_Gotti_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Cuti barem nemas becu sutra u 11 razgovor za pos'o don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) jel okej 6 virsli i 5 jaja ? edit: ziv sam! \o/ Edited November 23, 2011 by SHMEKER Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Несумљиво. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 dvini OPET ispao glup "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Slušam jutros dve klinke sa parkinga u basu, kaže jedna "gledala sam TVILAJT", loooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 ladno, haha, glupaca, garant ni nemacki ne zna! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 put pod noge moram poc' dobro jutro dobri rur-e don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 SBB radi zalosno. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 dvini OPET ispao glup Јбт, Двини, стварно? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 da, stvarno si glup dvini! ne treba tu "lj", nego "nj", jos boldiras "lj", eeeeeeeeeee moj glupane! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) jel skonto neko matorog baju na terazijama shto svako jutro sheta belog zeca bez povodca ? :D a pre toga sam vido nekog lika na sred kneza kako zavlachi ruku u kantu za djubre i vadi okrajak od pice i krece da jede :/ a pritom nit deluje ko neki tezhak kloshar nit kao narkoman. pre neki dan sam bio kod babe i dede i zvoni neka zena na vrata i moli za 10 dinara?! kud nam ide zemlja jbt. JAVI SE DRALE Edited November 23, 2011 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Dobar dan! Nešto mi se spava ovih dana, plus kao da nemam dovoljno vremena sve da završim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 jel skonto neko matorog baju na terazijama shto svako jutro sheta belog zeca bez povodca ? :D И повремено се дере на њега да пожури. Иде он по целом граду. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 pre neki dan sam bio kod babe i dede i zvoni neka zena na vrata i moli za 10 dinara?! kud nam ide zemlja jbt. JAVI SE DRALE Вероватно јој треба за пудинг. И повремено се дере на њега да пожури. Иде он по целом граду. Хаххаха јбт Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) sta mi treba sve za radnu knjizicu i gde je vadim u q? ! Odjava zdrastvenog osiguranja o.O tekuci racun ?! potvrda da nisam osudjivan ...pa nisam se kandidovao za predsednika Edited November 23, 2011 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 И повремено се дере на њега да пожури. Иде он по целом граду. hahaha, ovo mora da izgleda fenomenalno uzivo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 sta mi treba sve za radnu knjizicu i gde je vadim u q? ! Odjava zdrastvenog osiguranja o.O tekuci racun ?! potvrda da nisam osudjivan ...pa nisam se kandidovao za predsednika Radnu knjižicu ako si nezaposlen otvaraš u opštini gde si prijavljen. Trebaju ti sama radna knjižica (ništa sam ne upisuješ), zahtev tj. dva zahteva za otvaranje radne knjižice (njih popuniš) onda svedočanstvo i uverenja škole na uvid i kopija, uverenje o državljanstvu, lična karta i to je to. Ne znam otkud ti ove potvrde o osuđivanju, tekući račun i odjava zdravstvenog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Potvrdu da nisi osuđivan daješ poslodavcu koji je pravilnikom regulisao da ne smeš imati osudu za XY ako treba da radiš tu. Državna firma usually. Odjavu zdravstvenog podnosi kadrovsko kad te prijavljuje na zdravstveno osiguranje pa je oni traže tebi, ako nisi imao zdravstveno pre toga, napišeš izjavu da nemaš LBO i to ti je to, ako jesi mora onaj preko koga si bio prijavljen na zdravstveno (kale, ćeva) da od svog poslodavca traži da budeš odjavljen sa njihovog osiguranja, dobiće potrvdu i to je to...Tekući račun ti poslodavac traži da bi ti isplaćivao zaradu valjda :p sve ovo nema veze sa vađenjem radne knjižice kao takve :) btw možeš da izbegneš takse za izdavanje izvoda/državljanstva ako napomeneš da je za reguliranje zaposlenja mislim da si oslobođen tada :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 poslodavac moze i u kesu da ti daje platu :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Al da je tamna neprovidna ta kesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 I da je u njegovom stolu pa "će da ti da odjednom kad se završi projekat" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 popio sam prljavu vodu... obicno kad sam zedan, odem u kupatilu i sagnem se na lavabo da pijem vodu, kad ono provalim da je prljava tj nije bilo jutros vode pa je zute boje, fuuuu osecam popodne kad me zaboli stomak, blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 sve ovo nema veze sa vađenjem radne knjižice kao takve :) btw možeš da izbegneš takse za izdavanje izvoda/državljanstva ako napomeneš da je za reguliranje zaposlenja mislim da si oslobođen tada :D Za praktično sve je džabe, školovanje, vojska, zaposlenje itd ... čak ne znam ni koje su preostale kategorije za koje nije, tipa - potvrda za porez na luksuz i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 gladan sam....mrzi me da pravim rucak a i mrzi me da izlazim iz stana....da li neko zna br neke picerije u Nisu koja dostaljva 'ranu na adresu? mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts