pilauda Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 zgrada mi je na meti lopova (poz proto) vec dva puta obijaju podrume, a evo sad mi i bajs uzese zavezan lancima i katancima ispred ulaznih vrata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 eh, cela ta prica oko koka kole zero mi je banalna.. kao ajmo u mek, dvostruki cizburger obrok , ali koka kolu zero molim jedem u meku 5 puta nedeljno, i nikad nisam video da iko to radi.. a opet ne znam na sta ciljas? ako neko pusi, jel treba da pusi 4 pakle dnevno onda da ne bilo banalno? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 pa da, al ako svaki dan popiješ po par čaša koce dok blejiš za kompom, isplati se da ne bude šećerna :D hm ali ima i ona prica oko aspartama, nisam se nikad cimao da proverim je li troll ili nije doduse, posto ne pijem zero.. pritom plus za zero je sto ne sjebavas zube kao sa obicnom The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ovo za pomorandžu si ozbiljan da si probao ili ? pa probao je taj ortak koji se tripuje oko koce, meni je svejedno jer je pijem samo uz picu i tako tu hranu. povremeno i uz kafu al to ću da izbacim skroz :) dragane, ako tako gledamo svaka koca je otrov. zapravo, s obzirom na stanje prehrambene industrije danas, možemo samo da nagađamo šta je sve štetno i šta sve može da nas ubije. ko je gledao food inc. zna o čemu pričam. običan čovek može da posveti neverovatne količine vremena istraživanju štetne i neštetne hrane, ili da konzumira sve umereno i nada se da ga neće pokositi neki rak u četrespetoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 pa probao je taj ortak koji se tripuje oko koce, meni je svejedno jer je pijem samo uz picu i tako tu hranu. povremeno i uz kafu al to ću da izbacim skroz :) Ovo je i kod mene problem, navikao sam da stalno uzimam kocu uz kafu sto je totalni fail, pa sad svaki put se saberem i uzmem vodu, lose navike ftl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Realno ... ali opet, šta sad ako ljudi uzimaju Zero uz obroke, i meni je smešno kao "veliki sladoled, deset kugli, i koka kolu light" (aha, na nju ste zaboravili!) al' ako ništa, prištediš nešto kalorija :) btw, meni je Zero pitka jedino kad sam baš žedan a ona baš 'ladna. U svakom drugom slučaju mi je bljuv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Cilja na MAST HOLESTEROL * 10 I DAĆETE MI UZ TO DAJET KOUK POŠTO ČUVAM LINIJU razmišljanje i sl. Pa bolje pojesti 1000 kalorija nego 1100 :) Edited November 16, 2011 by lol piton "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 dragane, ako tako gledamo svaka koca je otrov. zapravo, s obzirom na stanje prehrambene industrije danas, možemo samo da nagađamo šta je sve štetno i šta sve može da nas ubije. ko je gledao food inc. zna o čemu pričam. običan čovek može da posveti neverovatne količine vremena istraživanju štetne i neštetne hrane, ili da konzumira sve umereno i nada se da ga neće pokositi neki rak u četrespetoj. jeste, al' ortakinja hemicharka mi je specifichno rekla za zero da je tezhak otrov zbog tih additiva koje dodaju umesto shecera.. pazi kad su mi u par kafica rekli da ne uzimam to pre par godina dok sam josh tu i tamo pio koka kolu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ја сам коцу заменио киселом уз кафу. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 http://www.kurir-info.rs/stil/nova-jutjub-senzacija-sto-si-mucko-kolu-149402.php zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 prosle godine deda preneo slavu na mene i ove godine slavim prvi put svoju slavu. sve sam sredio i iscimao se i mogu vam reci da je lep osecaj kad znash da je sve lepo ispalo :) (naravno, keva je spremala, ali sam od svoje kinte kupio sve potrebne namirnice!) na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Realno ... ali opet, šta sad ako ljudi uzimaju Zero uz obroke, i meni je smešno kao "veliki sladoled, deset kugli, i koka kolu light" (aha, na nju ste zaboravili!) al' ako ništa, prištediš nešto kalorija :) btw, meni je Zero pitka jedino kad sam baš žedan a ona baš 'ladna. U svakom drugom slučaju mi je bljuv. upravo, jedino kad je ledena i iz limenke, i odmah je sljuštim 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 haha zamisljam nekog polupismenog baticu koji donosi pice i prosipa pricu "matore ortakinja mi je hemicarka, kapiras, ovo brate nikako" koja prica. moja ortakinja je hemicharka a ne od likova iz kafica koji su mi isto to rekli, resetuj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 zgrada mi je na meti lopova (poz proto) vec dva puta obijaju podrume, a evo sad mi i bajs uzese zavezan lancima i katancima ispred ulaznih vrata... opušteno matori, javi muriji, pa da zna u vezi čega da ne uradi ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 jeste, al' ortakinja hemicharka mi je specifichno rekla za zero da je tezhak otrov zbog tih additiva koje dodaju umesto shecera.. pazi kad su mi u par kafica rekli da ne uzimam to pre par godina dok sam josh tu i tamo pio koka kolu :) pa ko ti je u kaficu rekao ako ne batica konobar? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 moja ortakinja je hemicharka a ne od likova iz kafica koji su mi isto to rekli, resetuj se jel radi eksere ili nešto jače? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 da da, svi imaju koji imaju ortaka hemicara, pricaju kako pravi spid "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 pa ko ti je u kaficu rekao ako ne batica konobar? ajd' prochitaj krukov post opet i ne pravi se pametan Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 pazi kad su mi u par kafica rekli da ne uzimam to pre par godina dok sam josh tu i tamo pio koka kolu :) ovo sam procitao i razmisljam ko moze u par kafica to da ti kaze? kruko je rekao isto sto i ja.. na stranu sto ti je I ortakinja rekla. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 haha zamisljam nekog polupismenog baticu koji donosi pice i prosipa pricu "matore ortakinja mi je hemicarka, kapiras, ovo brate nikako" jel' vidish ti razliku ovde ili si stvarno glup uz to shto si i corav? nebitno je shto ste vi pametniji od likova koji rade ili vode kafice, al' poenta je da mi nisu samo oni to rekli vec i devojka koja bi trebalo u to da se razume.. uostalom boli me kurac, pijte shta hocete, ne znam ni shto se smaram ovde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ја сам коцу заменио киселом уз кафу. Ah zamisljam kafu Socušu iz blago krnjave (ali baš blago) šoljice bele boje, sa plavom crtom pri vrhu, kisela iz čaše od 2 dl kafanske, i sakriven vinjak na trougaonom kalendaru na stolu. U perspektivi kisela se pije iz 1 dl čaše :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 jel' vidish ti razliku ovde ili si stvarno glup uz to shto si i corav? al' poenta je da mi nisu samo oni to rekli vec i devojka koja bi trebalo u to da se razume.. na stranu sto ti je I ortakinja rekla. das ist wahnsinn! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Da vecina ljudi koji su na tehnoloskom :) prica kako prave spid :D:DD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 das ist wahnsinn! ja sve vreme pricham o krukovom postu a i ti si se na isti nadovezao.. prestani da spinujesh bezveze, banovacu te majke mi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 nema kafe bez srpske kafe :) ova ostala sranja ko topli napici, legnem i odremam posle dve sholje tih sranja edit: u tunisu kuvaju domacu kafu kao i mi, tj vise ona bosanska varijanta u fildzanu, i sa dooosta secera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts