millanče Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 (edited) Tulsa King https://www.imdb.com/title/tt16358384/?ref_=nv_sr_srsg_0 Odgledah prvu i jedinu sezonu ovoga, odlično je, mislim pomalo je "all over the place" serija, ali ima momente kad baš uspešno kombinuje dramatične i komične momente. Stalone razbija :D Preporuka :D Edited February 16, 2023 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 1 hour ago, millanče said: Tulsa King https://www.imdb.com/title/tt16358384/?ref_=nv_sr_srsg_0 Odgledah prvu i jedinu sezonu ovoga, odlično je, mislim pomalo je "all over the place" serija, ali ima momente kad baš uspešno kombinuje dramatične i komične momente. Stalone razbija 😄 Preporuka 😄 ja sam mislio da je ovo komedija 100% a ne da ima i trenutak "zbilje" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 14 hours ago, Lucky said: ja sam mislio da je ovo komedija 100% a ne da ima i trenutak "zbilje" 🙂 Ima svega i svačega, ima čak i ona bivša očajna domaćica, 68 godina ima, a izgleda nekako lepo, ja ne znam šta ti ljudi rade :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 1 hour ago, millanče said: Ima svega i svačega, ima čak i ona bivša očajna domaćica, 68 godina ima, a izgleda nekako lepo, ja ne znam šta ti ljudi rade 😄 rigorozni treninzi i zdrava ishrana! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2023 Report Share Posted February 19, 2023 Odgledah i drugu sezonu Only Murders in the building i moram reći da je bolja nego prva. Ne samo da su dobili priliku da iskoriste prvu sezonu da imaju dodatnog materijala, već je i celo dešavanje unutar druge sezone kompleksnije nego u prvoj. Naravno pošto su snimali drugu znajući da će i treću onda tu već ima i nekih najava za to, za razliku od prve, ali svakako nije klif henger kraj u pravom smislu te reči pa se može pogledati kao celina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 22, 2023 Report Share Posted February 22, 2023 Završio treću sezonu Džeka Rajana, i dalje prava ona klensijevština 🙂 doduše sada je mnogo više Amerika fak jea momenata, ima onako geografski i logistički zanimljivih situacija, valjda Ameri ne znajuu gde je šta, kuda sve treba da se prodje, jebem li ga 🙂 ali sve u svemu, ko gotivi te Klensi teme, neće biti nezadovoljan 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2023 Report Share Posted February 24, 2023 jel bolja od druge sezone, druga sezona mi je bila bas onako, skoro nikakva 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 24, 2023 Report Share Posted February 24, 2023 Druge se ni ne sećam pravo da ti kažem. Tako da je bolja sigurno :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 1, 2023 Report Share Posted March 1, 2023 Odgledao sam White Lotus prvu sezonu, pa serija je maestralna 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2023 Report Share Posted March 1, 2023 11 minutes ago, G!!! said: Odgledao sam White Lotus prvu sezonu, pa serija je maestralna 🙂 malo too much nekad ali da, generalno je kul 🙂 sad kad pogledaš drugu javi koja ti se više sezona dopala pa da znamo kojem ćeš se taboru prikloniti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 2, 2023 Report Share Posted March 2, 2023 omasio sam tu raspravu 🙂 pogledam drugu samo malo da odmorim mozak od bindzovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2023 Report Share Posted March 3, 2023 15 hours ago, G!!! said: omasio sam tu raspravu 🙂 pogledam drugu samo malo da odmorim mozak od bindzovanja pa ono, manje više su svi na fazon da im je ok serija, ali se malo lome koplja oko kvaliteta sezona, tj. kome se koja više dopala. a verovatno ima i malo do glumaca, recimo obri plaza je u drugoj sezoni :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2023 Report Share Posted March 6, 2023 dobra je i druga, mozda za nijansu interesantnija - ako nista ima onih pet zenskih uloga koje je lepo gledati :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2023 Report Share Posted March 6, 2023 53 minutes ago, G!!! said: dobra je i druga, mozda za nijansu interesantnija - ako nista ima onih pet zenskih uloga koje je lepo gledati :] ako je jedna od tih pet obri plaza više nećemo da komuniciramo! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 pa dobro zasto da ne bude i plaza na kraju krajeva - 2 zene, 2 kurave i ona asistentkinja - ne ulazim u ukuse, samo lepo je videti lepe doterane zene, i ima ih vise nego u prvoj sezoni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 1 hour ago, G!!! said: pa dobro zasto da ne bude i plaza na kraju krajeva - 2 zene, 2 kurave i ona asistentkinja - ne ulazim u ukuse, samo lepo je videti lepe doterane zene, i ima ih vise nego u prvoj sezoni 🙂 ne ulazim u ukuse a onda debelu nije računao! ts ts đorđe masni su ti zubi! ne znam, ako baš tako gledamo, u prvoj sezoni su bile i ova Svini i ova Dadario, meni to već deluje kao duet za pobedu, iako je u drugoj ova plavka od onog dušbega stvarno simpatična. a onda i keva iz prve je solidno održavana 🙂 ona crnkinja mi se nije dojmila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 pa imamo dadario kao necija zena (priznajem nesam fan), i one dve koje su kao klinke, tj koledz klinke aka 17-18-19 godina, te su mi one van poimanja prateci pricu lol MILANE MILANE! debelu ludu babu isto ne uzimam u obzir, because reasons mamu iz prve sezone, ne znam, to je mama brate minli 🙂 ne znam kako da se ne slozis da je opsti vajb oko 5 zena iz s2 potentniji od zena iz s1, osim sto te nervira obri iz nekog razloga ! (emily the criminal je bio bas solidan) anyway, dobar je s2, i pored boljih zena 😉 za sada je bolji mozda za nijansu (e5 ), a serija mi je top jer su sezone razlicite, epizode su ispunjene, likovi su dobri, zapleti, koncept ceo je bas ok (pored sjajne kamere, scena i samih mesta desavanja) Lost of us, je otisao u kanal total npr - prejadno jbt svaka epizoda sve gora i gora u svakom smislu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 Last Of Us sedma epizoda stvarno tesko djubre, ako im je prosek ostalih epizoda recimo 8, ova je jedno 2-3 maks ali ova najnovija, osma, je ok Sto se tice zena u White Lotus-u, sta znam, tu je to, iz druge vredne pomena su plava i ona bolja Italijanka!, iz prve Svini i Dadario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 47 minutes ago, G!!! said: Lost of us, je otisao u kanal total npr - prejadno jbt svaka epizoda sve gora i gora u svakom smislu tako vam i treba kad na trecoj niste batalili : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2023 Report Share Posted March 7, 2023 5 hours ago, G!!! said: pa imamo dadario kao necija zena (priznajem nesam fan), i one dve koje su kao klinke, tj koledz klinke aka 17-18-19 godina, te su mi one van poimanja prateci pricu lol MILANE MILANE! e preteraga još ću da ispadnem pedo bear! 🙂 uživo su sigurno 23-24 god u trenutku snimanja, a za samu seriju ne mogu da se setim da su pominjale da su u srednjoj školi, možda i jesu! 5 hours ago, G!!! said: e znam kako da se ne slozis da je opsti vajb oko 5 zena iz s2 potentniji od zena iz s1, osim sto te nervira obri iz nekog razloga ! (emily the criminal je bio bas solidan) pa nemam pojma, ok je vajb, ono, ukusi jbg - plavka i glavna kurva su mi ok, ova druga je više kao neka da ti čita priče za laku noć i pegla veš za posao, a obri je prosto meni odbojna sa tom facom koju ima, jbg 🙂 prosto dadario+svini su mi jače od plavke+kurve u toj prvoj postavi, dok ove sporedne možemo da komentarišemo gde su te nijanse 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2023 Report Share Posted March 9, 2023 dobra je druga sezona, ne bih ipak odvajao koja je bolja, taman su dovoljno razlicite da budu dobre svaka za sebe 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted March 9, 2023 Report Share Posted March 9, 2023 Ali The Last of Us koji je ocenjen 9.1 na imdb, serija je tesko smece. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 Kome, bre, smetaju avanture i dogodovstine Oberina Martela i Lijane Mormont?! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 Gotov The Last of us. Ako izuzmemo Ep3 i nepotrebne scene iz te epizode, sasvim dobra serija. Preneli su atmosferu igre, možda i najbolje do sada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 i ja upravo zavrsio slazem se, ako se izuzme gejstina (mada je meni sedma epizoda mnogo gora od trece), ovo je poprilicno kvalitetna serija paskal i ova mala, a posebno ova mala, ozbiljne kidalice 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts