Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

nah, ne pokazuje nista. iznervirao sam se jer nisam mogao da nadjem znak pitanja na cirilici pa sam hteo da vidim gde je sta na istoj...

Na sedmici se menja i layout na on screen tastaturi kad promenis jezik.

SxLse.png

"This is your life and it's ending one minute at a time."

ne tripuj se, neće ti se ništa desiti. malo je čudno kad posle zalaska sunca nema nijedne žene na ulici al u suštini normalni ljudi žive tamo.

Ma, znao sam ja da se nece meni nista desiti, nego znam da je recimo prosli put, kad smo bili u Medvedji, neki nastavnik napravio scenu sto mi nosimo majice na kojima pise "SRBIJA", i odveo 30 klinaca kuci momentalno. Mislim, nista to nije strasno, ali bespotrebno dramaticno.

Elem, odlicno je danas sve proslo, klinci bas bas superiska bili, i jos nas posle Divac vodio na neku klopu u neki restoran, razbili smo se kao nikad. A ja sedim, i caskam sa Divcem o svetskim i evropskim titulama Jugoslavije. Milina. :)))

2ch4bup.jpg

Zvao sam neku prodavnicu hardvera u Vrscu pre 2 minuta:

Ja: "Halo, dobar dan, da li imate napajanja za desktop racunare?"

Prodavachica: "Imamo!"

Ja: "Recite mi sta imate od 500W modela, koji je proizvodjac i koja je cena?"

Prodavachica: ".....paaa imamo oko 25 modela razlicitih, morate da dodjete do nas da pogledate...."

Ja: "Izvinite, ja zovem iz Beograda, recite mi samo proizvodjaca i cenu za napajanja od 500W ako imate..."

Prodavachica: "Ne, ne mogu, NE GOVORIMO CENE PREKO TELEFONA!"

web sajt prodavnice: http://www.lambada.rs/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

@ je na slovu V kod moje tastature :) e sad koje dugme jos ide ne znam :D

друг Секира је у праву, мора да се куца код за @ на ћириличној тастатури.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Valjam se od smeha na ovo sa sekirom i niggerom ... ja sam imao sličan problem kad su ljudi na sastanak otišli u centralu firme u drugom gradu, sad najskorije što mogu da se setim, a sigurno je bilo još sličnih a zanimljivih situacija :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...