Debeli Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 бабл бабл жваке су биле најбоље! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 U moje vreme niko nije gledao tenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nije bas tacno! Ja znam da je moj matori, a i ja sa njim skupa, oduvek gledao. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ја сам у моје време тренирао тенис и постао тениски судија, а тенис сам гледао више него иједан други спорт.данас не пратим спорт уопште. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja sam u moje vreme jedrio u Optimistu i bio 6ti u SR Jugoslaviji :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 znate na šta je mislio, šta ste se odma poprimili da budete hipsteri E I JA SAM IGRO TENIS E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Koje si ti godište trups kad niste gledali tenis? Ja sam mislio da smo negde blizu, a mi smo "onoliko" gledali Moniku Seleš? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 al ste se uvatili za to svi :) '85 godiste, dobro, bila je Monika Seles, al toga se nesto kroz maglu secam, da li zato sto sam bio mali ili su ljudi oko mene slabo pratili... posle toga je bila jedna rupa do Jelene Dokic, pa opet do Djokovica, al svakako mislim da celokupno pracenje tenisa kod nas do Djokovica nije ni blizu hajpa koji taj sport ima danas u Srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 a boba?? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ja se sećam ere Selešove, al tad mi je tenis bio kao da gledam dvoje ljudi da se dobacuju kamenom, taj nivo zanimljivosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Реално, ја бих волео да видим такав спорт маме ми:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wmmVgRmryTg this? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 hahaha :) A što se Monike tiče, pa šta znam, prenosili su baš sve njene mečeve, stalno su bile neke ankete kao "Jao monika je vrh, jelda" i tako to. A kad je zaboo onaj nožem deset dana su sve novine o tome pisale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ja se svaki put iznerviram kad čitam o tom mentolu što je ubo selešovu, sto mu majki jebem bolesnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jedva cekam da izbije treci rat...odavno nismo ubijali svabe ovde...jel tako dule? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Dule folksdojčer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Исто као кад видиш пензоса који узима бар 20 новина "24 сата" јер су бесплатне. Ал фазон усред лета, сигурно их не узима за потпалу или нешто, већ зато што смо јадан народ. Иначе, је л' се сећа неко серије за децу, на РСТу је ишла, било је прича са свих страна света, да ли су наши превели "Бајке света", лупам, то ми је сад пало на памет? Шпица је била као цртани филм, неки као трубадур, сећам се да је певао нешто у Немачкој сам Јохан, у Енглеској сам Џон, у Француској Жан. Сећам се и наслова две епизоде "Коњић грбоњић" и "Забрањена врата". То сам обожавао да гледам и радо бих поново, ако бих могао некако да нађем. :) Imam ja konjic grbonjic crtani film na kaseti :) ako mislis na ruski crtani film :) je li se seca neko kako se zvao onaj crtani edukativnog karaktera gde je glavni lik bila neka Dzini :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jokerova drugarica? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Džini je ona mala što leti i ima kosu umesto ruku :) I japanski je crtani sto posto, ali nema šanse da se setim kako se zove. Nešto možda, Eureka, ili Zanimljiva neštonešto ... tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 da leti roze je boje cini mi se :):) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Dule folksdojčer! folksjapanac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Džini je ona mala što leti i ima kosu umesto ruku :) I japanski je crtani sto posto, ali nema šanse da se setim kako se zove. Nešto možda, Eureka, ili Zanimljiva neštonešto ... tako nešto. Otkrića Bez Granica http://www.youtube.com/watch?v=49f0CLXbdnc&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 U moje vreme sam lozio kazan za rakiju sa dedom. U moje vreme sam popunjavao albume sa samolepljivim slicicama Evoksi i Droidi, po crtanima koje sam takodje gledao na tvu. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 hah otkrica bez granica jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 da da sjajno U originalu: Meme Iroiro Yume no Tabi - The Many Dream Journeys of Meme TV Series, 127 episodes Year 03.04.1983 till 29.09.1985 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts