Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Па да, није ћирилица. :) А и реално, ја бих возио ауто са ЖЋ ћириличним таблама, то је само ствар афинитета. На основу тога не можеш да одредиш да ли је неко нормалан или не. :)

problem je kako platiti parking onda:) bar preko mobilnog:)

Нема  будућности без истине.

Jebeno sam narucio dve pesme na Focus radiju stiglo mi 1000 din preko jebem im mater [:(!]

hahaha care :tf:

na dak radiju je free, ako neces preko reda

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Стојим сад на станици и грицкам гирисне и извалим голуба који једе комадиће што су ми испали. И онда сам га тако хранио, међутим, прометна станица, нонстоп пролазе људи, па је бежао од страха. Сликао сам га кад се последњи пут склањао, пре него што ми је наишао бус.

1PPrW.jpg

Голуб друг. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

zenama definitivno ne treba dati da voze kola, vozila sveca caletov auto i udarila retrovizor i ona ga kao sredila sto mi je jutros rekla, i sinoc ja vozio nisam ni izvalio, naravno cale izvalio i zove mene kao neko je pokusao da ukrade retrovizore(jer su vec jednom krali oba) naravno aludirajuci da sam ga ja udario :fp:

petak fino vece, subotu takodje fino. Upoznao neku iz panceva(poz grujo) 24 godine ima, jako opustena devojka :D

ceo dan razvlacenje po krevetu i gledanje filmova. raj.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

privodim kraju čitanje jedne knjige a glavni lik je original sebični 24h nadrogirani slepac skot kao i moj bivši i pritisak mi se sve više povećava !!!!

Није он дрогиран, него му није добро што је убио бабу секиром!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...