iritantna ekipa jebem ti zivot Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 discuss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 lelek Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 A njihov posao je motivisanje preduzetnika? Znaci oni dodju nesto kao grupiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 nemoguće da ovaj drugi nije trol. kao onomad kad smo se istripovali da je ona riba "modna blogerka" pa se ispostavilo da je ona naša glumica samo napravila trol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 1 hour ago, Lucky said: nemoguće da ovaj drugi nije trol. kao onomad kad smo se istripovali da je ona riba "modna blogerka" pa se ispostavilo da je ona naša glumica samo napravila trol :) Cega se ti secas covece... Laki sundjer za nebitne informacije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 imam predrasudu prema ljudima koji imaju taj veliki mladez pored nosa.. uvek ispadnu neki kenjatori :) Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 1 hour ago, Majstor bora said: Cega se ti secas covece... Laki sundjer za nebitne informacije :D ne znam, valjda zato što mi je to jedan od genijalnijih trolova koji je zapravo vrhunski uspeo. to bi realno bilo u nivou kao kada bi se za bilo koga sa ovog topica ispostavilo da troluje sve vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 7 minutes ago, Lucky said: ne znam, valjda zato što mi je to jedan od genijalnijih trolova koji je zapravo vrhunski uspeo. to bi realno bilo u nivou kao kada bi se za bilo koga sa ovog topica ispostavilo da troluje sve vreme. touché Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 jebote smorio sam se, ne moze se zaradi 10k evra od kuce :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 nikolasi je pismeniji od ovog leleka btw, profesor objasnjava sta je besmisleno i zastarelo! Istok Pavlovic 2 hrs · Belgrade · Kad sam završio ETF, godinama posle imao sam jednu istu noćnu moru: Ulazim u zgradu fakulteta, i shvatam da zapravo nisam završio, da mi je ostalo još 10 najtežih ispita. Mislio sam da sam samo ja lud, ali onda sam čuo da istu noćnu moru ima i drugar koji je upravo skinuo sa grbače težak državni (čitaj: besmisleni, zastareli, preopširni) fakultet. Pitanje za studente "teških" državnih fakulteta: Da li ste imali i vi ovakve noćne more nakon završetka faksa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Mi imamo kosmare nakon citanja tvojih mudrosti, profesore. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 završio sam "besmisleni, preopširni, zastareli fakultet" i ne bih ga menjao ni za 1000 kurseva o bilo čemu i svačemu jednog nedotupavnog i frustriranog promašenog mikrobiologa. ja svoj jpoziv volim i našao sam se u njemu, a ove izbeglice iz smisla i znanja treba hitno upregnuti u nečemu društveno korisnom, kao što je prokopavanje vojvođanskih kanala ili čišćenje septičkih jama... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 cek bre, kakav sad mikrobiolog, zar istok nije zavrsio etf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 (edited) nuklearni fizičar mikro biolog potato tomato edit: mada ja iskreno ne verujem da je on to završio Edited August 27, 2016 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 negde sam bio pročitao da je mikrobiolog, ali koliko me on interesuje pokazuje i da nisam registrovao ETF u priloženom tekstu. žalosna egzistencija, ono "kill me pls", u svakom slučaju... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts