bolkonski Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 The Affair http://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=nv_sr_1 Upravo se završila prva sezona, a druga je najavljena. Drama je u pitanju. Mislim da je Kole pomenuo na početku sezone kao potencijal. Sjajno napisana, sa vrhunskom uvodnom špicom, odlična gluma (fanovi Wire-a će biti vrlo zadovoljni, a možda i po koji fan Arrow-a!!!), tempo je možda spor, ali ja recimo to volim. Sve je odlično razrađeno u smislu razvoja likova i na interesantan način ispričano. Iako se vidi da je pisala žena, mislim da je uspela da prikaže priču iz ugla muškarca. Ništa neću otkriti ako kažem da je u pitanju ljubavna afera (!) koja je prikazana iz ugla muškarca i žene, svako od njih dvoje ima svoj pogled na zajedniče bitne događaje i naravno na događaje koji su njima bitni u životu nezavisno od ovog drugog. A umešana je i policija! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 (edited) Odgledah prvu i drugu sezonu Ray Donovan-a u 3 dana. Odlicna! John Voight precar! Edited December 29, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 (edited) The Affair http://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=nv_sr_1 Upravo se završila prva sezona, a druga je najavljena. Drama je u pitanju. Mislim da je Kole pomenuo na početku sezone kao potencijal. Sjajno napisana, sa vrhunskom uvodnom špicom, odlična gluma (fanovi Wire-a će biti vrlo zadovoljni, a možda i po koji fan Arrow-a!!!), tempo je možda spor, ali ja recimo to volim. Sve je odlično razrađeno u smislu razvoja likova i na interesantan način ispričano. Iako se vidi da je pisala žena, mislim da je uspela da prikaže priču iz ugla muškarca. Ništa neću otkriti ako kažem da je u pitanju ljubavna afera (!) koja je prikazana iz ugla muškarca i žene, svako od njih dvoje ima svoj pogled na zajedniče bitne događaje i naravno na događaje koji su njima bitni u životu nezavisno od ovog drugog. A umešana je i policija! I ja odgledah sve do sad, potpisujem sve boletovo, swe pohwale stvarno. Edited January 3, 2015 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) Gleda neko The 100 ? Odgleado pilot epizodu i deluje ok, pa reko ne znam da li da skidam posto imam toliko toga da ne znam sta bi pre. Edited January 3, 2015 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 The 100 slovi za dno dna čak i po standardima kanala/mreže CW i jedni razlog zašto nije otkazana još prošle godine je neki interni dil preko kog su finansijere nabedili da je Hunger Games-style sada in i da samo treba da se sačeka još koji mesec i svi će da počnu da gledaju i serija će da postane mega hit...slično loš je i Reign (a i ta serija je dobila drugu sezonu) Od novih stvari, ispade Jane the Virgin da je hit za CW i da ima mnogo veće brojeve od svih superhero stvari koje pratimo (u pitanju je komedija koja šatro ismeva telenovele, ali zapravo je i sama telenovela pa je ne pratim )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Izvinite ako je neko pomenuo, ali odgledao sam nove 3 serije koje mogu da preporucim: Peaky Blinders Marco Polo The Missing Ne bih da duzim i opisujem serije, neka svako odgleda pilot i proceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Kole, daj neki spisak novih serija koje će da počnu sada (ovog polugodišta!). Videh "Last man on Earth" pa me to podsetilo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 mislish premijere potpuno novih serija ili poceci novih sezona postojecih stvari tipa archer, parks & rec ili justified sto krecu ovih dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 Potpuno novih. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Odgledao syfy (napisao sam prvo szfz, pa umirem od smeha) mini seriju http://www.syfy.com/ascension, i to iskreno zbog toga jer syfy pravi dobre serije a i zbog tricie, i svidelo mi se. Može nastati dobra serija od ovoga, ko voli slobodno nek pogleda. Inace vidi se kako vreme utice na sve, pa i na triciu, listovi su joj malo stubastiji i vidi se starije lice :( prokleta smrt, ne moš joj pobeći! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted January 6, 2015 Popular Post Report Share Posted January 6, 2015 pa ono, od nedelje imas Galavant, polusatni single cam srednjevekovni muzikl/komedija...zvuci cudno i jeste...potpuno wierd ton, ali dacu mu par epizoda, prve dve me jos navikavaju na vajb, fanovi psycha i communityja prepoznace neke od glumaca...ostalima vini dzhons i jedna faca koju necu da spojlujem =o) onda sutra idu piloti za Agent Carter, yay, kao i Empire, kao drama u svetu rep produkcije, odlicna glumacka ekipa....na VH1 krece dramedija Hindsight, ne obecava al cu da pogledam ep-dve u petak krece Babylon na Sundance kanalu...samo cu reci Brit Marling i James Nesbitt o/ - ovo je big deal serija! onda za vikend na HBO krece Togetherness, isto dramedija neka, odlicna ekipa (Melani Linski, Amanda Pit, Mark Duplas...) sledeci cetvrtak-petak (tamo 14ti+ januar) idu 12 Monkeys na, na zalost, syfyju, i Man Seeking Woman na FXXu (sto znaci da serija ima potencijala da bude odlicna, ali i ne da potraje duze od 1 sezone) krajem januara krece na Comedy Centralu LArry Wilmore show umesto Colberta, kao i This Is Not Happening sto je vise serija standup specijala nego klasicna serija isto na Foxu krece Backstrom gde Rejn Vilson glumi ludog i odvratnog ali genijalnog detektiva...smrdi na klasicni procedural al moze da bude dobro kao sto je house bio prve 2-3 sezone... druge nedelje februara krece Better Call Saul na AMC, to moz da bude super, moz bude i ne toliko =o) takodje nbc u februaru daje mini seriju Slap sa dobrom glumackom ekipom... nova ekranizacija Odd Couplea sa Metom Perijem i Tomom Lenonom...moz bude ok komedija al je cbs, bojim se multikema za stare ljude ....znaci nama se mozda svidi ;oP u martu ide Last Man on earth koji si pomenuo...Battle Creek i American Crime idu na nertworcima... to ti je do leta mislim najbitnije od novih stvari.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 Opalac ovo zvuci vrlo dobro. Fala Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 u petak krece Babylon na Sundance kanalu...samo cu reci Brit Marling i James Nesbitt o/ - ovo je big deal serija! Ovo je vec izaslo... ima je na torentima cela 1. sezona Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 krenuo danas da gledam The Affair, Bole hvala na preporuci, valja za sada opasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiro Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Jel moze neka preporuka za seriju treba mi na temu:Boardwalk Empire... Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Mozart in the Jungle http://www.imdb.com/title/tt3502172/?ref_=nv_sr_1 Najbolja serija ikad! Šalim se malo, ali ne mnogo. Prvo, serija je napisana solidno, što se radnje tiče, nema je, likovi su onako (iako je glumačka ekipa vrhunska), ali kada je reč o muzici i nekim finim detaljima tu je odlična. Muzika je vrhunska i svakog koga zanima klasika na bilo koji način mora da odgleda jer će uživati. Na imdbu ima spisak kompozicija za svaku epizodu. Nema samo klasične muzike iako ona dominira. Ima deset epizoda, Amazonova je serija tako da su sve izašle u jednom danu i traju koji minut manje od 30 minuta. Dakle, obavezno gledanje! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Potvrdjujem sve što je rekao bolkonski. Evo me završio prvu sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Jel moze neka preporuka za seriju treba mi na temu:Boardwalk Empire... Hvala Peaky Blinders. Jedna od boljih koje sam gledao u poslednje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Mozart in the Jungle Остале ми још две епизоде до краја прве сезоне, и већ на првој сам могао да потврдим Болетову тврдњу, мало шаљиву, али не много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 (edited) Mozart in the Jungle http://www.imdb.com/title/tt3502172/?ref_=nv_sr_1 Najbolja serija ikad! Šalim se malo, ali ne mnogo. Prvo, serija je napisana solidno, što se radnje tiče, nema je, likovi su onako (iako je glumačka ekipa vrhunska), ali kada je reč o muzici i nekim finim detaljima tu je odlična. Muzika je vrhunska i svakog koga zanima klasika na bilo koji način mora da odgleda jer će uživati. Na imdbu ima spisak kompozicija za svaku epizodu. Nema samo klasične muzike iako ona dominira. Ima deset epizoda, Amazonova je serija tako da su sve izašle u jednom danu i traju koji minut manje od 30 minuta. Dakle, obavezno gledanje! Bravo za preporuku! Nisam mogao da kuntam sinoc i pustio jednu epizodu da me uspava.. Sledece sto znam jeste da sam zavrsio poslednju epizodu i da napolju svice.. Fantasticna! Galavant Odgledao sam prvu epizodu i odlicna mi je, videcemo dal posustaju.. Edited January 15, 2015 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 pocetak druge epizode ima tako mega lol momenat da to nije normalno also Togeatherness je super, bas valja, ko voli mumblecore i filmove brace duplass ima dodatni bonus...melani linski unistava kako je dobra glumica Agent Carter je zabavna stvar u sripskim okvirima Empire je sapunica cija jedina vrednost lezi u tome sto terens hauard i tarazhi p henson pwnuju mnogo ostalo iz prethodnog posta jos nisam stigao da pogledam... ima dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Почела трећа сезона Banshee-а, три епизоде емитоване до сада, серија наставила да кида јаче него икада!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 stigoh da pogledam svasta nesto..utisci incoming =o) Galavant zavrsio sezonu na 8 epizoda (dunno dal ce biti druga) ...meni se svidja serija ali vishe je smile and feel good nego ludilo od smeha serija... Togeatherness nastavio valjano, pratim dalje Babylon mi se svidja, nesbith kad hejtuje ja se smejem jako...mada nema ga toliko u seriji zapravo Man seeking woman je simpatican, ima nekoliko dobrih provala po epizodi ali mi nije nesto da ocu da gledam odma trecu epizodu...mozda u nekom trenutku skinem epizode i pogledam druga sezona Broad Cityja razbija, veliki plus Hindsight ima vrhunskih momenata, ali ceo ton mi je cudan....vh1 original programming, ko da traze ko im je publika i dalje =o) pilot za Backstroma uopste nije los...jeste procedural ali je struktura pilota malo atipicna sto je interesantno...problem je sto rain wilson u gl ulozi nije odma temelj serije kao sto je bio laurie u houseu nego su ovde sporedni likovi interesantniji od njega osetno...mozda pogledam josh koju epizodu krenuli i shameless i archer, krece i justified i americansi...de naci vremena za gledanje svega =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Moram da dodam da je još jedna dodata vrednost u Empire, to što se pojavljuje Naomi Campball... Jbt ona ima 44 godine??? Ju ju ju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Odgledao prve dve epizode Peaky Blindersa, sjajno, sjajno, osim Farga ne sećam se da sam skoro gledao nešto što odmah počinje ovako jako. Tematika, produkcija, fotografija i režija odlični, Sem Nil sjajan izbor za ulogu koju glumi, i glavna zvezda Silijen Marfi, hladan kao špricer, savršeno mu leži ova uloga zbog te njegove lude face i držanja generalno. Jedina zamerka je preterano naglašena, savremena muzika, ubacivana da naglasi neke stvari za čim nije bilo potrebno, jer je sve odrađeno na visokom nivou. Jedva čekam da vidim kako će da ubace i trećeg poznatog glumca-gospodina, osim ako ne kreće tek od druge sezone. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts