Guest Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 we need to go deeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 i kad si dnopr matori phhehe Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 I ja se u poslednje vreme mucim sa spavanjem, tj. kad zaspim spavam ko top po 10-11 sati, ali tesko mi je da zaspim. Verovatno je ovo sto je Lucky rekao, navikao sam dugo da spavam, moracu nesto da promenim. Lesko jesi probao da se izmoris nekom fizickom aktivnoscu pre spavanja, trcanje, plivanje, teretana. Meni je mnogo lakse bilo dok sam isao u teretanu. Odem lepo uvece na trening, izmorim se, veceram i spavam ko covek. Moracu opet da se aktiviram po tom pitanju. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Juri decu po rođendanima, 'de ćeš veće fizičke aktivnosti? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Kome se obratiti uopste za probleme sa spavanjem, a da nisu vudu madjionicari, hipnotizeri, bio iscelitelji i ostali prodavci magle? Ima li neka grana medicine da se bavi sa tim ? Ja imam par problema, koje moram pod hitno da resim pre nego sto krenem da radim, jer ovako vise definitivno ne moze kako je sada... :) "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 poseta psihologu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Kad kreneš da radiš, rešiće se samo, ja se sad komiram u 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Kome se obratiti uopste za probleme sa spavanjem, a da nisu vudu madjionicari, hipnotizeri, bio iscelitelji i ostali prodavci magle? Ima li neka grana medicine da se bavi sa tim ? Ja imam par problema, koje moram pod hitno da resim pre nego sto krenem da radim, jer ovako vise definitivno ne moze kako je sada... :) Lekaru opšte prakse, on te uputi dalje ako ima razloga za to, ako ne onda si dobro prošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 psiholog/psihijatar se bavi, izmedju ostalog, i snovima. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ma verujem da ce se resiti to da cu da legnem u normalno vreme zbog umora od fizickih aktivnosti, nerviranja i svega sto donosi posao i da ce mi se tajming spavanja vratiti u normalu... Ali, nije problem zaspati, problem je ustati :D Ja imam toliko dubok san, da me ljudi mogu odvaliti od batina dok spavam i ne bi se probudio... Celo bombardovanje sam prespavao, zurke u stanu, kuci, muziku na usi mi ljudi stavljaju, buka frka trka nista ne pomaze da se probudim jednostavno ne registrujem desavanja oko sebe, dok ne odspavam nekih 7,8 sati, za to vreme mozes raditi sta hoces... Sto je najgore, i kad se trgnem tipa treba da idem na ispit u 8h, probudim se, cujem telefon, i samo se okrenem da drugu stranu bez ikakve svesti da ja MORAM da ustanem, jednostavno nisam pri sebi itd... Jbt, najveca mi je zelja da imam onaj zeciji san, znaci da mi smetaju kazaljke na satu, da ne mogu da spavam od fijukanja vetra itd... "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Jbt, najveca mi je zelja da imam onaj zeciji san, znaci da mi smetaju kazaljke na satu, da ne mogu da spavam od fijukanja vetra itd... Ne, ne zelis. xD There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Лешко, ако хоћеш да пробаш без јастука, савиј неко ћебенце како би имао барем мало одступање од душека, а опет не превелико као јастуком рецимо. попиј шољицу млека пре спавања или већ нешто тако. Не зна се који је мит о исхрани погубнији за човека, доручак као најбитнији оброк дана, или да млеко пре спавања помаже сну. Први сјебе најпродуктивнију половину дана, када обично рмбаш као црнац, или други који не само што крши основно правило одласка празног стомака у кревет, већ поручује да ни мање ни више треба узети млеко, које због своје дуге обраде осигурава "миран сан и лепе снове". Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Znas kako, tudje sladje :) ne bez zezanja, iz ove moje perspektive budjenja i uopste spavanja, to mi deluje kao idealno resenje. Bolje mi je da sam neispavan i nervozan zbog nedostatka sna, nego ovako kad se komiram mogu smak sveta prespavati jbt... "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Aj sad bez zajebancije, vidim dosta ljudi ima problema sa spavanjem, izmedju ostalih i ja. Sto na forumu, sto od drugara, na fejsbuku svi kukaju. Sta se desava? Zadnjih 10 dana nebitno koliko sam umoran ili kad zaspao probudim se posle 3h, izblejim jos 3h i tek onda jedva zaspim i spavam 1-2h. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Први сјебе ону половину радног дана, када обично рмбаш као црнац mora nešto da jumpstartuje sistem - kafa sa puno soca npr, ništa ne razbuđuje kao napad wc-panike jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Aj sad bez zajebancije, vidim dosta ljudi ima problema sa spavanjem, izmedju ostalih i ja. Sto na forumu, sto od drugara, na fejsbuku svi kukaju. Sta se desava? Zadnjih 10 dana nebitno koliko sam umoran ili kad zaspao probudim se posle 3h, izblejim jos 3h i tek onda jedva zaspim i spavam 1-2h. Dosla zima, a sa njom i prolece. :) Od prvog je krenulo nesto suncano i cini mi se da je dan trajao malo duze, moguce da je to toga. (: There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Не зна се који је мит о исхрани погубнији за човека, доручак као најбитнији оброк дана, или да млеко пре спавања помаже сну. Први сјебе најпродуктивнију половину дана, када обично рмбаш као црнац, или други који не само што крши основно правило одласка празног стомака у кревет, већ поручује да ни мање ни више треба узети млеко, које због своје дуге обраде осигурава "миран сан и лепе снове". Кој курац? Можда не ради све исто, али капирам да има тај смирујући ефекат, као и чај од нане, у случају да је проблем психички, а не физиолошки, може да помгоне. Додуше, у животу нисам имао проблема са стомаком и варењем, па вероватно нисам компетентан по том питању. Ал неће умрети ако проба. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Sto bi rekli matorci: ko zna cime nas truju, i sta pustaju u vazduh :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 (edited) Nema tu neke magije za dobar san, onaj ko nije bio dovaljno aktivan preko dana (seks, rekreacija, fizički posao, hodanje, mentali rad), imaće dovaljno energije da sebe troluje kad legne, u kombinaciji sa stresom i životnim problemima koji krenu da švrljaju po mozgu kad legneš. Neuredan, nesredjen i stresan život - loše spavanje. Sad sam skoro pa ozbiljan - onima koji baš imaju problema sa snom preporučio bi pušenje marihuane u medicniske svrhe uveče, spava se posle kao beba :D Edited January 10, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 a ekser ujutru mesto kafe? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ujutru snikers i jaka, gorka turska kafa. i ekser naravno У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 ahahhaa jadan ovaj :)))) elem, imam i ja tu i tamo problema sa spavanjem, ali stavim čepove u uši, spustim roletne i ko grob :D a i pivdža uveče dosta pomogne .. a i da ne razmišljaš ni o čemu, hepi hepi shajni shajni :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 ahahhaa jadan ovaj :)))) elem, imam i ja tu i tamo problema sa spavanjem, ali stavim čepove u uši, spustim roletne i ko grob :D a i pivdža uveče dosta pomogne .. a i da ne razmišljaš ni o čemu, hepi hepi shajni shajni :D Koliko je tebi do jaja :D :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Савке мислим да ћеш наредних годину, до две, бити прозиван за ксер :D Oво је моја слободна процена :)) 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Лешко, ако хоћеш да пробаш без јастука, савиј неко ћебенце како би имао барем мало одступање од душека, а опет не превелико као јастуком рецимо. Не зна се који је мит о исхрани погубнији за човека, доручак као најбитнији оброк дана, или да млеко пре спавања помаже сну. Први сјебе најпродуктивнију половину дана, када обично рмбаш као црнац, или други који не само што крши основно правило одласка празног стомака у кревет, већ поручује да ни мање ни више треба узети млеко, које због своје дуге обраде осигурава "миран сан и лепе снове". aha, znaci ne treba doruckovati, pa da! Daj sine kori, sad sto god kazu na nekom vendeta/natural jutjub kanalu uzimas kao mantru istine. Ja od kada redovno i lepo doruckujem bez obzira na sve, doveo sam se fizicki u red samo tako. i subjektivno, a i lekarski. Sta treba, ne jesti nista da ne bi sjebao prvu polovinu dana??? A i leci praznog stomaka (ovo je tacno inace). Pa kada onda jesti? Osim ako pod produktivnim delom dana ne zamisljas sta? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts