Lucky Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 1 hour ago, Dule_smor said: vudu pls :( najbolji momenat za mene so far ... made in china garderoba :)) roflovao sam na dodatnom nivou što to prosto MORA da je pomalo ubermensch ego trip nemaca pisaca serije :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 5 hours ago, Kevin said: +1 bas je ozbiljna pro serija, sve preporuke, problem je sto sam gledo seriju pred spavanje, pa se nisam previse trudio da ukopcam sve, sad mi je krivo, verovatno cu je pogledati ispocetka u nekom trenutku :) otprilike je serija koja zasluzuje svoj topik! realno, reki drug! odgledao svih 10, i samo sam cekao da bude onakav kraj, iako je ocekivano, do jaja je:)...s tim da sam gledao sa nemackim titlom pa nisam bas pohvatao sve...moracu jos jednom da pogledam poslednjih par epizoda, ko ce da ceka drugu sezonu sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 @Lucky Odgledao Shannaru...sta ja znam, malo mi je naivno, ali ipak gledljivo...sjajno dok jednom rukom uspavljujes dete :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Jel gledao neko Happy! ? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 14 hours ago, absolute said: @Lucky Odgledao Shannaru...sta ja znam, malo mi je naivno, ali ipak gledljivo...sjajno dok jednom rukom uspavljujes dete :) znači moraću da pogledam i drugu sezonu :)) 15 hours ago, Dule_smor said: realno, reki drug! odgledao svih 10, i samo sam cekao da bude onakav kraj, iako je ocekivano, do jaja je:)...s tim da sam gledao sa nemackim titlom pa nisam bas pohvatao sve...moracu jos jednom da pogledam poslednjih par epizoda, ko ce da ceka drugu sezonu sad :D Odgledao sam i ja ... nije loš kraj. Ali ono 1. Ja nisam skapirao da je "šoker" da je onaj matori zapravo Jonas, deluje jasno već od drugog-trećeg njegovog pojavljivanja u seriji. 2. Uvek je "pipavo" sa tim paradoksom kad iz budućnosti lik donosi znanje svom past-selfu na bazi nečega što će ovaj kao da otkrije u međuvremenu, npr bluprint time-travel mašine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Spoiler Naravno da su pipave te time travel price i malo smaraju, ali samo sam ceko kad ce da ode u neku postapokalipticnu fallout buducnost i to je to, taman za drugu sezonu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 3 hours ago, Dule_smor said: Hide contents Naravno da su pipave te time travel price i malo smaraju, ali samo sam ceko kad ce da ode u neku postapokalipticnu fallout buducnost i to je to, taman za drugu sezonu :D Dosta im sakuje budžet u tom "cgi" smislu, što se vidi i na osnovu wormholea i toga što se dešava kasnije, nadam se da će pojačati budžet za s2 jer će ovako biti smešno. na kontra stranu, fotografija im je vrhunska, a moram da pohvalim i pronalaženje glumaca za različite "epohe", baš su ih pogodili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Jeste, to je jedina veca mana, al kapiram da ce uspeti da prevazidju i to na neki od nacina...ocemo poseban topik Laki, jel tako Reki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 izbjegavao sam godinama the office, ne znam ni ja sto, sad pogledao svih 9 sezona u roku od par sedmica kakav masterpiece od serije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 (edited) +1, stim sto ne bih rekao za poslednjih par sezona da su masterpiece :D poceo sam misfits da gledam, nastavicu! Edited December 20, 2017 by Kevin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Neces posle druge sezone. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Skoro saznao za seriju i za vikend u 3 dana 3 sezone Peaky Blinders, sada gledam 4tu. Vrh serija, preporuke Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 11 hours ago, Kevin said: +1, stim sto ne bih rekao za poslednjih par sezona da su masterpiece :D poceo sam misfits da gledam, nastavicu! mislim da može da se pogleda do kraja, ali kvalitet opada dramatično posle sezone 3 na primer, ne sećam se više :) 5 hours ago, jasamnepismen said: Neces posle druge sezone. jel zbog opšteg kvaliteta, ili je tad bio neki kraj sezone koji je bio bezveze, ne mogu da se setim, izbledelo je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Ni ja nemam pojma vise... Kad izbace onog idiota sve postaje vece sranje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 13 minutes ago, jasamnepismen said: Ni ja nemam pojma vise... Hide contents Kad izbace onog idiota sve postaje vece sranje. ali imali su dva! :)) i jedan i drugi su na svoj način bili ok, jedan ispao u prvoj drugi u drugoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Onaj kovrdzavi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 u pravu si, posle druge :) imaš onaj mali specijal ako si propustio nakon druge sezone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Dark je oooodlican, preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 5 hours ago, Čamuga said: Dark je oooodlican, preporuka Reče camuga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 ozbiljna je serija, poseban smek daje sto nije engleski pa mi je osvezavajuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Krenuo sam da gledam drugu sezonu pa ne mogu za sad da se odlučim da li mi se dopada ova promena koncepta serije ili ne. Očekivao sam da će u drugoj sezoni opet "čitavu sezonu" ići "pokušaj 2" međutim od starta su krenuli drugačije, što je svakako osveženje, ali ne znam kako će na kraju da ispadne. humor je i dalje na nivou though! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Dobar je Dark, preporuka i za Big Little Lies Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 (edited) odgledah The Night OF (2016) Poprilično basic radnja kad se pročita opis, pa čak mogu reći da je basic i sad nakon što sam odgledao, ali ono što izdvaja ovu seriju iz gomile je posvećenost detaljima, dosta "dosadnih" scena (dosadnih onima koji bi sve instant) koje su tu da izgrade likove, sve je lepo razrađeno u tom smislu. Ovo je moglo biti snimljeno i kao film od sat i pro recimo, ali onda bih ovde mogao da pročitam komentare tipa "nedovoljno razrađeni likovi da bismo se povezali sa njima", i bili bi u pravu. Ova serija je u tom smislu sabila, o svakom detalju se vodilo računa, gluma je vrhunska takođe, meni pravo osveženje i odgledao sam je evo sad u roku od dva dana. U svakom slučaju lepo mi legla serija. Edit: upravo sam saznao da je izašla nova sezona Black Mirror-a omg! Edited January 2, 2018 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Мала тривиа. Гандолфини је требало да глуми детектива, али је нажалост преминуо. Које би то прање било. Иначе, и мени кул серија. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 (edited) sagledao dve sezone How to Get Away with Murder nevidjena SJW diareja od serije, svaka naredna epizoda je jadnija od prethodne, ali sam skinuo i trecu sez vjerovatno nikad goru seriju nisam (aktivno) gledao od ove Edited January 3, 2018 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts