Lucky Posted July 26, 2020 Report Share Posted July 26, 2020 23 hours ago, [BMF]Psycho said: Vidim da još nisi dostigao broj dece da ti duša u nosu bude dok ne zaspu Bukvalno neam snage da se cimam sa usb hddom, kopiranjem fajlova, stoji mi komp prepun koječega s privatnih torenta. Zadnji put bilo cimanje oko skidanja prevoda, ne znam jel su zatvorili open subtitles ili samo nije radio sajt, dok nisam iskopo bilo je vreme za spavanje. legit razlog, ali opet ne moraš valjda svaki baš da plaćaš! tj. više od dva 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 (edited) Vudu ima vremena za gejming! Vadite vile i baklje, to su neke neprirodne metode. Edited July 27, 2020 by fikser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 On 7/25/2020 at 9:33 PM, [BMF]Psycho said: Vidim da još nisi dostigao broj dece da ti duša u nosu bude dok ne zaspu Bukvalno neam snage da se cimam sa usb hddom, kopiranjem fajlova, stoji mi komp prepun koječega s privatnih torenta. Zadnji put bilo cimanje oko skidanja prevoda, ne znam jel su zatvorili open subtitles ili samo nije radio sajt, dok nisam iskopo bilo je vreme za spavanje. deca se pakuju na vreme u krevete, otvara se 'ladan sprajt i pusta film il eventualno neki laki gejming zelja za neobaveznom zabavom raste sa brojem dece, dok prirodno dnevna energija opada. Taj rebus sam resio tako sto sam jakim treniranjem doveo sebe da do toga da imam visak energije, a mozak sam olabavio uzivanjem samo u najkvalitetnijem alkoholu 😁 u sustini mnogo kontrasta malo spavanja ali bar nije dosadno 😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Baj d vej, akonto prevoda, da podelim nesto sto nisam sam znao do skoro a korisna je stvar! VLC player ima podprogram za skidanje prevoda, nalazi se na toolbaru pod View -> VLsub Pretragu je moguće vršiti putem imena fajla ili hash vrednosti Klikom na 'Download selection' dugme skida se selektovan prevod i automatski učitava u plejer 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 I BSPlayer i MPC imaju to. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 mopusteno lakse je da platis netflix hbo max i amazon :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 On 7/31/2020 at 11:14 AM, G!!! said: deca se pakuju na vreme u krevete Ajoj, malo je offtopic, ali kako pakujes decu na vreme u krevet? Druze, ovi moji do zadnjeg atoma snage drze kapke otvorenim, kada zaspu pre 23h ja ne znam sta bih pre. U sustini, ja od pre 10ak godina nikad ne bih placao striming servis, cak mi je to I bilo suludo za bilo koga u Srbiji jer torenti rulz, a sad mi je svaki minut "slobode" toliko dragocen, tako da mi se bukvalno ne da trositi vreme na skidanje torenta (znam da je to par minuta posla). Cak sam dosao do te mere da cu radije odgledati neki blah film na Netflixu nego skidati sa torenta. Torent se koristi jedino kad klinci spavaju kod baba I deda pa se ima vremena na tenane istraziti I skidati 😄 Uzasno je, znam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 51 minutes ago, DJAPEH8 said: Ajoj, malo je offtopic, ali kako pakujes decu na vreme u krevet? Druze, ovi moji do zadnjeg atoma snage drze kapke otvorenim, kada zaspu pre 23h ja ne znam sta bih pre. Rutina. Oko 19-20h kreće večernji program: večera, kupanje i priča. Do 21h je ugašeno svetlo. Stariji se nekad žali kako mu se ne spava, ali zna da nema ustajanja. To ostavlja supruzi i meni par sati da pozavršavamo šta imamo, i da iskuliramo. Zato je ustajanje između 6 i 7 ujutru, što je meni lično ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 4, 2020 Popular Post Report Share Posted August 4, 2020 Netflix app za Android je odličan, legnem i gledam laganeze dok su ostali u koma režimu. S obzirom da nema šanse obezbediti uslove za celovečernje gledanje TV-a bez prekidanja, eksterni hard s torentovanim filmovima mogu jedino da utaknem u dupe. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 15 hours ago, DJAPEH8 said: Ajoj, malo je offtopic, ali kako pakujes decu na vreme u krevet? Druze, ovi moji do zadnjeg atoma snage drze kapke otvorenim, kada zaspu pre 23h ja ne znam sta bih pre. U sustini, ja od pre 10ak godina nikad ne bih placao striming servis, cak mi je to I bilo suludo za bilo koga u Srbiji jer torenti rulz, a sad mi je svaki minut "slobode" toliko dragocen, tako da mi se bukvalno ne da trositi vreme na skidanje torenta (znam da je to par minuta posla). Cak sam dosao do te mere da cu radije odgledati neki blah film na Netflixu nego skidati sa torenta. Torent se koristi jedino kad klinci spavaju kod baba I deda pa se ima vremena na tenane istraziti I skidati 😄 Uzasno je, znam. u principu ti je Joze sve ojasnio za sam pocetak deca treba da imaju ustaljen ritam svega, (najlakse ako se to radi od kako su bebe - tada je event oko cega se sve vrti kupanje vecernje - klopa - spavanje) iskreno ne znam kako bih funkcionisao da mi deca pizde do 23h... ako im se ne spave leze u krevetu citaju... dokle ce tako da bude - nemam pojma 😄 jbg, kod mene je skidanje torenta > rarbg - klik klik 3 min kasnije zavaljeni gledamo film na velikom tv-u ,mada ja i dalje malo spavam do 5 sati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 4 hours ago, G!!! said: ako im se ne spave leze u krevetu citaju... Pa HAHA! Iskreno sve cestitke 🙂 Dobro opet moji su mali (sin je 3 I po godine, cerka 8 meseci), sve je to ustaljeno, kupanje (20h) - prica - spavanje, ali kad jednostavno nece da spava I mozes na glavi dubiti. Ono sto je isto interesantno je da mali i preko dana ne spava, NE ZNAM ODAKLE MU SNAGE. Nekad po 2 sata lezimo dok ne zaspe (od 21-23) a opet ona i zaspe ajde oko 21h-22h al ima radove da se probudi u 01:30h I kao igranje do 4 - I onda opet ustane u 07h. U principu I klinci su individualni, svakako valja imati neki ustaljeni ritam I moliti se najboljem, al eto nekad to I nije slucaj. Necu vise na ovu temu, em je bolna em je pogresan topic 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 svi smo mi indivudualni 🙂 iz ove perspektive da nemamo taj mir posle 21 ne znam ... obesio bi se 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 On 8/4/2020 at 6:23 PM, voodoo_ said: eksterni hard s torentovanim filmovima mogu jedino da utaknem u dupe. Da li je realno da niko, sve ove godine, nije napravio neki opensos android drajver za exFAT/NTFS i da postoji samo onaj trialware Paragona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Drajver postoji za Linux kernel, tako da ko ima custom firmware i sors, lako može da ga omogući (mada ne znam nikog da fura custom rom već najmanje pet godina). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 Netflix app za Android je odličan, legnem i gledam laganeze dok su ostali u koma režimu. S obzirom da nema šanse obezbediti uslove za celovečernje gledanje TV-a bez prekidanja, eksterni hard s torentovanim filmovima mogu jedino da utaknem u dupe.Vudu objasnio. Prime app je isto odličan, za u krevet instant plug n play. Realno bilo koji jedan je dovoljan. 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 anyway, snowpiercer sam poceo film mi je bio ok, ne najbolji ikad ali definitivno dovoljno zanimljiv od serije ne ocekujem nista, jer sta bi pa moglo da se doda, pa eto izgleda da moze i nije lose, samo ne znam kako u ovakvom settingu ispostovati sporu detektivnsku pricu... pogledah 2 epizode, jos dve pa cu znati ima li smisla ikakvog gledati (gluma i detalji koji obogacuju taj univerzum na vozu su odlicni za sad) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 film je bio dobar, i mnogo mnogo bolji od serije, serija je baš slaba (ali sam odgledao svih 10, jebiga) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 mislim da je ipak knjiga najbolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 (edited) Da li 1. sezona Snowpiercera pokriva koliko i film (tj. prva knjiga)? Edited August 10, 2020 by Jose Jimenez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 ja nemam pojma, nesam citao (jel vredi?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 7 hours ago, G!!! said: ja nemam pojma, nesam citao (jel vredi?) Francuska strip škola, nema šta da ne valja 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 On 7/31/2020 at 8:06 PM, Shale said: Baj d vej, akonto prevoda, da podelim nesto sto nisam sam znao do skoro a korisna je stvar! VLC player ima podprogram za skidanje prevoda, nalazi se na toolbaru pod View -> VLsub Pretragu je moguće vršiti putem imena fajla ili hash vrednosti Klikom na 'Download selection' dugme skida se selektovan prevod i automatski učitava u plejer 🙂 skapirao sam da mi sa godinama rapidno opada želja (lolol) i uopšte cimanje da pronalazim ovakve stvari i onda propuštam boga oca tih malih "hakova". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 21, 2020 Report Share Posted August 21, 2020 odgledao sam Snowpiercera, i meni je skroz ok prica i drugacija je od filma pogotovo u drugom delu i sam kraj , koji postaje i daleko bolji sto se mene tice sam kraj nema veze sa filmom, i dobar je obrt i dobar uvod u drugu sezonu, mogla je dinamika serije biti bolje rasporedjena ali gledao sam i daleko gore prve sezone ok mi je pojasnjavanje nekih ideja i delova zapleta i prica iz tog univerzuma, pogotovo jer nije sve skroz objasnjeno pa ostaje ta neka generalna hm "mistika: vezana za desavanja dzenifer koneli je kao i obicno razvalila sa glumom, ostali joj realno nisu ni do kolena (mada ima tu i tamo par sporednih glumaca koji su autenticni) tek sam kroz seriju dobio osecaj koliki je zapravo to voz u pitanju 🙂 i sjajjno je docarana cela koncepcija samog voza (iako je potreba za tako necim u kontekstu prezivljavanja i dalje upitna, ali to na kraju krajeva nije ni toliko bitno) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 Netflix, High Score docu serija, video igre istorija https://www.imdb.com/title/tt12759400/ prva sezona, od 70neke do Dooma. toliko je moglo bolje da bude... ima zanimljivih delova, anegdota... naravno, ubacuju brdo nekih lgbt, blm i sličnih tema i poruka... a opet, nema spectruma, commodara, amige... i samo je Romero tu da priča, ali bar pominje Karmaka dosta puta 🙂 Nekako protraćena šansa, baš sam više očekivao. Bolji su YT klipovi koje prave random likovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 2 hours ago, manson said: Netflix, High Score docu serija, video igre istorija https://www.imdb.com/title/tt12759400/ prva sezona, od 70neke do Dooma. toliko je moglo bolje da bude... ima zanimljivih delova, anegdota... naravno, ubacuju brdo nekih lgbt, blm i sličnih tema i poruka... a opet, nema spectruma, commodara, amige... i samo je Romero tu da priča, ali bar pominje Karmaka dosta puta 🙂 Nekako protraćena šansa, baš sam više očekivao. Bolji su YT klipovi koje prave random likovi. ovo sam hteo da pogledam, video sam neke komentare da je suštinski baš glupo i odustao sam - možda bacim oko čisto jer mi je tema naravno baš zanimljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts