Lucky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Ima Maxi Exclusive neki izbor tih tompusa/cigara itd, znam sigurno onaj na Cvetnom trgu. Potencijalno ima i onaj u Delti ili tako nešto, ako ti još uvek treba pomoć oko toga. A "profi" prodavnica ima na mestu gde je pre 20 godina bio Orač, kad kreneš Bulevarom JNA na gore pa prvi ćošak levo. Pod uslovom da ne mora na NBGD-u da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 A "profi" prodavnica ima na mestu gde je pre 20 godina bio Orač Kazes to kao da se svi secaju toga. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 bio sam na zurki sinoc skromna proslava povodom rodjendana svirao fatboy slim puno batica vrste nisam ginekolog al' mogu da pogledam sa brojanicama tipa katolicka igraju metodom nevidljiva lopta i imaginarni dzak stankela i ja gledamo kadar nevera arena ljudi bez, a norman cook vozi energicno samba de dja ne nananaa,onako komercijalno ali da bude kul naci zali boze para za nastup sata dva gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Haha ovaj gruja i dalje plaća da uđe na žurke, koja veverica tipa šesnaestogodišnjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 sto je najgore nisam dao pare,nego sam sumirao kao da jesam gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА Браво Грујо :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 jako sam se ismejao u rlu na ovo Grujanovo bio juce u Temmisvaru, bila jako dobra bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 sranje bio fatboy slim, a ? koji husar. drago mi je što nisam otišao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Kazes to kao da se svi secaju toga. :D Meni je nekako taj Orač bio mesto koje je "spomenik" :) Da se razumemo, i ja sam bio klinac, ali kao što znaš gde je bila Narodna Biblioteka, trebalo bi da znaš i gde je bio Orač :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Sanjao sam da posedujem portal gun, i secam se brutalnog osecaja kad udjes u jedan od portala... i skenjao sam se kad sam ustao :( Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 lol zove me sestra i pita :" ko je Nikola Nešović, zašto nosi majicu sa koletom i zašto liže koleta?" mislim wtf niki? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 (edited) Juče sam onako preumoran (nisam spavao prethodne noći) ceo dan pijančio posle ispita i naravno kad sam seo u bus da idem u dom standarno sam zaspao i budim se u 75ci, a ono opet sam na zelenom vencu, ko zna koliko li je krugova obrnuo onaj bus Sad par dana odmora u Jagodini, a onda pravac Amsterdam u sredu \o/ \o/ Edited September 24, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 koji film? Paid in full, crnci diluju drogu n sheeeeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 ahahaha sjebo prst na basketu malo ortak mi baci loptu nisko u nego, nit' sam je uhvatio, nit' se odbila nego nesto izmedju i taman dovoljno da nabije zglob ali nista strasno, prezivecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 (edited) Hahah, jebote gledam sad koji modul da izaberem za 4. godinu i vidim da su uveli novi - Modul Ruske Studije :D Predmeti: Руски језик, Руска цивилизација 11-17. век , Руска империја 18-19. век , Руски 20. век: друштво и политика, Савремена Русија: политика, дипломатија, економија Rusofili na mom faksu su verovatno spontano svršili kad su videli ovaj modul :D Edited September 24, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 savke jel se pruza tvoj zivot van okvira fakulteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Zapravo, bilo bi dobro kad bi zalazio bar malo u okvire fakulteta. Upisao sam faks pun elana, a završavam ga navrat nanos kao prosečni polu-priučeni student, tj kao 90% ljudi što studira čisto da završi faks. :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Jedno pivo, jedna rakija i tako :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 (edited) ali bitno je da nama pripovedas o faksu ovde stalno :p Edited September 24, 2011 by shecky Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Pretty Lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 neki lik ide ulicom i peva 2 dinara druze. e to je vec teska, teska noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 kod mene u kraju se neki klinci napili i vriste onu pesmu od Kuguarsa "Dejo majstore", pa jedno pola sata umro sam od smeha na krike :> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) Kad vec kili pomenu 2 dinara druze malo pre se vratih sa koncerta Riblje corbe, bilo dobro. Edited September 25, 2011 by Thunderstorm It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Moram da ustanem u 6, onda imam posla do 8 posle cega mogu da spavam. I u dvojbi sam dal uopste da lezem na 3 sata, tj da se ne komiram pa da mi bude jos gore kada zazvoni alarm u 6 a jedva drzim oci otvorene sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) Jebote napio se ko car i biciklom vraćam ortakinju kući i neki psi se odjedared okomiše na nas i meni opušteno al ona se usrala i trese se, i meni krivuda guvernal zbog njenog drhtanja i pregazio sam jednog od tih kerova što su lajali na nas i sad mi smor zbog toga :( Edited September 25, 2011 by Никола В Савић У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts