Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

То је рајно битл, није бубашваба!

Минус:

Колико сам ја схватио из линкова, деца ипак науче да су змије но-но, а наслеђена је заправо предиспозиција за учење но-но ствари.

ma on je samo procitao naslov :)

Змије су мислим створења којих се највише на свету гадим. Генерално се гадим инсеката и гмизаваца, али змије су на врху те листе.

Одвратно.

a pauka ne?

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Ахаха:)

Ма људи се зентају змија јер су змије, то је психолошки,..............

skroz kul prica :) pitao sam se bas da li zmije imaju taj koncept gazde.. verovatno je ista fora sa gusterima iguanama i slicnim .. jel zna neko u kom su pauci fazonu? mislim, kontam da sve te zivotinje imaju u glavi dve subrutine, hrani se i brani se, i da ne mozes mnogo vise da izvuces iz njih

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

reki vlasnik psa

koje su nabolje kapi za nos ? ili nesto drugo tj cime cu najbrze otpusiti nos ?

od nafazola i sličnih će ti se otpušiti nos a od olinta će se otpušiti i ostati otpušen pola dana. samo pazi da se ne navučeš, zajebano je ako ih koristiš dugo (a i piše na njima da ne smeš više od nedelju dana). za duge staze kupi jednom onaj marisol sprej, čisto da ti ostane bočica, pa je posle dopunjuj fiziološkim rastvorom.

Famous last wall of text.

ahahah bravo :D

dobro plivanje palo jutros. Sad neka dobra klopa, pa faks, pa rodjendan na jebenim Ledinama, pa ako stignem, valjalo bi i da se izadje veceras.

Koji prevozi idu do Ledina? Treba mi tamo Grand kafa (pretpostavljam da je njihova zgrada ili sta vec, samo su mi rekli Grand kafa :D).

2ch4bup.jpg

zato što te životinje nisu tu da se nešto izvlači iz njih, a svet nije kompjuterska igra da imaju dva skilla :)

te zivotinje nisu tu ni da bi nam bili ljubimci, pa ih opet drzimo :) a vecina low-levela ima samo par skilova kad su budni - trazi hranu, tucaj, brani se. u prevodu, najbazicnije survival subrutine

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Danas je već nešto bolje, čak planiram i da pojedem nešto!

Inače, ovo sa maglom nije normalno. Krećem iz kuće, sija sunce, uzimam naočare jer je sve svetlo okolo, kako sam se spustio dole u rupu kod Mostara, magla, sve mračno, bukvalno kao Mist :)

Koji prevozi idu do Ledina? Treba mi tamo Grand kafa (pretpostavljam da je njihova zgrada ili sta vec, samo su mi rekli Grand kafa :D).

Ledine su tamo kad prođeš Blok 45, ali šta ide do njih, pojma nemam. Uvek možeš nečim do bloka 45 (sedmicom) pa onda nešto drugo da 'vataš, ali sigurno ima i direktno nešto.

dobro plivanje palo jutros. Sad neka dobra klopa, pa faks, pa rodjendan na jebenim Ledinama, pa ako stignem, valjalo bi i da se izadje veceras.

grand kafa ti je tacno na granici bezanije i ledina tamo kod ivana [:D] ne znam koji prevoz ide, al' znam da ima okretnica 100m od zgrade grand kafe na bezaniji :)

in other news, igrao juche tenis sa burazerom pa sad imam mocnu upalu mishica, sve me boli kad ustajem sa stolice :/

Do grand kafe 601 sa zeleznicke, 602/604 iz bloka 45 (gde se okrecu 7,9,13) ili cak treca solucija jeste da ides na 74/75 do poslednje stanice (kod grand kafe).

edit2:

dadada mozes i 71/72 sa zelenjaka, kao i 610 iz Zemuna. I to je otprilike sve moguce sto ide do grand kafe :v

Edited by lawl_

:v

71, 72, 601, 610, те линије стају баш испред Гранд кафе, можеш и 75-ицом до краја (што рече Драганче) па препешачиш неких 100 метара и ту си :)

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

lesko sedi na 89 i idi do poslednje stanice :) posle pesacis 5 minuta do stanice 601 71 i ides jednu stanicu i tu si :) mozes i peske do grand kafe ali je uzbrdica velika :D

i nemoj da mi pricas kako su ledino daleko !! ti brdjaninu :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

ne, najbolje ti je da ides na 75 sa zelenjaka posto on zapravo i ide redovno i cesto.

Inace apropo GSP, vec 2 nedelje radim kombo pesacenje-svercovanje GSP-om, i mogu samo reci da su autobusi (65 i 75 i 82 i 74) izuzetno redovni, u okej stanju i da zaista nije losa situacija.

Karte su doduse skupe, pa mi migracija auto-markica za gsp ne bi donela zeljeni cost-cutting, ali kombo sverca i pesacenja se vec oseti!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Што значи да иде редовно, али не и често:)

Редовно - прати неки ред, сад што је тај ред на пола сата, то је нека друга прича.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...