Pekarman Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Trollovao sam mengija ne tebe bre :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 saznao sam danas u sup-u da se posle 2 godine brisu poeni cisto da pise informacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ma prvi put mi je oduzeta dozvola za glupost, ali drugi put sam zaslužio glup nam je zakon, ne mogu se poštovati sva pravila Najteže je poštovati ona za crveno? :) U suštini meni je samo idiotizam što se uzima dozvola na mesec dana zbog prekoračenja brzine u gradu od 20 do 50 km u naseljenom mestu, što znači da efektivno ostaješ bez dozvole ako voziš 71km/h u gradu, što mi je malo preterano. Ali ti prekršaji za 3 meseca mi i nisu tako baš bezazleni... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 moj najveci predlog na ovu temu jeste da nosite dva puta po deset evra u novcaniku i da budete dobri sa pandurima ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) ^ this jedino ce da prave frku ako si u alkoholisanom stanju. Pre godinu dana sam prekoracio 25km/h, prihvatili su mi sicu od 470 dinara, isao sam neke pare da uzmem i nisam maltene nista imao kod sebe i ja ga pitam aj da se dogovorimo trt mrt, odem do kola skapiram imam samo sicu po kolima i po dzepovima od kusura sto se nakupilo i dam mu onako djuture sve, uzme covek kintu i kaze aj bezi. A jedini put sam isao na sud kada su mi dusmani oni prasinari najgori pisali nenosenje licne karte. Kada sam otisao do teretane i bukvalno ispred zgrade su me legitimisali. Ja kazem ljudi bio sam do teretane, zaboravio sam novcanik evo tu zivim, oni ok nema problema, kako se zoves reci samo da te proverimo, ja kazem taj i taj, oni hvala lepo dovidjenja i posle par meseci stize plava koverta. Na kurac ih nabijem. *edit da se odmah ogradim od flejma, isao sam 85 gde je dozvoljeno 60, pravac gde nema zive duse na ulazu u Zeleznik iz pravca Rakovice. Edited April 9, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Kad je to bilo? Od 2009. je svuda po Železniku i sl dozvoljeno 50 :) Ja sam vozio 81 kod Belvila pa me navatali dušmani... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 To za 50 km/h mi je uvek frka u BG-u - u Moskvi obichno vozim 70-80 tamo gde je 60 (ako upshte moze da se vozi, poshto obichno sve stoji), a tamo gde je 80 dozvoljeno, vozim obichno oko 100... Onda sednem u Corsu u BG-u i samo gledam da ne predjem 60 :) Dodushe u Corsi 1.2, 60 km/h izgleda kao 140 km/h u Mondeu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ih, zwerko, koga nisu panduri navatali na tom pravcu kod toplane, taj nije živeo u blokovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 zavisi u kom si delu grada... kroz centar mi je kretenski da vozim 80 pa i da je pusta ulica .. dok po novom beogradu, gde ima 2-3 trake u jednom smeru nije nikakav problem.. i ne vidim na koju foru ce pandur da me zaustavi sa 80 iz krajnje leve trake. poneko sabansko prestrojavanje/ukljucenje/skretanje i to je to.. pojas,svetla,crveno,oprema itd sve na mestu, stvarno ne vidim sto je taj deo tesko ispostovati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Kad je to bilo? Od 2009. je svuda po Železniku i sl dozvoljeno 50 :) Ja sam vozio 81 kod Belvila pa me navatali dušmani... Mozda ima i vise od godinu dana, ali tacno se secam znaka na ulazu 60. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Junkie imao sam ja priliku to kako će da me zaustavi iz najbrže trake. Nešto sam bio u žurbi i tamo semafor pre brankovog mosta u pravcu ka gradu vozim ja žutom trakom i spazim pandura kako stoji posle semafora, brže bolje se prebacim u najbržu traku, ali me uhvati crveno. Bilo 4,5 automobila ispred mene i vidim ja njega kako pretrčava ulicu kako bi me zaustavio iz te trake. Ali je fejlovao, jer kad se upalilo zeleno ja se prebacih nazad u žutu, a on ostade da čami tamo A što se tiče pravca kod belvila, ja još nisam upoznao osobu da je nisu tamo zaustavili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Hai, nice to meet you :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 tu smes zutom, dozvoljeno je uslovno desno iz zute.. tako da verovatno nije po tebe jurio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Санта мора да те је неко посаветовао да не јуриш туда То бејаше пре годину дана сигурно. Тад није било дозвољено и 99% сам сигуран да ни сад није дозвољено. Дозвољено је у правцу ка НБГ, а не ка граду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Junkie imao sam ja priliku to kako će da me zaustavi iz najbrže trake. Nešto sam bio u žurbi i tamo semafor pre brankovog mosta u pravcu ka gradu vozim ja žutom trakom i spazim pandura kako stoji posle semafora, brže bolje se prebacim u najbržu traku, ali me uhvati crveno. Bilo 4,5 automobila ispred mene i vidim ja njega kako pretrčava ulicu kako bi me zaustavio iz te trake. Ali je fejlovao, jer kad se upalilo zeleno ja se prebacih nazad u žutu, a on ostade da čami tamo Ти бре ниси нормалан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Ti bese onaj sto se krije od sudskog poziva? znam da trolujes, al ono, pricam o samoj voznji, konkretnoj :) nego, ajte vi meni malo pojasnite kako vi to podmicujete policajca? naravno da mu ne nudis otvoreno novac... bas me zanima, posto do sada sam eto samo jednom bio zaustavljen i na prepad mi je pisao kaznu, a kapiram da sam mogao nekako da se izvucem.. jebi ga, neiskustvo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 "jel mozemo nesto da dogovorimo?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Прво сачекаш да видиш да ли ће да ти набраја које си све прекршаје направио и колике су казне за то. Ако почне са тим онда ти је буквално дао зелено светло. Такође има и оних који не набрајају, али су вољни да приме мито. Бациш им неку причицу како си студент да не радиш, да си исплаћао факс и на крају приче питаш ово што је горе Џанки написао. Ја нпр. имам причу кад заборавим да упалим фарове, кажем им да ми пуни од јутрос алтернатор слабо пуни и да сам једва упалио ауто на гурку, па нисам још стигао да одем код мајстора али да ћу решити у току дана. За сад пролази. Или ако возиш мало преко ограничења, можеш да пробаш да му кажеш да имаш ливпро па да зато журиш кући да не би направио хаос у колима. (али до под условом да си стварно близу куће, или да знаш неку адресу у том крају где се налазиш, јер ће те сигурно питати а где живиш) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Који си ти цар инбифор који?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Кад цео дан проводиш у комбију, мораш да се прилагодиш :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 ako se zbog ne upaljenih svetala i prekoracenje brzine totalno dobija ban na voznju minimum 7 meseci sledeci put mi nece biti problem 50e da ponesem sa sobom, vise se isplati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Ма каквих 50е, немој бити луд 1000дин им понудиш, ако хоће више тражиће ти они не брини. Немој одма да вадиш 50е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 polako nisam mislio bukvalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 znam da trolujes, al ono, pricam o samoj voznji, konkretnoj :) nego, ajte vi meni malo pojasnite kako vi to podmicujete policajca? naravno da mu ne nudis otvoreno novac... bas me zanima, posto do sada sam eto samo jednom bio zaustavljen i na prepad mi je pisao kaznu, a kapiram da sam mogao nekako da se izvucem.. jebi ga, neiskustvo.. Uvek drzis 20 evra u vozackoj i samo pruzis vozacku sa kesom unutra, da budem iskren ja to nikada nisam radio ali znam neke koji jesu. Ja ne zelim da dam ni dinar ovoj lopovskoj drzavi, tako da primam sve kazne ali prolongiram dok ne zastare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 pitam se kako se ova priča o upisivanju fiktivne adrese odražava na tu taktiku prolongiranja. meni je odvratna pandurčina pisala kaznu jer sam prešao okretnicu autobusa kod bioskopa partizan na crveno, i to je zastarelo (bilo pre više od dve godine), al ne znam da li me sad čeka iznenađenje kad pokušam da izvadim novu ličnu kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts