Debeli Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 pa kad vidim da se zaista trudite Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 ^ Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 U moje vreme svi su bili milijarderi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 jel to bilo ono kad si nas jebo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 :D:D:D ZASTO NE MOGU DA DAM KILIJU PLUS :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 supoplex bese :D 1 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 tako je. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme rur je bio kul mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) genijalna zadnja strana-or-so Predlažem da se otvori topik za svaku godinu posebno. U moje vreme smo iznajmljivali Segu na 24h i nismo spavali da ne propadne koji minut У моје време је Свет компјутера био готиван! A s'vremena na vreme bi naleteo i Svet igara, kakva radost \o/ Edited November 26, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 u moje vreme su zvake bile 3 za Dinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) U moje vreme skupljale su se slicice iz "turbo zvaka" i pili se Step sokovi Edited November 27, 2011 by supyoyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) .u moje vreme, kredit se punio preko greb kartica, jelte Edited November 27, 2011 by dante_ Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 u moje vreme postovao se kucni red Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 (edited) U moje vreme su se igre kupovale u Fuziji i kod Daneta/Vlade Dupora. Znaju ljudi iz blokova Edited November 27, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 U moje vreme su se igre kupovale u Fuziji i kod Daneta/Vlade Dupora. Znaju ljudi iz blokova У моје код Мише Николајевића (Штире) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Фузија је била најготивнија јер је могло готивно да се блеји са оним ликом и његових пет потпуно умно оболелих ортака. ДУПОР Дане и Владо су били смарачи скроз, али су имали све икад. И увек заборавим лика за амигу код ког сам ишао кад је прсла Фузија, био је преко пута сава центра, у дневној соби је снимао, имо жену и децу... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ДУПОР Дане и Владо су били смарачи скроз, али су имали све икад. Dupori su mi bili skroz gotiva, bio sam im redovan :) Samo kad imaš u vidu da matori nema veze sa igrama, i da ne slušaš ništa što ti preporuči :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Ма знам, али некако ми нису имали харизму, Дане је био гик из цртаног филма јеботе:) са све великом кошуљом, брадицом, цвикама и оним полу-фемке гласом техничара, а матори Владо није чуо до 90дб, имао је хроничне синусе и препоручивао је нон стоп порниће:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2011 Author Report Share Posted November 27, 2011 Ja sam išao u Trim, imali su prostor u vrh gajbi u Kajmakčalanskoj, sa ogromnim dvorištem i tako to, i znam da mi je od njih do kuće bilo kao večnost kad snimim nešto pa idem nazad, a inače je 10 minuta laganog hoda :) I 3S soft tamo u Zvečanskoj ili kako se zvaše ulica ona kod Auto Komande, imali su onu 3D kacigu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 u jebote 3D kaciga i Duke Nukem 3D, brix were shat kad stavih tu kacigu... i 10 minuta kasnije glavobolja i dioptrija -5 :) što me podseti, U moje vreme su naočare nosili samo oni koji imaju dioptriju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 У моје време наочаре за сунце нису биле од тефлона Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Vreme hipnoze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 U moje vreme postojao je skolski program na TVu... kad bolje razmislim ovo "na TVu" moze i da se izbaci. Opstanak nikad mi nije palo na pamet da trazim ovo na youtube-u. evo, vec pola sata ne mogu da se odvojim od reklama, spica i ostaloga iz tog doba... eh. Sad naleteh na sve (valjda) epizode Zvezdanog ekrana... odoh da spavam pre no se upucam. jbte koji flashbackovi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Јеби се Бру, засузиле ми очи онако поштено. А то ми се баш, баш ретко дешава, оно, једном у годину дана фазон. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 dule zadrti balkanac Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts