Cela Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Joj sto me zajebava internet, mater mu krvavu When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Dobra vest je da nemam polipe. Losa vest da i dalje moram sto manje da pricam, sto znaci nista druzenje, izlasci. Inace, danas sam saznao da saputanjem najvise stetimo glasnim zicama. Ja ranije kao stedim glas, pa sapucem dok pricam, a doktor mi rece da je bolje da vicem nego da sapucem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ko je putar car? Laki, Vica ili Doca? :D ja ne želim da imam ikakve veze sa zimom :)) mene je evidentno ukenjalo danas da baš krajnje ok stignem na odredište, ali sad se već plašim kako će izgledati povratak nazad, imajući u vidu ovaj haos i stanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) I ako sam imao gomilu stvari da pozavršavam danas, samo sam se u stilu yao minga vratio nazad u krevet kad sam video kakva je sitacija napolju. Da imam ribu možda bi čak i izašo na romantičan dan po snegu, ovako ću da igram skyrim ceo dan u toploj sobi kaznenog studentskog doma rifat yaoforeveraloneming Inače, pobedničke li izjave Mrkonjić je rekao da je sneg pao u ''nezgodno vreme'' i da su svi iznenađeni ovolikim snežnim padavinama u februaru, kao i da su putarska preduzeća maksimalno angažovana. Jeboga ga otac, pa godinama već sneg i zima su najače krajem januara i u prvoj polovini februara, tad je zima u zenitu, a njih je paz boga ti iznenadila. Edited February 3, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 ја мислим да постоји нека тајна трол-опклада, да неко, кога извуку из шешира, обавезно, сваке године, мора да каже да је снег изненадио у сред зиме. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Napokon sneg car, kolko sam se samo oraspolozio kada sam video beli pokrivac jutros kad sam ustao :) bas sam srecan, posle bas dosta dana nekog polu bedaka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Jeboga ga otac, pa godinama već sneg i zima su najače krajem januara i u prvoj polovini februara, tad je zima u zenitu, a njih je paz boga ti iznenadila. Zašto psuješ Mrkonjića, otelotvorenje ministra infrastrukture tvoje domovine? Elementarno nepoštovanje države i njenog naroda, koji su ga legalno po ustavu postavili na tu poziciju. Skočio mi pritisak sada zbog tebe i putara, ne bi vi tako pod mojim nadzorom, kašikama bi raščišćavali snežne nanose po selima Srbije. Edited February 3, 2012 by Adolf I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Abratemoj sta cu. Jos uvece neprekidno je sve svetlije zbog snega :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Putar kafenom, Savke supenom, ipak poštuje predsednika države kakav god da je. Ne znam kakva je kašičica za eurokrem, ne jedem to, vegetarijanac sam. I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Realno, sneg car, zatvorite se kuci i blejite pored prozora ili izadjite malo napolje.... Svi nesto kukaju ko da pada kisela kisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Jedno pitanje, koje su sanse da je cura trudna ako sam pri promeni kondoma (nisam svrsio u isti) sledeci stavio prvo naopako pa onda kako treba? Kontam da je glupo pitanje, ali ipak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Jedno pitanje, koje su sanse da je cura trudna ako sam pri promeni kondoma (nisam svrsio u isti) sledeci stavio prvo naopako pa onda kako treba? Kontam da je glupo pitanje, ali ipak... Smisljaj ime. Brate, nije trudna. Mada, jel se to desilo fazon sinoc pa tripujes ili joj kasni dva meseca i povraca ujutru :D? Edited February 3, 2012 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ajde split odma pa tovarenje u posebnom topicu jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Glupo je samo to što si jebao u pičku a ne normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 i srecan ti rodjendan!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ako si jebao srcem, nije truda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Zašto psuješ Mrkonjića, otelotvorenje ministra infrastrukture tvoje domovine? Elementarno nepoštovanje države i njenog naroda, koji su ga legalno po ustavu postavili na tu poziciju. Skočio mi pritisak sada zbog tebe i putara, ne bi vi tako pod mojim nadzorom, kašikama bi raščišćavali snežne nanose po selima Srbije. Führer , ja sam prošle godine improvizovanom alatkom 3 dana čistio ceo Vidikovac od snega! Za srazmernu nadoknadu od grada naravno. A druga Mrleta nisam psovao, jebo ga otac je psovka koju nisam uputio nikom direktno, nego u prazno kao krik nezadovoljstva. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 а ако те стварно воли свршио си јој у уста па није трудна! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Spreman sam na tovarenje :D Longli, juce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Vreme ce pokazati ^_^ Natovari je da popije postinor svakako lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 ја мислим да постоји нека тајна трол-опклада, да неко, кога извуку из шешира, обавезно, сваке године, мора да каже да је снег изненадио у сред зиме. [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Jedno pitanje, koje su sanse da je cura trudna ako sam pri promeni kondoma (nisam svrsio u isti) sledeci stavio prvo naopako pa onda kako treba? Kontam da je glupo pitanje, ali ipak... nije trudna. srećan rođendan :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Hvala na cestitkama :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 gde da kupim kuskus u srbiji, al normalan, ne integralan i ne obogacen ce vitaminom The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Brate budo, da si svrsio u kondom, skinuo ga i sacekao da se ponovo digne i nastavio da jebes ne bi zatrudnela, a kamoli ovako. Treba nekoliko miliona spermica da udje da bi se jedan probio. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts