Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

koja lol situacija jutros

krenuo ja na kontrolu na klinicki,i posto vec treba da se zavlacim u grad resio da idem stup vrscom koji mi staje ispred gajbe jednom dnevno,i to u 7 ujutru,sto mi sasvim odgovara.Samim tim ne moram da se cimam do nase stanice,vec bukvalno ispred gajbare uletim u bus i on me doveze do nemanjine i milina.Enivej,udjem ja u bus,krenem da platim kartu i kaze mi vozac "platices kad predjes u drugi bus".Ja u fazonu wtf?! sto puta sam se vozio tim busom i nikad nisam presedao.I sad baja umesto da skrene na novi beogradski put,on lagano ka centru do nase autobuske i kao tamo cemo da presednemo u drugi bus,medjutim,iako je stajao tamo nekih par minuta,krene on i sad ja sve vreme ocekujem da ce oni negde da se susretnu,ko zna gde, i baja tako stigao do bga,spustio se ispod pancevackog mosta i kao "EVO JA CU OVDE DA VAS OSTAVIM" :)))))) i neka baba pocela da se buni,kao KAKAV JE TO NACIN,hocu da idem do glavne,a tek ce bus driver "NAJBOLJE DA CU DA VOZIM POLA AUTOBUSA BEZ KARTE KROZ GRAD" :tf:

Poginuo sam od smeha,a pare koje sam ustedeo ulozio sam u dva eurokrem bloka:)))))))))))))))))))

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

auh .... crkoh ...

nešto mi je bilo čudno danas na poslu, kao da je mali Aca stvarno sproveo svoj plan u delo... :))))

hoho, my padawans did it!

:)

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Jedno pitanjce za polagace vozackog ili one koji su polozili :)

Imam test u cetvrtak i nisam pipnuo knjigu , pa me interesuje da li je dovoljno nauciti sa recimo ovakvih onlajn testova http://ltablice.com/testovi-za-vozacki-ispit/kategorija-b/1-kategorija-b-test-1

Ili cu morati da legnem na knjigu i ne spavam naredna 2 dana :P Kako se obicno menjaju ti testovi ,

jel postoje neka univerzalnija pitanja koja se nikad ne menjaju kao i znakovi itd. posto je knjiga vrlo opsirna, a nesto mi je mrsko da ucim 10 strana o sistemu kocenja :P

ma ne mogu ja da dokazem da mi racuni nisu stizali, oni uredno imaju da nisam platio.

Samo me buni sta je 12000 kada je sa kamatom 9400. Sudski troskovi su 1900 i nisu u 12000 uracunati.

Ma platicu ko ih jebe, neka crknu.

Ne placaj nikako, kao sto Stilgar rece, ta potrazivanja zastarevaju posle godinu dana.

Ako te zovu na sud, napisi prigovor o zastarelosti i kazi im da se jebu u glavu.

Jedno pitanjce za polagace vozackog ili one koji su polozili :)

Imam test u cetvrtak i nisam pipnuo knjigu , pa me interesuje da li je dovoljno nauciti sa recimo ovakvih onlajn testova http://ltablice.com/testovi-za-vozacki-ispit/kategorija-b/1-kategorija-b-test-1

Ili cu morati da legnem na knjigu i ne spavam naredna 2 dana :P Kako se obicno menjaju ti testovi ,

jel postoje neka univerzalnija pitanja koja se nikad ne menjaju kao i znakovi itd. posto je knjiga vrlo opsirna, a nesto mi je mrsko da ucim 10 strana o sistemu kocenja :P

Ja sam uzeo da radim testove na ltablice.com tri dana pre polaganja i imao sam 70 bodova na testu. Knjigu nisam ni otvorio. Ista su pitanja na tim testovima i na onim koji ce ti biti na ispitu. Doduse, ja sam odradio sve testove po 4 puta, tako da mi je bilo lako na ispitu. Videces sva pitanja se u sustini ponavljaju, jedino sto treba bas da naucis su znakovi i raskrsnice.

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Ja sam uzeo da radim testove na ltablice.com tri dana pre polaganja i imao sam 70 bodova na testu. Knjigu nisam ni otvorio. Ista su pitanja na tim testovima i na onim koji ce ti biti na ispitu. Doduse, ja sam odradio sve testove po 4 puta, tako da mi je bilo lako na ispitu. Videces sva pitanja se u sustini ponavljaju, jedino sto treba bas da naucis su znakovi i raskrsnice.

Odlicno :) uradicu jedno 10-ak puta onda ovo sa sajta i kapiram da je to to.

@Grgile: Iz nekog razloga ne ucitava mi se ltablice.com, tako da ne mogu da proverim da li su isti kao i ovi. U svakom slucaju, obrati paznju na raskrsnice i znakove - nose dosta bodova, a nije ih problem shvatiti. Problemske situacije ponekad ne razumes 'na keca', ali ako prodjes ovih 20 testova, polazes iz prve sigurno...

Edited by zuzilinjo
How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

А имаш 23 одатле директно. :))

da,ali ne zelim da rizikujem da mi udje kontrola,pa sam lepo prosetao do 48ice u kojoj nikad u zivotu nisam video kontrolu i zabo do slavije [8D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

da,ali ne zelim da rizikujem da mi udje kontrola,pa sam lepo prosetao do 48ice u kojoj nikad u zivotu nisam video kontrolu i zabo do slavije [8D]

Нећеш их никада видети ако идеш са њом само до Славије, након тога упадају веома често.

Koliko mi je nezgodno da igram pes sa cimerom, zato što kad se baš iznerviram kad-kad opsujem igrače tipa ''jebo te Bog retardiranog'' ili slično, i onda mi bude jako neprijatno, i ako on u suštini konta da nemam nikakve loše namere, nego je čisto nerviranje u pitanju.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...