Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@coery pa ne jedes kilograme i kilograme dnevno, za kolac ti je dovoljna jedna narandza srednje velicine.

I zasto mislis da je nesto drugacije u odnosu na vreme kad si ih jeo dok si bio klinac? Za sve i svasta pricaju danas kako je stetno, kako ovo, kako ono, a mi smo odrasli na tim istim vockama, ja i dalje dnevno pojedem bar jednu bananu i narandzu/mandarinu/jabuku.

I dalje smo zivi i zdravi(da kucnem u drvo, vec 31. godinu), tj bar ja jesam =D

Нисам окачио клип како бих те одвратио од коришћења тих делова воћки, већ чисто као информацију са којом ти можеш да радиш шта год пожелиш. Ово кажем зато што ти пост изгледа као реакција на одвраћање да не радиш то, а као што рекох то ми није намера. А пошто сам већ ту, осладио бих се типичном реакцијом када се потегне прича о здравој исхрани, а то је убацивање штетних навика у корпу, са циљем обезвређивања било какве позитивне навике. Рецимо, особа А не једе пржено, ту ускаче особа Б и креће са набрајањем лоших навика које паралелно постоје са добром, пушење/пијење алкохола/недовољна физичка активност итд... На крају испадне како и не вреди мењати навике, јер ако се уводи здрава промена, онда боље не чинити ништа или све у пакету, какав год да је садржај тог пакета. Капирам да је моја одговорност на твоју реакцију што сам окачио клип, а "савет" ниси ни тражио, нити си се двоумио о исправности такве употребе намирнице.

Da je muska bulja ne bi ti smetalo :tf:

: )))

Naravno da nisam, i naravno da izmedju redova(cim si okacio klip) si ocekivao nekakvu reakciju.

"Propaganda... to sto kazu.... nije istina!" [:D]

Edited by WuDu

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Stvarno nije toliko prljavo, samo u nekim delovima gde i dalje ima onako razgaženog snega, gde ne dopire sunce ...

inače je bilo kul, malo problematično zbog rupa i ovih što popravljaju pa pozatvarali pola ulica, ali manje više ok.

Nasmejala me baba, bila kod lekara u Kliničkom, na nekoj kontroli, pa da vidi kad joj radi doktor, koji se inače preziva Činara, i kaže:

- Dobar dan, da vas pitam, kada radi doktor Čivava?

Kaže sestre nisu mogle 10 minuta da se oporave od smeha, a sa njima i baba :)

je l' zna neko neki prosecan zatvoren teren za mali fudbal u Novom Sadu da nije na tipa telepu ili detelinari ili nekom preudaljenom mestu od recimo futoske ?

imas bins (balon) kod otvorenog bazena, bez grejanja (tako mi igramo i skroz je okej, cak smo i na onim najgorim minusima igrali) je 2100 dinara 1 sat dok je sa grejanjem 4200 ja mislim :)

teren ima martinele i mrezu iznad iste a u svlacionici ima dosta mesta + 5 tuseva ako se ne varam :) sve u svemu jako je do jaja tamo :D mogu ti poslati kontakt na pm ako hoces :)

Inače, uspeo sam da upalim motor, ispostavilo se da je "ispario" benzin, ili se makar "raspao" od stajanja, nemam pojma, pa kad sam sunuo novu količinu, sve je prošlo kako valja.

Plasih se pre toga da je u pitanju akumulator.

Bio na nekoj svadbi nakon toga, ali neka penzos-svadba pa nije dugo trajala :)

sramota me je koliko mi je prasnjav laptop

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Баш сам малопре читао ту вест и сад имам утисак да бих исповраћао желудац.

Прво ти клинци монструми, о њима је сваки коментар сувишан, а онда опис самог догађаја као да је из филма Шишање и сличних пропагандних срања.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...