_Gotti_ Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Devojka na KOpu ja ostao kuci .divota don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nikad se u zivotu nisam ovako smrzao, od faksa do stana 3 minuta peske....jebote bog "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 dobra je ova serija vojna akademija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nigga please, koja bre vojna akademija, rasturili nam vojsku pa sad snimaju jebene sapunice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Si se napalio da upišeš? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) da, sad sam bas u tom fazonu sta fali seriji, taman da upute omladinu da vide kakav je vojnicki zivot Edited February 11, 2012 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nigga please, koja bre vojna akademija, rasturili nam vojsku pa sad snimaju jebene sapunice Pa to je jedino sto je preostalo od vojske :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 'El postoji neka opcija da blokiram neke subforume, kako mi pri view new content ne bi izlazile teme iz istih? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Требало би да постоје филтери, да наместиш да ти излазе поруке само из форума које пратиш. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) sta je bre ovo sa samorejv.com ?! :P ocemo nazad lsd bojanku! Edit: Au ala fejlujem, to je camopejb :/ Edited February 12, 2012 by Grgile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ladno mi u kafani neko zabo kapu. Smorio sam se kao dabar u lavoru... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 A zasto bi se dabar smorio u lavoru? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 umrela vitni hjuston :c When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 sta je bre ovo sa samorejv.com ?! :P ocemo nazad lsd bojanku! Edit: Au ala fejlujem, to je camopejb :/ dobro je, ja se istripovao da mi je pao server :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 U jebote, umrla Vitni Hjuston У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 kakva smorina, iako sam sam se napio :/ retko mi se desi da se ovako smorim :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Bas me smorila Vitnina smrt :(. Ako je nesto imalo kvalitetnu podlogu (glas) iz Amer'cke muz'ke, to je bila ona... :S. Jebo je Bobi i supstance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Пековић 21 поен, 13 скокова, 2 асистенције, 1 украдена лопта. И то све иако је Кевин Лав играо 43 минута. Мајсторчина. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 vit :( "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Što je umrEla? Čitao sam neki članak skoro da se kao rešila droge itd, ali i da je u frci sa kešom jer je sve dala na novi album koji treba uskoro da se pojavi. znači - opet će profitirati diskografske kuće. btw, Sneže padaj, padaj! (odlučio sam da krenem na obrnutu psihologiju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 kad smo kod snega, nije mi nesto jasno. Mi u bgd smo mazeni i pazeni i toplo nam je i greju nas i imamo struje. Cemu bre onda tolko kuknjave, samo kukaju svi na sneg? I to kukaju ljudi koji imaju grajnje, struju...ne mogu da voze 1 km do radnje buhuuhuhuh. Gledam ortakove dogodovstine iz NL, klizanje, sankanje, rejvovi na ledu po evropi i svetu, ljudi uzivaju. Sad sam bio napolju sa klincem, sankali se, uzivali grudvali, napolju je jebeni raj. NIKOG napolju. jedna baba sa detetom samo na igralistu za sankanje. 1 dete?? Svi su zaboli decu na gajbe da gledaju jebene otaku-san debilizme i posle kukaju. Stvarno nekad imam utisak da smo totalni debili :) Napolju je, da ponovim, raj. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 a batina je iz raja izasla! pa ti vidi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Strana 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 kad pominjes to za klince napolju, ja sam se jako smorio kada sam video da je centralno brdo u bloku poluprazno :( brate kad sam bio klinac, morao si da cekas u redu da se spustis na neku "klizu", a bilo ih je vise, cela skola dodje, zajebancija, smejanje. vacarenje :D ceo fazon! jebem ti danasnje klince, tj. njihove roditelje, svaka cast manjini normalnih i meni je lepo napolju, jebi ga, navucem se toplije i bude lepo... a i u gradu manje vise nema problema, posto je ocisceno vecina ulica Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 pa valjda je to deo globalnog "sedimo kuci uz TV/konzolu" fenomena koji je zahvatio sve porodice, ne samo srpske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts