Guest Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/289570/Pusace-proteruju-iz-kafana-sledece-godine [jupi] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 meni ne smeta dim , ali sam srecan jer se polako useravaju pusacima u zivot :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 I meni je bolja iz limenke. Ali ne znam da l ste primetili da ova iz limenke ima 39% secera dok u flasi ima cini mi se 29%. Mislim da nisi u pravu, "ne bi smela" da bude različita koka kola u limenci i u flaši. Baš sam pričao sa ortakom koji radi u Koka Koli na konto fenomena da je kod nas cena limenke ista kao i cena od pola litre i on kao - "ja ne znam šta je ljudima, ista je koka kola u obe". smor zadnjih 2 dana...stric jedini preziveo saobracajku od njih 4oro u kolima, poginuli strina i jos dvoje njihovih prijatelja na vestima jave da je umro u bolnici, i nekoliko ljudi me isece pitanjima, iako sam znao da je dobro(polomljena 4 rebra, ali to je nista obzirom sta se dogodilo) b92 debili, koje oni stvari pricaju ffs aiiii, sranje, a baš o tome se raspreda na onom topicu, i sad je nekako dobilo potpuno novu dimenziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Mislim da nisi u pravu, "ne bi smela" da bude različita koka kola u limenci i u flaši. Baš sam pričao sa ortakom koji radi u Koka Koli na konto fenomena da je kod nas cena limenke ista kao i cena od pola litre i on kao - "ja ne znam šta je ljudima, ista je koka kola u obe". Онда одеш у Турску и видиш да је тамо 109%!:) Верујем да је ствар у адекватности амбалаже и ни у чему другом, али то је сасвим довољно. едит: ето, Нео рече исто brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/289570/Pusace-proteruju-iz-kafana-sledece-godine Sve je to lepo na papiru, ali imam utisak da nešto neće to baš da zaživi u praksi, mada se ova trenutna zabrana kao nešto šatro sprovodi tu i tamo, što je ok. Jeste ista sadržina na punjenju, ali se ukus iz limenke, plastike i stakla drastično razlikuje bilo koje piće da je u pitanju. Da, da, ja sam fejlovao da dopunim tim detaljem, ali isto tako sam pričao sa njim, i rekao mi je da taj trip sa ukusom postoji samo kod nas, čak i u okruženju ga nema, a kamoli "dalje". Da ne govorimo da "dalje" često ni nemaju limenke da se pazare :) Sve u svemu, i ja se tripujem da mi je koka kola kul u limenci, ali kažem vam, samo kod nas iz tog razloga je cena ista, okolo nije, i nemaju taj "trip". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Па није то трип, дај рандому стакло и пластику да пије, па ћемо да видимо. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 mozda je do rasporeda receptora za ukus na jeziku ili tako nesto. kao sto se tripuju da piju razlicita pica iz razlicitih casa. mada i meni nesto najvise prija iz limenke. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Моја теорија је да је, поред хемијског триповања, механички трип у две ствари: 1 - стакло и лименка допуштају да се коца олади ко змај, пластика слабије 2 - у стаклу се мање мућка јер има мање места и мање пропушта па тако кад пијеш из пластике, све је смуљано и топлије и истриповано и давиш се и беззе ти је, а из стакла обрнуто. То са рецепторима ми не пије воду, јер можеш комотно да сипаш из стакла у чашу и из пластике у чашу и неће бити исто. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 mislio sam zbog razlicitih velicina i oblika otvora iz kog se pije. no nebitno ;) edit: skapirao sam naknadno sta si rekao ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 neće, jer kad tako presipaš, ti praktično mučkaš kolu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Па знам, за то ти и кажем, кад сипаш у исте чаше, онда је исти отвор, зар не? neće, jer kad tako presipaš, ti praktično mučkaš kolu Ма добро, ал није то не знам ни ја шта. А и нисам мучко колу, знаш да то не радим, није у мом фазону. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 tu je i SVETLOST, koja utiče na ukus kole verovatno (ne znam, lupam). Znam da je to slučaj kod piva, svetlost negativno utiče na ukus, tako da je pivo najbolje iz bureta ili limenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Uf, al sam jeo kao car! Jaja, sir, ajvar, viršle i krastavci, mama car! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 tu je i SVETLOST, koja utiče na ukus kole verovatno (ne znam, lupam). Znam da je to slučaj kod piva, svetlost negativno utiče na ukus, tako da je pivo najbolje iz bureta ili limenke. Namerno je boja plasticne flase piva plava, zelena, braon jer najbolje odbija svetlost. Malo da se podsetim sta sam ucio u srednjoj :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jel to srednja ispred C marketa :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Uf, al sam jeo kao car! Jaja, sir, ajvar, viršle i krastavci, mama car! eto vidiš, drž se ti mame, kod dunje bi bio na lebu i senfu! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 ili bi bio na dunji heheheheheheh Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 eto vidiš, drž se ti mame, kod dunje bi bio na lebu i senfu! još bi i ribao kupatilo dok bi jeo ! step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 zavisi od dunje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 eto vidiš, drž se ti mame, kod dunje bi bio na lebu i senfu! Ne bih se žalio! još bi i ribao kupatilo dok bi jeo ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) još bi i ribao kupatilo dok bi jeo ! typo ? Edited November 16, 2011 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Sve je to lepo na papiru, ali imam utisak da nešto neće to baš da zaživi u praksi, mada se ova trenutna zabrana kao nešto šatro sprovodi tu i tamo, što je ok. Jedino gde sam ja video da se strogo sprovodi ta zabrana je u... pekarama. Sprecili su one koji su ranije pusili u pekarama da to sad rade. Ma daj... U KSTu je bilo zabranjeno prve dve nedelje kad su uveli to pravilo, posle sve po starom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 meni je npr. trip da je koka kola,sprajt,fanta car u limenci,lepse mi nego i u staklu,dok je za pivdzanu obrnuto,ne bih nikad menjao pivo u staklu za limenkaju gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Zashto ni jedna prodavnica u ovom budjavom Panchevu nema 7 Up? :( Edited November 16, 2011 by Sajro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 ko to zna dobri moj sajro "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts