voodoo_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Al da je tamna neprovidna ta kesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 I da je u njegovom stolu pa "će da ti da odjednom kad se završi projekat" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 popio sam prljavu vodu... obicno kad sam zedan, odem u kupatilu i sagnem se na lavabo da pijem vodu, kad ono provalim da je prljava tj nije bilo jutros vode pa je zute boje, fuuuu osecam popodne kad me zaboli stomak, blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 sve ovo nema veze sa vađenjem radne knjižice kao takve :) btw možeš da izbegneš takse za izdavanje izvoda/državljanstva ako napomeneš da je za reguliranje zaposlenja mislim da si oslobođen tada :D Za praktično sve je džabe, školovanje, vojska, zaposlenje itd ... čak ne znam ni koje su preostale kategorije za koje nije, tipa - potvrda za porez na luksuz i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 gladan sam....mrzi me da pravim rucak a i mrzi me da izlazim iz stana....da li neko zna br neke picerije u Nisu koja dostaljva 'ranu na adresu? mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 znam, al me mrzi da napisem. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 zovi tri fenjera, donose kuvani has na gajbu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) gladan sam....mrzi me da pravim rucak a i mrzi me da izlazim iz stana....da li neko zna br neke picerije u Nisu koja dostaljva 'ranu na adresu? zajeban je taj gugl za korišćenje http://www.donesi.com/nis/lat/centar-pica-kucna-dostava-41-z100.php Edited November 23, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Za praktično sve je džabe, školovanje, vojska, zaposlenje itd ... čak ne znam ni koje su preostale kategorije za koje nije, tipa - potvrda za porez na luksuz i tako to :) taj rad, npr za podnošenje zahteva za roditeljski dodatak, deca su luksuz na ovu krizu jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 da, stvarno si glup dvini! ne treba tu "lj", nego "nj", jos boldiras "lj", eeeeeeeeeee moj glupane! moze i lj i nj po srpskom pravopisu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) @daki ja mislim da ne moze! sumnja ili sumnjati, od toga je izvedena rec... e sad (pod uslovom da ne trolujes), voleo bih da znam zasto moze umesto "nj" i "lj" da bude, zbog sebe naravno, ne da bi mi porastao internet penis! Edited November 23, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Глагол: сумњати, именица: сумња, придев: сумњив. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Muka mi od same pomisli na ovaj decembar, ako izduvam za dom moraću da spavam po gajbama ortaka i ortakinja, a istovremeno da idem na predavanja, pišem 5 seminarskih, spremam 4-5 kolokvijuma i jedan vepar od ispita i pride da radim preko zadruge kad god mogu. http://www.youtube.c...h?v=s8j8P5B4Uf8 Edited November 23, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Bar ces ocvrsnuti i postati covek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Im'o sam i gorih situacija, samo mi je pun kurac više toga. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 pa što se onda ne dovedeš u red? Ili budi čovek ili klošar, trećeg nema 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) U svakom životu postoje neočekivani momenti i krizni periodi. Eto, nisam očekivao da će ovoliko jaka konkurencija da bude za dom i da ću na raspodeli morati da strepim za mesto. Ako ne ispušim, sve se nastavlja po planu, ako ispušim, moraću da preguram decembar kako znam i to je to, jebiga. Edited November 23, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 sto ne kupis mesto ? ili su skupa ? :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Eh ti studentski dani! btw jbn retrohipsteraj! Reži me po šavu, skroji me iznova why?! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 "Fox News viewers less informed about current events than those who don’t watch news at all, study finds" http://www.nydailynews.com/news/fox-news-viewers-informed-current-events-don-t-watch-news-study-finds-article-1.981257?localLinksEnabled=false Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 @Nikola: Sto ne kupis lepo mesto u domu, mada sam cuo da od ove godine krecu da budu rigorozni(mada to svake god pricaju). Meni drugar uzima, a sad ako bude ova druga opcija, uspusio sam ga do jaja i bice prezivljavanje celu godinu, ne samo decembar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Kakva je bre ovo ogrlica, šta se ovo događa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 napio sma se , nisam trenirao 2 dana, slusam muziku i imam kolokvijum sutra , svet je lep When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts