Zwerko Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Ahahah, najbolje da je ovo Taunus :) Edit: zapravo sam istripovao da je Mustang, ali nije, ovo je Capri! Edited June 18, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 zar capri nije taunus za britansko tržište? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Ne, Cortina je verzija Taunusa za Britaniju (bar u ovoj nasoj generaciji, ne znam tacno za ostale) . Capri je preteca hot-hatcha, mada su tu negde slicne generacije. Postovacu kasnije neki BBC-ev dokumentarac o Capriju kao ikoni u Britaniji 70ih. Edit: Evo ga i dokumentarac. Obratite paznju negde na 5:25 prvog dela (ovaj sto je linkovan), ima reklama za Capri koja se potpuno uklapa u viziju RUR-omobila Edited June 18, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Taunus je ono, samo je golemo modifikovan Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Jeste, ipak si u pravu, nego sam istripovao zbog zadnjeg dela da je Capri. Ali to je zapravo Taunus GT Coupe, pa jos doradjen spreda, evo par slika obicnog: Ali je cinjenica da je ideja RUR-omobila opisana u reklami za Capri Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 meni je nekako ružnjikav ovaj modifikovani taunus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Pa nije on nesto toliko modifikovan, samo su mu prednju masku promenili skorz, kao da lici na nekog Mustanga ili nesto i stavili mu ogromne tockove. Ostalo je sve, koliko ja vidim, originalno. Edit: I ok, istripovali su nesto pa skinuli zadnji branik i auspuhe stavili sa strane, zaista ne vidim bas neku potrebu za time. Edited June 19, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 haha nismo mi takav forum drugovi haha jesi dovezo ruromobil, zwerko? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ne citas postove, vec dva dana je ispred redakcije :) sutra cu plocice da donesem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Pločice su namontirane, ahhhh, miline... sad ne škripi više :) Sutra se montira muzika i treba da vidim sa majstorom dal može tabla od Granade da se zbudži. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 ajde, pa javi čim to okončaš da ga vozimo kod limara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) Kako se čuju moji predrkani zvučnici? :) Edited July 7, 2013 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 nikako, jer ne mogu da stanu :D menjam ih za (jos bolje) elipse koje mogu da stanu pozadi, napred cemo neke tvitere jer nema gde da se stave zvucnjaci i to je to, bice super. inace, ako neko oce da vozi ruromobil, sad je kod mene neka se javi. ovih dana cemo stavljati tu muziku, ne znam tacno kad. isto tako, ako neko oce da da pare za ruromobil-projekat, dobrodošao je. ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 vrati mi zvučnike. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 ne loži se, ne trebaju ti. :P Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 vrati mi zvučnike. Možemo demokratski i da izglasamo da li da ti se restituiše imovina, ako već nećeš sam da ih se odrekneš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 poe.. hoce biti free sledeci cetvrtak-petak rurko? uzeo bi jedan dan da me zelja mine kad budem dosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ja ako sam dobro razumeo danas RURomobil ide na ugradnju muzike, valjda će nakon toga hteti da upali :)) Onda bi trebalo kod limara, s tim što ako bi ga ti provozao onda ne verujem da li će limar da ga završi u tom roku, a može da se desi da ga mi do tada ni ne odvezemo ali trudićemo se da to ne bude tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 samo nek ide svojim tokom sve, ja cu zvati kad stignem u ofis da pitam kakvo je stanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 otišo danas na ugradnju muzike, sutra ga dobijamo nazad. sto se mene tice, moze dzanki da ga uzme tad.. mi svakako kod limara moramo prvo da odemo da covek pogleda auto i da nam kaze sta i kako, tad cemo videti i koliko coveku vremena treba i dal se uopste isplati raditi bilo sta. enihau - auto je od sutra dostupan za dalji rad :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ok super.. javicu jos.. svejedno sam mislio da ga provozam par sati i vratim nazad, nista vise, nemam kad :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Gradom kruži neki info da RURomobil ima muziku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Dovla gief pics! I moje zvučnike koji mi ne trebaju :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 oumajgad osam zvucnika, fino se cuje, zadovoljan sam :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 A jel pali s tolikim zvucnicima? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts